cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: fedaykin, 20 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: en sevdiğim sıcak günlerde fıçı içmektir. Hem serinletir hemde daha hafif olduğundan içimi daha kolaydır. Lıkır lıkır gider.........Kutu olanın tadını zaten sevmediğimden mümkünse içmem. işte tam ben:)
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 tadı etkileyen iki ana faktör imalat ve saklama koşullarıdır. Aynı şeyi bile imal etmiş olsalar kutunun biraya özellikle kötü saklama koşulları yüzüznden (güneş altında kalması gibi) karışması sonucu tadı bozulur. Camda ise bu çözünme yok gibi bir şeydir. O sebepten kutu biraların tadı daha farklıdır. Sadece birayı değil iç kaplamasının da bir kısmını içersiniz :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: theKingpin, 20 Temmuz 2004 15:48 tarihinde demiş ki: şişeleri çok rahat bitiriyorum da kutuları bardağa koymassam bitiremiyorum bi garip oluyor onun gizemini hala çözemedim :horace: evet bende de oluyor o . arastirdim acaba neden olur . gozlemlerim sonucu kutu bira niye bilmiyorum ; kutunun deliginin seklinden olabilir ; kopuruyor . evet abi kutu bira kutuyu terk ederken kopuruyor . bazi insalarin mideside kopuklu birayi kaldirmiyor -benimki gibi- bu yuzden icilmiyor kutu bira .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bi video vardı geyik bişi elemanı ayaklarından tutup havaya kaldırıyolar tepetaklak sonra bi hortumla bira içiriyolar ne kadar süre içebilecek diye yarışma gibi bişi eha
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Volfied, 20 Temmuz 2004 11:01 tarihinde demiş ki: delikanli adam elindeki mug i gercek bir ficiya daldirip birasini doldurduktan sonra dikerek icer ama neyse :P nerde abi nerde... anca kutulara şişelere kaldık biz.[signature][hline]iyi kötü çirkin
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 tamam ben de mugtan icerim ama icindeki bira siseden gelecek . fici olursa olmaz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Tralier Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Delikanlı adam bira icmezzz. Konyak icer :) Not: Gaz yapıo o fıcı bira fln bende :P[signature][hline]Öyle bir dem ki ruhum, Hiç olmayayım derken, Meğer hep olmusum. Kelam edip dertlesirken nağmelerle Sana da sebep olmuşum Ben seni anlattım var sen bak gerisine Simdi git ruhum yolun açık olsun.
oymaq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 fark yok!daha kötü hemide normalinden![signature][hline]Brothers everywhere, Raise your hands into the air, We're warriors, Warriors of the world!
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 öncedende içmiştim,şimdi gene açtım bir tane güzel değil tuborg yeşilin tadı kat kat daha iyi[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 fıçı bira kutu biradan daha hafif asit oranı daha az sanırım yağ gibi gayıyo be fıçı şişe aldım denedim kutu biraz daha sert eskiden teneke fıçı ilk çıktıgında aldıydık babamla içeriz diye açarken dk 1 gol 1 noobluk yapıp patlattıydık heu yarısı boşa akmıştı, nimet be! içim gittiydi :([signature][hline]G3NK
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 farkı avr kutu bira biraz daha sert daha bi eksimtrak ama fıcı bira da ise bararda ictigin o rahat ve kolay yudumlanaiblir efes tadi avr napiyolar bilmiyorum metal kutulara koymadan evel fıucılarda mı gezdiriyolar artik bilemem ama tadi gercekten cok güzel[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 kutu sidik gibi.. fıçı süper bence...[signature][hline]Madcat..BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 grog yok mu grog[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. burayı okuyabilen bana pm atsın
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 kahverengi efesten otesi yalan . kutu bira zaten kulli yalan birseyde fici bira diye karbondioksiti az bira sattiklari da gozumden kacmadi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
sheref Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 [signature][hline]MEresimos|Pati SözlükLominadze|NewsMail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben hala tuborg gold da ısrarlıyım.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 fıçı bira brz peynir gibi kokar fakat tadı nefistir.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 miller ve tuborg sevmeyen bir benim herhalde ehehhe miller içtim geçen gün. kusuyordum az daha. 2 tane almıştım bir de, diğerini de açmadan attım çöpe.. tuborg o kadar berbat değil. ama efes'in yanında tuborg'u tercih etmem said: DynamicK, 05 Haziran 2005 00:32 tarihinde demiş ki: fıçı bira kutu biradan daha hafif asit oranı daha az sanırım yağ gibi gayıyo be fıçı şişe aldım denedim kutu biraz daha sert bu yüzden efes fıçıyı beğenmiyorum. bir iki kere denedim ama efes kutu'dan aldığım tadı vermiyor.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun!
Natural Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 daha bugün tuborg içtim son kararım; hala taşş gibi![signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 In Kırmızı Tuborg We Trust... Birde yanında midye dolma olursa ne olur tahmin edin ? O_o[signature][hline]
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ha fıçı ha kutu. bira güzeldir :)[signature][hline]Demon Of The Fall...
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 IT'S MILLER TIME derim susarım[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 05 Haziran 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 miller iğrençtir. tuborg yönetir efese de doyum olmaz bira-derler durmaz :-P[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
tunch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 tuborg yapımı biralar her zaman tercih ederim.. ama efes varsada şişe/fıçı çok güzel.. içimi çok rahat.[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Öne çıkan mesajlar