Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
COCA COLA NIN SAHIBI, CNN DE YAPTIGI AÇIKLAMA ILE TEMMUZ AYININ TÜM GELIRINI VE BUNDAN SONRAKI AYLARIN KAR PAYLARINI ISRAIL DONANMASINA DEVRETTIGINI AÇIKLADI!

Her Coca Cola Alışınızda,

Her Mac Donald's'a girişinizde,

Her CareFour Marketlerindeki alışverişinizde,

Her Nestle çikolata yediğinizde ya da Nescafe yudumladığınızda

Her Ariel Matik kullanışınızda bu vahşetlere ortak olacağınızı unutmayın!

Bugün bunları yapanların Yarın aynı şeyleri bizlere de yapacaklarını da unutmayın!!!

(Lütfen bu topici kiltlemeyin bütün patiler görsün)[signature][hline]Impossible is nothing

[Bu mesaj gotzilla112 tarafından 09 Eylül 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zaten coca cola son yıllarda gelirinin ciddi bir bölümünü israile aktarıyordu (3 yıldır kola içmeme nedenim)

ancak insanlar o zaman pek ciddiye almamışlardı.

şimdi de alacaklarını sanmıyorum.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
ya biliyoz bunları artık bilmiyen kalmadı nerdeyse.yıllardır bu bilinen bişey
bide ne hikmetse nerdeyse her ay boyle bı konuyu aynı şekilde duyuyoruz ,.işte coca cola bu ayki hissesini israile verdi falan.
neyse kınıyoruz tabi o ayrı..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Mesaj tarihi:
mailden almışsın , buraya yazmışsın
yukarıdaki görüntü demiş , bunu akıl edememişsin

göremiyoruz keza görüntü yok burada
pek heveslisiniz e-mailine gelen her şeyi buraya c/p yapmaya.[signature][hline]valandil ownz j0o!
FAQ you.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Mesaj tarihi:
uzun zamandır coca cola ve pepsi almıyorum zaten.nestle'nin doğduğumdan beri herhangi bir ürününe para vermedim.carefour'dan burada yok.ariel ise zaten kullanmadım doğal olarak.mc donalds'a ise sadece bir kere gittim ömrüm boyunca.[signature][hline]Pessimist Style
Mesaj tarihi:
*!coca colasiyla birlikte mcdonalds'dan aldigi hamburgeri yer*
*!ardından nestle çikolatasını açar nescafe ile birlikte yer*

kahrolsun kömünizm!

(eh sıkıldım bu protestoyu göre göre)
Mesaj tarihi:
bende rockncoke'a gittim , insan öldürdüm o zaman.
insanlık kadavra , abrakadabra.[signature][hline]valandil ownz j0o!
FAQ you.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Mesaj tarihi:
said:
Head, 09 Eylül 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
mailden almışsın , buraya yazmışsın
yukarıdaki görüntü demiş , bunu akıl edememişsin

göremiyoruz keza görüntü yok burada
pek heveslisiniz e-mailine gelen her şeyi buraya c/p yapmaya.

fotoları yapıştırmaya içim elvermedi ok?
kafası kopmuş bir bebeğin fotoğrafını kim görmek isterki. ya da suratı dağılmış ve henüz bir kaç aylık olan bir bebeğin fotoğrafını.ayrıca e-maili c/p felan etmedim.bi siteden c/p ettim bu yazıyı oldu mu canım?[signature][hline]Impossible is nothing
Mesaj tarihi:
carefour fransız şeysi olması lazım[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize...
Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım
Mesaj tarihi:
karalama politikası.

kültür emperyalizmine karşı olmak demek asılsız haberleri yaymak demek değildir. ki burdaki birçok insan bunu bildiği için sempati yerine daha çok antipati toplarsın.[signature][hline];;suitfly
Mesaj tarihi:
Aynı tipte bi başlık vardı. Yine aynı şeyi söylicem. Sıktı bunlar!
Cocacolamı da içerim
mcdonaldstan mc chickenımı da yerim.
carefuldan alışverişimi de yaparım.[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi

[Bu mesaj CaNNi tarafından 09 Eylül 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
turkiye'de ulker olsun eti olsun, sabanci ve koc olsun... bunlar globalizm ve kapitalizmi kullandiklari zaman kimsenin giki cikmazken, niye coca cola'ya tepki gosteriyosunuz anlamiyorum.[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
Senelerden beri böyle haberler çıkar. Kaynak istersin veremezler! Kaynak olarak mail veya internette ki 2 salak bir siteyi gösterirler. Bu sitede sadece cola kötüdür yazar! Aratın CNN'i bakalım böyle bir haber çıkıyor mu? Şimdi yapanlara öküz, inanlara saftirik diyicem hakarete giricek hoş olmayacak :( Üzülerek yine kaynak istiyorum efendim. Var mı belgeniz? Var mı haberin metni?

[bir an sinirlenir]
Bre aklı evveller! Kim aylık karını verir be? Fabrika dediğiniz karla işler yürür bilmez misiniz?

[sakinleşir..]
Bu habere 2 seneden beri inan arkadaşlara selam ederim... ve katıla katıla gülerim :lol:[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 09 Eylül 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yeter ya baydı artık bu tür haberler . İçiyorum arkadaşım içeceğim eminim kimse de israil ordusuna gidiyor diye içmekten vazgeçmeyecek . Boş şeyler bunlar artık atlatalım biraz bu tür propagandaları .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
ben kimseyi inansın diye zorlamıyorum.ama her ölen kişiden onlar da sorumlu olacaklar.sonra "ama... ama ben bilmiyordum bunu yaa wallaa.." diyemiyecek kimse.ben görevimi yaptım uyardım.gerisi size kalmış.[signature][hline]Impossible is nothing
Mesaj tarihi:

[spo1=Ferahlatır!!!!][/spo][signature][hline]Name: CaNNi
Clan:

Mesaj tarihi:
said:
gotzilla112, 09 Eylül 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
ben kimseyi inansın diye zorlamıyorum.ama her ölen kişiden onlar da sorumlu olacaklar.sonra "ama... ama ben bilmiyordum bunu yaa wallaa.." diyemiyecek kimse.ben görevimi yaptım uyardım.gerisi size kalmış.

Sadece gülüyorum! Duygu sömürüsünden başka birşey değil bu ![signature][hline]Name: CaNNi
Clan:
Mesaj tarihi:
beyler israil ne yaparsa amerika desteğiyle yapıyo bu konuda şüphe yoq sen cola alırsan amerikaya destek olursun yani

Sen-->Amerika-->İsrail-->Dünyanın a.q girişimleri

cola turka nın suyu mu çıktı?
Mesaj tarihi:
beyler bu konuyla dalga geçenleride kınıyorum dün katarina ile ilgili bi konu vardı amerika hakkında bişi dedik 40000 kişile dalga geçti olduk sizde bu konuyla dalga geçer seniz filistin ve israil şehitleriyle dalga geçmiş olursunuz

(toplam kaç şehit toplayamadım bilgisayar bile yetmedi sistem hatası werdi:)
  • Yeni Oluştur...