Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nartanesi Artıkın Sefkilim Değil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dikkatimi şimdi çekti de bi olay, ne kadar ilginç bişey ya şu yaptığımız... Yani hayatımızda -çoğumuzun- yüzünü bile görmediği bir adam yine hayatımızda yüzünü bile görmediği bir kadınla evleniyor, biz de onlar için mutlu oluyoruz.

Çok hoş bişey yahu... Tekrardan tebrikler fedaykin & Nartanesi...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Mesaj tarihi:
Walla lan noluyo tüh ayrılmışlar modunda girdim ama mutlu oldum, tebrik ediyorum bi yandan da hüngür hüngür ağlıyorum böhüh..
(edit:Mutluluk gözyaşları)
[signature][hline]
Mana alassë equë inyë Turk!!!
K.S.D.M.P.A.L

The_hodja, 26 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
Helaaal

[Bu mesaj godzilla112 tarafından 27 Ağustos 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Valla bende ayrıldınız sandım üzüldüm ama tebrik ederim :)
Bi yastıkta kocayın :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
Başlık direk can alıcı noktaya vuruyor ama mesajı okuyunca seviniyor insan=) Tebrikler. Biryastıkta kocayın=)))[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mesaj tarihi:
hayırlı olsuuun[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
fedaykin aman diyim yüzük müzük kaybetme, sonra kişisel bölümünde "karım beni evden attı, napıyım" diye topic açarsın :-P
kanal d'de biz diziye rastladım da, ordan aklıma geldi[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:
bende ayrıldınız sandım am böyle güzel bi haberle karşılaşınca çok mutlu oldum.allah tamamına erdirsin=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Mesaj tarihi:
Haha tebrikler =)[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
  • Yeni Oluştur...