Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

balistik manifesto


sir

Öne çıkan mesajlar

Şakağından sekmeyecek bu kurşun. Doğrudan içeri girecek. Kendi elini tepecek silah. Tam arkandaki duvarda saç, kan, beyin ve kemik bulamacı..Hem katil olacaksın, hem de kurban.

Hayatının son milisaniyesi bu. Kendini aynada görecek kadar bile vaktin yok.

Şu an kimse farkında değil ölmek üzere olduğunun. Trafikte sıkışanlar yine kornaya basıyor. Çocuklar ağlıyor. Gençler kokuşmuş. Yaşlılar ürkmüş. Herkes biraz katil. Herkes biraz kurban.

Aşkını düşünüyorsun yine son anlarda. Takıntılı olduğun ama aslında hiç tanımadığın kız. Hayatına girdiği andan itibaren bütün hücrelerine sızan, bütün vaktini çalan, seni rehin alan ve seni mutlu kılan fahişe.Azize. Hoyrat. Sakin. Çılgın. Herkesi ona benzettin sen. Onu hiçkimseye benzetemedin.

Ağır geldi sana bunca duyu, bunca duygu, bunca düşünse. Yoruldun. Yardım bile istemedin. Uyumak, dinlenmek istiyorsun sadece. Yok olmak istiyorsun.

Oysa öleceğini söyleseydin hepimiz ne kadar sevecen davranırdık sana!Sırf senin haksız olduğunu, yanlış düşündüğünü sana göstermek için, dünyanın aslında iyi bir yer olduğunu, bizim aslında iyi ve sevgi dolu insanlar olduğumuzu ispatlamaya çalışırdık. Kabul etmezsen de seni riyakarlıkla, ukalalıkla suçlardık. "Ama olsun" der, yalan söylerdik:"Biz seni her halinle seviyoruz".

Gerçi sen dünyanın iyi, insanların kötü olduğunu kavradın. Ve aslında iyi ile kötünün kardeş olduğunu da gördün. Ama kendine baktığında çöktün, çeliştin. Dünyanın bir parçası mıydın?Yoksa insanlığın mı?Beynini parçalamak üzere olan kurşun, düşüncelerini yok edecek. İnsan, dünyayı kendi elleriyle yok edecek.

Bunlar senin ellerin, senin bacakların. Bu beden sana 2 beden büyük geldi. Kaldıramadın. Sindiremedin. Gevşeyemedin. Ayak uyduramadın.

İntihar seyircisiz bir futbol maçıdır. Silahınla kendi kalene bir gol at şimdi.

Seni unutacağız.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten çok hoş olmuş..:d[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Doğrusu sir'in yazıp yazmadığı anlaşılıyor artık, diğer yazılarını da okuyunca. Üslubu var çünkü hemde çok özgün bir üslubu. :)

Yine bir şaheser, kısa gibi görünüyor ama çok şey anlatıyor da ilk baştaki bulamaç olayı çok tanıdık geldi ehe.

Ellerine sağlık, daha çok yazman dileğiyle.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog

[Bu mesaj Loras tarafından 05 Eylül 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...