Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben odamı Dağınık seviyorum..

Maxen

Öne çıkan mesajlar

Nedir bu ailemin olsun kız arkadaşlarımın olsun bitmek tükenmek bilmeyen 'odanı biraz topla' yakınışları anlamış değilim. O oda benim senden ve sizden çok ben yaşıyorum o odada.. o dağınık haliyle herşeyimi bulabiliyorken toplanınca herşeyimi beş dakka arıyorum.. zamana yazık değil mi?

Odam Dağınık ve Dağınık seviyorum.. aynı kafamın içi gibi kalacak hep.. her aradığımı başka bişeyin altında veya üstünde bulmak süper bişey.. benden başkası odaya girdiğinde bulamayacağı bakamayacağı yerlerden aradığım şeyi tek deneyişte çat diye bulabilmem bana çok hoş geliyor[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

Kirlilik olmadığı sürece dağınıklığın ne zararı var ki?Yani orda burda yemek artıkları kola kutuları falan olmasın yeter.Dağınıklığın içinde aradığını bulmak daha rahat oluyor.Ve dağınıklık aslında sistemli bir şeydir.Yani dağınık bir odada aradıkların hep elinin altındadır.Mesela en çok okuduğun kitabı almak için kitaplığa gitmen gerekmez çünkü o hep yatağın üstündedir yani hep okuduğun yerde.[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

bende dağınık seviyorum ya.Daha güzel oluoyr bence.Hayatımda çok nadirir odsamı topladıım hep annem toplar ama nie topluo anlamıorum :)
Aslında toplayınca daha ii ama ne biliim dağınıkta rahatsız etmio beni,baskalarını neden rahatsız ediyor ki...
Birde bugün temizliğe gelen kadın ii bi laf soktu bana :) ;
''benim 3. sınıofa geçen kızım tüm evi topluyor,sen bir çöpü atmaktan acizsin...'' hay allam ona sordum sanki odamdaki çöpleri...
Ben odamı dağınık seviorum ama anlamıolar...
Peeh eşşek olsa yaşamazmıs,ahır gibiymişmiş...Yeter yaa dağınık oda,mutlu oda!!![signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxen, 07 Eylül 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
bahsettiğim şey kirlilik değil arkadaşlar yanlış anlamayın.. odamı dağınık düzende ve temiz seviyorum ..

ya hyr bnm odamda kirli değil ztn
sadece birazcık karısık :)
yani herşey altalta üst üste...Arada kirlendiğide oluo ama tezmiliorum o kdrını...[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Benim babam insan .....
Sosyal ağlarda paylaş

dagınıklık konusunda cok iddaliyim :D yatagım mart ayından beri toplanmadı, elbise dolabim 1 yıldır dagınık, yani galiba en son gecen yıl annem duzenledi, dagınık olmayı cok seviyorum, o karmasa içinde bile benim bir duzenim var ve gecen yıla kadar ailemle cok kavga ederdim(hele de kız cocugu olunca , genc bir bayanın odası boyle mi olmali diye cok fazla ustunuze geliyorlar) ama artık pes ettiler, dagınık odamda bilgisayarım ve yatagımla mutluyum :P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

inanın odanız toplu olsa herseyi daha rahat bulabilirsiniz ailenizin anlatmaya calıstıgıda bu misal ... oyunun cd si diyince kesin surdadır diyebiliyosanız bi seyi bulmanız okadar kolaylasır ama su cd i hep kullanıyorum masanın ustunde kalsın derseniz ki bunlara zamanla daha bir cogu eklenir hic bisi bulamazsınız ve buna + olarak cok kotu gorunur..ben ne ararsam bulabilyiroum kendi odamda ve gorunurde hic bisi yok..bi de ailenizle yasiyosaniz(bkz:tukeci genclik) evin bazı kuralları oldugunu unutmayın evde tek basına yasamıyosunuz benim odam(sana ait oldugunu dusundugun yer) dediginiz yer bile evin icinde bagımsız bi yer degil :)

anne mode off ;)
Sosyal ağlarda paylaş

yerler çok temiz benim. genelde odama gecenin bi yarısı karanlıkta uykulu bi şekilde girdiğim için birşeyin üstüne basmamak daha rahat bir yürüyüş konforu sunuyor. ama masa, üstünde televizyon olmayan eski televizyon sehpası gibi üstüne eşya yığılmaya elverişli alanlar sunan eşyaların üstüne yığılmış eşyalar göz yoruyor baya.

ps: ben bugün eşya oldum.[signature][hline]truth might be changed by victory.

[Bu mesaj Saeros tarafından 07 Eylül 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@ Dory
Bi ara bütün kullandığım şeyleri yatağımla bilgisayarım arasında tutuyordum... felaket bir durumdu biraz da olsa düzenleme yaptım.. çünkü evde diğer yerlere ayak basmayınca toz oluyor feci :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 07 Eylül 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
said:
Horrible, 07 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
ya hyr bnm odamda kirli değil ztn .

odanın kirli olmasına gerek yok sen pissin ztn.

pisim,pissin,pis... :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Benim babam insan .....
Sosyal ağlarda paylaş

kızlardan da bzm gıbı dagınıkların olmasını duymak guzel.en azından bunu ıtıraf edenını gormek guzel.eskıden odamdakı dagınıklıgı 1 gun önce uzerımden cıkardıgım gıysıler,pc nın yanında ki bo$ bardaklar vs olu$tururdu $imdi ise sadece test kitapları .
bu arada;
said:
Saeros, 07 Eylül 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
ps: ben bugün eşya oldum.

kendine iyi bak e$yacım.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...