Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyüyoruz :(

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Dün gibi hatırlarım annemin sokakta oynayan bana bağrışını "hadi baban geldi eve" diyerek.
Ne kadarda mutluymuşuz tek derdimizin babamızın eve erken gelmesi veya oynadığımız mahalle maçında yenilmekten başka bişey olmamasıyla.
Okuldan gelinir -eve girmeden önce biraz okul formalarıyla oynanır- o sırada gelen Annenin bütün mahalleyi çınlatan sert sesiyle hemen eve çıkılır.
Yemek yenir ve artık baba gelene kadar istenilen herşey yaparsın.
Baba gelir
eve çıkılır eller yıkanır ve sofraya oturursun.
Günler böyle geçiyordu.
Derken bize ceket giydirdiler kravat taktırdılar büyük adam oldunuz siz dedini.
Ama çocuk herzaman çocuktur o istemedikçe.
Dertlerimizin arasında birde dersler girdi.O da sırf Aile korkusundan.
bu sefer kızlarada merak uyandı (gerçi ben ilkokulda başlamıştım=) artık kaybettiğimiz maçları değil açılamadığımız kızları umursuyorduk.
Ve bir baktık ki Lise zaten nasıl geçti gitti belli değil.İlk önce kız için kavgalar ilk dayak yemeler ilk dayak atmalar.sonrada dersler.Biranda Kendimizi öss ye hazırlanırken bulduk.
Tüm dertleri bi kenara attık.Artık ÖSS bizim hayatımız olmuştu.
idindik uğraştık yaptık ettik.
girdik bi yere

Şimdi gidiyoruz.Uzaklara aileden 12 saat uzağa zaten arkası yokuş aşşağıya.Artık hayata atılmanın vakti ancak hala çocukluğumuzun bitip bitmediğine gerçekten bilemeden.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

aman hatırlatma o gunleri be :)

benim mahallede pek yasıtım yoktu bi zamanlar.abilerle falan iste takılmaya calısırdım hep.ondan onlarda beni kobay gibi kullanırlardı.bi tanesi kungfu denemelerini ustumde yapardı,kum torbası misalı bi oraya bi buraya sallanırdım.
sonra fantezi olacak ya onlar icin garajın ustune cıkarıp atlatırlardı ordan kumun ustune.
bi de eve girerdim,"ne bu halin" diyerekten annem doverdi.
sanrım bole bi 2 sene gecmisti :D
acı gunler acı,sonra mahallede yasıtlarım falan olunca iste bende onlardan hıncımı almaya basladım.ee sorunluyum ya bana yapılanlardan dolayı eheh.

gene de guzeldi :)
Sosyal ağlarda paylaş

eski evde arkadaki parkta 21 aylık,orta kafa gol,japon kale vs oynadığımız gunleri hatırladım.dun gibi valla.ne kadar dertsiz tasasızmışız rahatmışız ya.bide 21 aylıkta hiç pandik yememenin haklı gururunu taşıyorum.

ps:bilmeyenler yanlıs anlamasın 21 olana herkes ,ceza babında pandiklemek suretiyle saldırıyordu
Sosyal ağlarda paylaş

bi benmi oynamadım böyle oyunları ya
arada sırada basket oynamay giderdim küçücük yaşta
genelde hep otururur muppet show izler
evde otururdum
ne bilye oynadığım ne böyle çıkıpta saklambaç oynadığım futbol oynadığımı hatırlamam ha.
annem zorla kapıya atardı beni git biraz oyun oyna diye bende kaldırıma oturur zamanın geçmesini beklerdim
sonra eve gider oynadım derdim :)
tabi annemde inandı ya ^^[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit senin larva halini bilirim ben! yapmadığın halt yok.

Capon kalede üstüme adam tanımazdım 21 aylık ve alman da olduğu gibi.
Almanda genellikle hep sekreter ünvanını taşıyordum =)

ne güzel oyunlarda ya bide basketde 9 aylık süperdi.

bide şampiyon vardıki sormayın bi kişi kalede top ortaya atılır 10 kişi saldırır golü atan çıkar öyle öyle final oynarlar =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Heyyy gidi heyyy.. Okurken iç çektim valla.
Büyüdükte noldu? Ben o küçüklüğümü isterim. Korkarak sigara içmeler. Elimiz,ağzımız kokmasın diye binbir numaralar. Büyüdükte noldu? Evde sigara içiyoruz, Elimizden ziyade evimiz kokuyo artık.

