Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 http://img47.imageshack.us/my.php?image=kasskybug18gt.jpg http://img296.imageshack.us/my.php?image=screenshot00128pc.jpg http://img296.imageshack.us/my.php?image=screenshot00163zd.jpg http://img296.imageshack.us/my.php?image=screenshot00190nw.jpg Artık ne diyeceğimi bilemiyorum.Kasshyk Ryatt Trail First Lvl. 2.köprüden geçerken çok kenara gittim ve hoop aşağıya harita dışına.Arkadaşım da baktı harbi bug var ama yerini ogrendi girdi cikti girdi çıktı oradan ben bir türlü çıkamadım.Arkadaş sen çık gireyim acc'n ile çıkarayım dedi.Kendini de aşağıda bıraktı ki yeri bulabilirsin ve olan oldu.Çıkaramadı ne kendisini ne de beni :) :) 45 dklık maraton başladı :) Baya bir gezdik arkadaş ssler aldı yukarıdakiler bazıları.Bu süreç içerisinde 4 kez ticket attım.Artık sonuncusunda CAPS ile yazdım küfür etmediğim kaldı developerlara.Ama yok. En sonunda son resimdeki kopruye geldik ve arkadaki yaratiklari çekip kendimizi oldurttuk ve Clone... Yorum sizin.Kasskhy'nin görülmeyen ve kimsenin gitmediği yerlere gittik ayrı bir rekor :) :D :) :D [Bu mesaj DarKRideR tarafından 08 Eylül 2005 04:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DarKRideR tarafından 08 Eylül 2005 04:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 dedim o kadar (dedim mi?) imperial olmayın diye :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 /unstick Çok oluyo ryatt trailde o. yukardaki komut ile en son konuştuunuz trail guide a yollar (10 saniye beklemek gerekiyo) başka yerlerdede işe yarıyo sanırım ama warrende ve dwb de yaramamıştı.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben kashyyk teki bug lar sayesinde birsürü yeni küfür icat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bitmez çilesi bu oyunun eğlenmenize bakın buglar olunca küfür edip ondan sonra b.kunu çıkarıp eğleniyorduk eskiden arkadaşımla[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bende dusmustum oraya ama beni crs gelip cikarmisti..ayri konu 2 saat kadar deli oldum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Boşuna trail masterlar demiyo bu yollar tehlikeli giden dönmüyo falan diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Alo düşündük ama Trail Guide ile konuşmamıştık :) (yoksa 1 hafta bile önce konuşmuşta olsak gidebiliyormuyuz ? :) ) Redeagle ben bu açıdan bakmamıştım euhueh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Bone, 08 Eylül 2005 08:44 tarihinde demiş ki: dedim o kadar (dedim mi?) imperial olmayın diye :-P Taraf değiştirdiğimiz için Asiler beddua etti galiba euheua :) Ama çok süperdi ilk defa At-St gördüm (player'in malı olarak) Kasskhy Kachirno Gate'de adamın peşinden ağır ağır süperdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyra Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kotu bisey ama, kashy deki buglar sayesinde 2. jedi i afk masterladim, simdi tamir etmisler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: DarKRideR, 08 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Alo düşündük ama Trail Guide ile konuşmamıştık :) (yoksa 1 hafta bile önce konuşmuşta olsak gidebiliyormuyuz ? :) ) O zaman direk kapıya yolluyo.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Öğrendiğim iyi oldu :) Sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar