Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard ve Gelecek Denen Buyuk Exp.

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar wowturk te duydugum bir haberi
(dedikoduda olabilir kaynak gormedim) buraya tasimak istedim wow a yeni bir buyuk exp geliyor diye duydum ve bunu parayla saticaklarmis. Boyle bir sey olursa bunun getirimi ne olur sizce ? Exp almayanlar oyniyamazmi yani[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

Bence exp. almayanlar wow u oynuyamazlar gibime geliyor . Yoksa cok buyuk celiskiler dogar nebiliyim exp para veriyosan baya buyuk yenilikler gelmesi gerekli harita buyuye bilir mesela tabi yeni itemlar . Exp olmayanlarda map nasil gozukebilirki veya yeni item li biri exp. birine daldiginda ne olucak!!![signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer Paralı exp satışı yapılırsa. Ya Realmleri ayırırlar exp almamış kişiler için başka realm almışlar için başka realm olur. Migration gibi bir sistemle karakter geçişi gayet kolayca yapılabilir. Ama tabii şuan herşey dedikodudan ibaret yani exp gelecek mi gelecekse nasıl gelecek filan.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

ya şöyle bi olayda olabilir
aylık para yatırırken extra bi ücret ödersin exp için
acc name ini felan yazıp netten de indirebilirsin
cd olayına gelince sonuçta acc bilgilerinde adresini veriyosun adrese teslim yapabilirler...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw uo da mı oynamadınız?

exp ile gelen itemlar exp yüklü olmayan makinalarda eski itemlar gibi gözükecek. (örn. yeni eklenen bir fiery enchant, gerçekten alevli gibi gözükse de eski sürümü kullananlar eski fiery enchant gibi görecekler) yeni mob ya da race eklenirse onlar da eski görüntülerle gözükecekler.. (örn. trolller race olarak eklense dahi eski sürümü kullananlar trolleri mob trolller gibi görecekler) ve exp yüklü olmayan zat-ı muhteremler exp ile ilgili bölgelere gidemeyecekler. (haritada yeni bölüm açılırsa oraya gidemeyecekler)

fakat en büyük soru/sorun şu: yeni gelen skill/level'ları kullanabilecekler mi? bu desteği yapmak mümkün ama muhtemelen yapmayacaklardır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
BandRoLL
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Uo ile ne alakası var swgde exp geldiğinde expye alamayanlar herşeyi görüyordu sadece uzaya çıkamıyorlardı vb. yeni ırkıda görüyordu yeni itemıda. Hatta yeni skiller bile gözüküyordu(tabii kasamıyorlardı) yanlış hatırlamıyorsam yani :)[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masticore, 08 Eylül 2005 09:36 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar wowturk te duydugum bir haberi
(dedikoduda olabilir kaynak gormedim) buraya tasimak istedim wow a yeni bir buyuk exp geliyor diye duydum ve bunu parayla saticaklarmis. Boyle bir sey olursa bunun getirimi ne olur sizce ? Exp almayanlar oyniyamazmi yani

wowturk'u salla. uzun zamandır oyuncular arasında konuşulan birşey zaten bu.
bizim forumlarda da konuştuk hatta. exp pack'in çıkacağı yeni bir haber değil :)

herhangi bir oyunun expansion pack'ı çıkabilir, bunu da parayla satarlar (bonus pack felan değilse). mmorpg olayında da böyle. ilk defa mmorpg oynuyorsan tabii şaşırabilirsin.

uo, swg, ao vs vs. hepsine farklı farklı expansion pack'ler çıkartıldı.
exp almadan da oynayabilirsin eski oyunu, ama exp'in avantajlarını kullanamassın.
herhangi bir sorun da çıkmıyor bu konuda.

said:
Masticore, 08 Eylül 2005 09:55 tarihinde demiş ki:
Bence exp. almayanlar wow u oynuyamazlar gibime geliyor . Yoksa cok buyuk celiskiler dogar nebiliyim exp para veriyosan baya buyuk yenilikler gelmesi gerekli harita buyuye bilir mesela tabi yeni itemlar . Exp olmayanlarda map nasil gozukebilirki veya yeni item li biri exp. birine daldiginda ne olucak!!!

oyunun update'leri sırasında gerekli ayarlamalar yapılır.
ama exp almadıysan exp-specific şeyleri kullanamassın.
mesela yeni skilleri kullanamassın, ama yeni skiller senin versiyonunda çalışır, yama sayesinde.
ya da exp pack'e özel yeni kıtalar konulur. sen buraya gidemessin, ama exp pack kullanan gidebilir.
yeni quest item'lar gelebilir, sen bunları alamassın ama exp-pack kullanan alır gibi..

yani herhangi bir sorun olmaz. zaten patch'ler sayesinde uyumsuzluk engellenir.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.

[Bu mesaj Bone tarafından 08 Eylül 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o UO ile alaka kuran arkadaşım :) WoW'un yapısı ona müsait değil. WoW daha çok diablo ile benzerlik gösterir benim kanaatimce. Yani diablo2 nin exp i ile normali arasında fark vardı hatırlarsan ve ikiside aynı oyun içerisinde yer alamazdı çünkü farklılıklar yüzünden. Ki 2006'ya daha çok var. Birde Hero classlar gelmezse o exp bir işe yaramaz o nedenle 2006 nın sonunda doğru gelir belki bir exp.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Sosyal ağlarda paylaş

starcraft ve expi
diablo 2 ve expi
warcraft 3 ve expi
birbiriyle uyumsuz, örneğin sadece starcraft'la brood war oynanılan servera girilemiyor.

ama bu bir single player oyun değil, mmorpg.
onlarca server açmışlar adamlar.
yamalarla uyumlu hale getirmek varken (bakınız: tüm mmorpg oyunları)
boşu boşuna ekstradan "exp-pack only" server açacaklarını hiç zannetmiyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar hiçbirinizin mi mmo tecrübesi yok ben anlamıyorumki,exp gelirse gelir alan alır almayan eskisi gibi oynamaya devam eder.Sadece yeni bir mekan varsa oraya gidemez,yeni ırk gelmişse onu seçemez ama tabiki görebilir, eğer hero class exp e dahilse o seviyeye geçemez, yeni item genelde exp le gelmez patch ile gelir ama olduki geldi o zaman herkese açık olur itemda sorun olmaz, yani bu durumda exp geldiğinde yeni bir server açabilirler ama bunun exp alanların oynayabilmesiyle ilgisi olmaz herkes kendi karakteriyle istediği server da oynamaya devam eder.[signature][hline]The one side moon is always dark.

[Bu mesaj dreagloth tarafından 08 Eylül 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Exp'in nasıl olacağına blizzard karar verecek boşuna tartışmayın ama bildiğim kadarıyla henüz açıklanmış kesin birşey yok. o sallamasyon haber olma ihtimali yüksek şeylere bel bağlamayın. Şuanda olması ihtimal edilen şeylerin hepsi on the horizon kısmında yazılanlar zaten. Ama forumlarda ben hiç bir mavi post görmedim bu exp hakkında......[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...