Önceden sınıf maçlarıydı şimdi sağ/sol kavgaları. Kızlar için mücadeleler.

Heyyy gidi heyyy..[signature][hline]Aşk'ın İğnesiyle Dikilen Dikiş Kıyamete Kadar Kopmaz. M.İrfan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahh blackchaos naptın sen ya .. Eski günlerim geldi aklıma ..
Okuldan sonra okul bahçesinde kutu kolaları ezip onu güya top yapıp oynardık,para birleştirip Kames top alırıdk onla oynardık .. Okula erken giderdik bile bile top oynamak için,öğretmenler topu alırdı sinir olurduk .... Ahh ne günlerdi onlar be ya .. Ortaokulda ''artık biz büyüdük bu okul bizden sorulcak'' havalarına girip Grup kurardık herkez bizden korkardı falan ... Nerde o günler şimdi ise Dertler,Bunalımlar,Kızlar ve aile ile uğraşıyoruz ... Keşke çoçukluğumuza dönebilsek ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

Hergün plastik topumuz patlar yenisini alırdık.Boş kaleye alman oynardık , serbest vuruş çekerdik.Bi ara komşu cama çıkmıştı rövaşatayı attım adam hızla çekilmişti ama arkada fırtına kopmuştu : ) Az kavgalar etmedik ulan 2 ağaç arasını kale yapıp taşla oynamadık.O günlerimi geri istiyorum ..
Sosyal ağlarda paylaş

annemden az terlik yemedim.. annem beni her döveceği zaman sokağa koşardım. o zamanlar küçüktüm ve mahallede de çok sevildiğim için komşular korurlardı beni.ama bi keresine annemin dişini kırdım.. nasıl oldu sormayın :D ondan sonra da bi dayak yedim 3 gün yemek yememe gerek kalmadı :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

14 yasimdan beridir kendi parami kendim kazaniyorum yasadiklarinizin zor oldugunu mu dusunuyorsunuz ? istanbulda ailesi olup sakaryada okumak mi kasinti ? abartmayin yasanmasi gereken seyler yasaniyor her gune sanki bir amaciniz varmiş gibi uyaniyorsunuz ama ortada hiç bir sey yok dimi ? olmayan seyler için neden endişe duyuyorsunuz ? Yapmaniz gerekenin ne oldugunu bile bilmiyorsunuz ?[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Sosyal ağlarda paylaş

tüm gün evdeyim gibi bişi...adam gibi kafa arkadaşlarımda yok..hade gel lan bi caddede yürüyelim..sahilde içeriz felan dedimmi hiç biri tamam demiyor..ne diyim..ama bu öss den sonra anadolu turu gibi bişi planlıyorduk arkadaşlarla..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.''
Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Sosyal ağlarda paylaş

En azindan kendiminkini ? Baskalarinin isteklerine gore degil kendime gore yasamayi.. Sirf bir baskasi yanlis anlayabilir, hakkimda farkli dusunebilir diye agzimi kapamamam gerektigini, yolda yururken gordugum guzel bir kiza gozlerinin içine bakarak nice ! diyebilecegimi, İrish pub larin dunyada en luksunun Turkiyede bulundugu bir susler ulkesi oldugu, amac mi istiyorsun benim amacim sizin tutsak dusuncelerinizden kurtulmak, ozgur olmak, kendim gibi davranabilmek, hislerimi hissettigimce yasamak..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Sosyal ağlarda paylaş

estağfurullah düşüncelerimizle seni tutsak ettiğimizi de nerden cıkardın ki şimdi? benim derdim de seninkilere benzer... ama sen herkes adına konuşmuşsun sanki?
bence herkesin olmasa da çoğu insanın amacı da seninki gibidir.. ama kim bunu başarabiliyor orası meçhul işte.. sen başarabiliyor musun?? ben başarıp başaramadığımı bile bilmiyorum.. [signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...

[Bu mesaj cuytherock tarafından 06 Eylül 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...