Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet down ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benimde dunden beri yawas
ist-pendik[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
ist - göztepe.. Felaket derecede yavaş bazı siteler...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
ist. - acıbadem bazı siteler ciddi yavaş açılıyor , bazen mirca girmiyor.Buarada yazıyı görünce enemy downnn diyesim geldi birden =)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Mesaj tarihi:
bu yeni bi anlayıs olsun:d bundan sonra herkes msj atmadan once nerde oldugunu yazsın[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
hala sorun var mı sizde ? yabancı sitelerden downloadlarım sürünüyo şu an. wowda pingim 1klarda..[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
Bende sorun devam ediyor (Ankara). Bazı siteler 3. hatta 4. refreshte açılıyor. Yurt içi-dışı farketmiyor internet şu aralar yalan oldu pfff.[signature][hline]Please wait...
Mesaj tarihi:
emulede download hızı iyi (256 dsl ankara) siteler yavaşa açılıyor. paticik bile bazen birkaç refreshte açılıyo. wowda pingler uçuk vaziyette.. sagol telekom[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
Downloadda sorun yok
Web sitelerimin FTP sine girebiliyorum, ping atabiliyorum ama browserdan giremiyorum.
Danke şön Telekom.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Mesaj tarihi:
download da sorun yok sitelerde acılma problemi var patiyi bile yavas acıyor bu arada istanbul üsküdar 256k adsl ve tskkuler telekom[signature][hline]Bla bla bla...

[Bu mesaj Azure_Knight tarafından 08 Eylül 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 08 Eylül 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
Downloadda sorun yok
Web sitelerimin FTP sine girebiliyorum, ping atabiliyorum ama browserdan giremiyorum.
Danke şön Telekom.

aynen çıldıracağım azizim[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Bana hergün olan şey. Arada bir iyice gidiyo. Google falan açamıyom sadece paticik i açabildiğim falan oluyo.. Zzz[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Np: Noproblem
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 08 Eylül 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
Downloadda sorun yok
Danke şön Telekom.

+1[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Kolayforum
  • Yeni Oluştur...