KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Cezayı kutluyorum suan izlemekteyim tekrarını indirdim iyi sokmuş lafı '' orta parmak yapan arkadaşlar o parmakları eve götürün bence aynı toprak üzerinde yasıyoruz sus lan hepimiz aynı derdi cekiyoruz f..k you lan ben burdayım '' www.ceza-fun.com nin ana sayfasında var izlemek isyeten kacıran baksın[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ceza Fun Club - Konser Yorumları dogru aktarılan kısım sayısı cok olsa da subjektif anlatıma sahip oldukları için gözden kaçırılan ya da yanlış aktarılan bir sürü şey var[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yazılanlara göre Ceza yine vermiş cezalarını =) helal olsun adama[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 the cure offspring yada korndan büyük bi çoğunluğa hiç bişi gitmio...orda o kadar insanın inglizce bildiğinimi düşüosunuz çoğu arkadaş ortamından duymuş özenti tipler sadece bağarış çaarış nerden bilem gürültü filam olarak algılıolar ama o tutulduğu için dinliolar[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:62 | 49 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ALLAH CeZanızı versin metalciler[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ya bu cezanın ben aglamazken de başlarken adam konuşurke narkadan muzik ve ben aglamazken başlıo bu playback mi adammı yanlışlıkla solıo =)[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 05 Eylül 2005 12:46 tarihinde demiş ki: "shut up, bitch" [signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 F. you ve beni dinleyen daha çok kişi var laflarına koptum ben. Rock festivalinin içine bu adamı çağırarak ettiler aslında suç cezada değil.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: hyde, 05 Eylül 2005 13:15 tarihinde demiş ki: ceza .O /| /. budur abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arkan yoksa fak yuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahdahaehadgdagfafgs[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ceza sağlam laf koydu ama adamlara puahha :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cezanın performansını(da) izledim. ordaki seyirci bi bakıma haklı rock n coke a gidiyosunuz ve bi bakıosunuz sahnede biri rap söylüo . Amaaaa ceza nın verdiği cevabı çok takdir ettim gerçekten lafı soktu orda onuda haklı buluyorum. Neyse bence ceza değilde ilk olarak Replikas ın performansı bence en iyiydi hemen arkasından offspring , korn ve the cure diyorum (bunlar tabi benim için ilah gruplar özellikle offspring ama replikas ın çok konserine gittim ama bu kadar iyi olucağını tahmin etmiodum tarzına göre muhteşemdi bence)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 66xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 abi adamlar barış dedi o parmakları gösterenlere daha ne desinler[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Wendigo, 05 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: cezaya müzik yapıyor, emekci falan deniliyor ya cok gülüyorum. evet bende her sabah tuvalette deli müzik yapıyorum, işte kaydetmek kısmet olmadı bi türlü ;)= Budur, +1 aynen. Yemisim cezayı da, festivalde cure gelmis korn gelmis offspring gelmis hala cezayı konusuyosunuz. Adamın bi defa o sahneye cıkması hataydı, ama madem gelicekti rock n coke'a o zaman burn sahnesine atıcaklardı adamı, ki orda adam gibi muzik dinlemeye gelenler yerine ortamcılara, kendi gibilerine hitap etmis olurdu. Rockistanbul'a da geldi ceza ve alternatif sahnede oldugu icin hic olay cıkmadı. Edit: Bu arada konsere gitmis olanlar bilirler, bi de "heaaaytt" vardı. Cezanın dedigi laflardan olusan 11- statusune bu lafı da sokabiliriz, zaten biri ceza'nın laflarından sonra heaaayyt diye bagırdı koptu millet orda =) [signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... [Bu mesaj Venator tarafından 05 Eylül 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya sonuçta herkes beğenmek zorunda değil.orası cezanın yeri değil rock festivali genel olarak(sayılır en azından) beğenmeyenler tabi ki olacak. hı parmak göstermeleri gerekmezdi, ama ceza durduk yere de barış mutluluk kardeşlik mesajı veriyodu, millet de hadi lan propaganda yapma demek istedi heralde, cezanın onlara karşılı vermesi, kafasına göre küfür etmesi onların seviyesine inmekten de öte birşey bi kere.dinleyen kitlesiyle ilgilensin duymamazlıktan gelsin görmemezlikten gelsin. madem dinleyeni orda daha fazla, azınlıkla niye uğraşıo ki ? işini yapsın gitsin yani. ceza fanları ile sevmeyenler tartışır anca burda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. [Bu mesaj Sly-One tarafından 05 Eylül 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eve goturun o orta parmakları[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: -007-, 05 Eylül 2005 16:06 tarihinde demiş ki: ceza sağlam laf koydu ama adamlara puahha :) ne dedi tam olarak yazarmısın?[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gecen sene 50 cent yokmuydu yaff ben öle hatırlıyorum ceza tam gerizekalı ama nefret ediyorum kendisinden[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 o kadar ceza'ya laf ediyosunuz , burn çadırına pek laf gelmemiş ama? ceza'yı ben de izledim , bütün şarkılarına da eşlik ettim , hopladım zıpladım , ama normalde rock dinlerim , ama ceza ve sagopa kajmer'in çok kaliteli müzik yaptıklarına inanıyorum. tek sevmediğim yan ceza'nın ekşi sözlüğe "işsiz güçsüz insanların oluşturduğu topluluk" demesi. sonuçta ekşi sözlük de bir emeğin ürünü , ekşi sözlük de eleştiriyor birilerini , ceza da. boşu boşuna diss attı yani , hiç gerek yoktu. bunu sadece ekşi sözlük yazarıyım diye söylemiyorum. peace , respect diyen adama sormak lazım. bu sözde respect nerede?[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ceza savaş için küfür etmeyi biliyor.Ama işe gelince sıka sıka çıkıyor savaşı körükleyen şirketler altında.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya orda eksi sozlukten bi grup paso kufur ediyordu buna ondan dedi herhalde... ben bi tane adamin gelip konusup konusup ondan sonra FAK UUU diye bagirmasina koptum ve tabiki AİİİEEEE[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cezaya kafam girsin[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır [Bu mesaj pipo_14 tarafından 05 Eylül 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pipo_14 tarafından 05 Eylül 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: bLackcha0s, 05 Eylül 2005 17:14 tarihinde demiş ki: Ceza savaş için küfür etmeyi biliyor.Ama işe gelince sıka sıka çıkıyor savaşı körükleyen şirketler altında. sanırım mor ve ötesi de bu yüzden orda olmuyormuş öle duydum[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 zavalli buluyorum hareket cekenleri. ceza gelin beni izleyin demiyor kimseye, mecbur degilsiniz yani. isteyen dinler, istemeyen gider keyfine bakar. ne dinlerim ne hareket cekerim yani. adama bu kadar hak vermemistim.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sen ne diyon ya...rock festivaline rap söylicem diye gelen kaç tane maymun vardır? bırak ya en iyisini yapmışlar..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar