Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başaramama korkusu -Yeter Artık bu Korkulardan-

diablotg

Öne çıkan mesajlar

Sizede oluyormu hayatınızı adamayı düşündüğünüz bir meslek.Aşık olduğunuz bir meslek ve onun için herşeyi ama herşeyi yapabileceğinizi hissetmeniz.Çok büyük başarılar elde etmek istemeniz doğal olarak.Ya böyle birşey olmassa ya ben hayatımı adadığım halde her fedakarlığı yapmama rağmen canla başla hiç durmadan çalışmama rağmen ya ben başaramassam.Ya peki ben hiçbirşey yapamassam ya ben Hedefime ulaşamassam ya ben yani en sonunda sokakta yürüyen boş bir adam olursam ya ben emeklerimin karşılığını alamassam.Ya bunlardan çok koruyorum yani o kadar çok çalışıp sonunda hiçbirşey yapamamak tan çok ama çok korkuyorum yani bilmem anlatabildimmi?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

Anlatabiliyorsun, matematiği çok sevmeme rağmen hiç anlayamıyorum bende. Ama korkudan pörsüp ben ilerde ne yapacağım diye düşünmemek için elimden geleni yapacağım. Eğer yeterli gelmezsede benden bu kadar...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

hanı gecmı$e bakma hep gelecege bak derler de o kdr da ılerıye bakma bu sene =P ılk önce sen kendı ustune du$en duzenlı calı$ma,bol soru hedelerını anlat ztn ba$arı kendılıgınden gelır.

bzm dersanede konular cok hızlı ı$lenıyor nerdeyse 1 derste yenı konuya gectıgımız oluyor.bu durumda da ı$ artık bana du$uyor evde calı$arak ıyıce pekı$tırmek zorundayım kı anlamadıgım konuların ustunde gıdıp o soruları cozdukce daha bı haz alıyorum ben,içim rahat ediyor.sanırım bu sadece bende oluyor eheh.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

kendime güveniyorum ve inanıyorum ama nedendir bilmiyorum ama çok korkuyorum böyle bazen her tarafımı bir korku kaplıo yani hiçbirşeyin düşündüğüm gibi olmayacağı konusunda bunalımdan bunalıma giriyorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

elbet biter diye gireceksin işe "kafasını gözünmü yaracaüım" de biter o iş başarırsın.. hoş ben "anasını avradını tersden bilemm napacam azını burnunu kıracam her türlü şiddete maruz bırakacam" diye giriyorum işe.. çok çabuk bitiyor[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 09 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
Anlatabiliyorsun, matematiği çok sevmeme rağmen hiç anlayamıyorum bende. Ama korkudan pörsüp ben ilerde ne yapacağım diye düşünmemek için elimden geleni yapacağım. Eğer yeterli gelmezsede benden bu kadar...

matematik konusuna +1[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

fazlası ile olup insana zarar vermedikce özgüvenin odlugunun sürece boyle dertlerin olmuyor[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic_Angel, 09 Eylül 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
Lan irfan ya pm den yada msnden anlat bakam nesi varmış gardaşımın

Besyo sınavını kazanamadım. 1 sene daha dershaneye gidicem.
Hakkımı yediler 2 sınavdada.
Haram olsunn...[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...