Seperate Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 net mi yavaşladı mı bende mi problem var? istanbul-şişli[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum
wook Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benimde dunden beri yawas ist-pendik[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
Slat Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ist - göztepe.. Felaket derecede yavaş bazı siteler...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ist. - acıbadem bazı siteler ciddi yavaş açılıyor , bazen mirca girmiyor.Buarada yazıyı görünce enemy downnn diyesim geldi birden =)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone-
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yavaşta down diil[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yurtdisi sitelere erisemiyorum su an[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja [Bu mesaj Wendigo tarafından 07 Eylül 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bakırköydeyim,bi sorun yok gürül gürül uçuyo resmen.
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bu yeni bi anlayıs olsun:d bundan sonra herkes msj atmadan once nerde oldugunu yazsın[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 izmit burasi yaniyor... :D[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 evet bugün bi garip.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;)
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 izmir, 256k adsl'im sürünmekte. [spo1=pok adsl][/spo][signature][hline]truth might be changed by victory.
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya zaman zaman girmiyo sitelere. msn falan çalışır kalıyo bi tek ne iş anlamadım[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yah deli olacam. ara sıra sayfa açmıyo falan mozilla'nı o uyuz hatası çıkıo falan aaaaaaaaaaa![signature][hline]enjoy the silence arkadaşım
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hala sorun var mı sizde ? yabancı sitelerden downloadlarım sürünüyo şu an. wowda pingim 1klarda..[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 fena degil gibi suan bende heh kac gundur makine acık download vesilesiyle emule saolsun :)[signature][hline]
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bende sorun devam ediyor (Ankara). Bazı siteler 3. hatta 4. refreshte açılıyor. Yurt içi-dışı farketmiyor internet şu aralar yalan oldu pfff.[signature][hline]Please wait...
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 emulede download hızı iyi (256 dsl ankara) siteler yavaşa açılıyor. paticik bile bazen birkaç refreshte açılıyo. wowda pingler uçuk vaziyette.. sagol telekom[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Downloadda sorun yok Web sitelerimin FTP sine girebiliyorum, ping atabiliyorum ama browserdan giremiyorum. Danke şön Telekom.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 download da sorun yok sitelerde acılma problemi var patiyi bile yavas acıyor bu arada istanbul üsküdar 256k adsl ve tskkuler telekom[signature][hline]Bla bla bla... [Bu mesaj Azure_Knight tarafından 08 Eylül 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Prawler, 08 Eylül 2005 14:37 tarihinde demiş ki: Downloadda sorun yok Web sitelerimin FTP sine girebiliyorum, ping atabiliyorum ama browserdan giremiyorum. Danke şön Telekom. aynen çıldıracağım azizim[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 anaaa şikayet ettim düzeldi eheuue[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 valla ben izmir deyim. net denen bişi yok telekomu aradım 10 dk belkedim kadınsorunu anlamadık diince dayanamadım küfrettim :D
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ütü yaparken denizin altındaki kabloları mı söktüler acaba yanlışlıkla?[signature][hline]black sheep black sheep, have you any wool?
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bana hergün olan şey. Arada bir iyice gidiyo. Google falan açamıyom sadece paticik i açabildiğim falan oluyo.. Zzz[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Prawler, 08 Eylül 2005 14:37 tarihinde demiş ki: Downloadda sorun yok Web sitelerimin FTP sine girebiliyorum, ping atabiliyorum ama browserdan giremiyorum. Danke şön Telekom. +1[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum
Öne çıkan mesajlar