Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şebnem Ferah ve yeni imajı..

zydar

Öne çıkan mesajlar

şu parkormanda konser veren mi bu?
öyleyse gotik olmuş bence.
Yok başkasıysa bilemeyeceğim
(evet ben karanlık bir mağrada yaşıyorum)[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nindalf, 02 Ağustos 2005 03:01 tarihinde demiş ki:
Güç seninle olsun Ardeth

Türkçe meali meydiforsbivityu[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 02 Ağustos 2005 10:37 tarihinde demiş ki:
Oh oh ne güzel iki ayrı koldan force akıyor.

Türkçe meali koldan kola fors transferi.
(eah neyse şimdi hipotamın teki post kasma diyecek bende tampon girecem)[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

ben imajı da sarkıyı (can kırıkları) hiç beğenmedim gittikce zevksiz ve itici olmaya baslıyo açıkçası ben artık sadece KADIN ve ARTIK KISA CUMLELER KURUYORUM'u ustuste 2 kere dinleyebiliyorum belki 3. album u de ama 4 u beğenmedim 5 i almayı düşünmüyorum[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Sosyal ağlarda paylaş

müzik bölümünde can kırıkları klibi için şöle bir yorumda bulunmuşum;

said:
kingpin, 30 Temmuz 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
şarkı mükemmel,atmosfer mükemmel ancak o makyaj nedir öle ya ? hiç yakıştıramadım.

nitekim hala katılmaktayım makyaj dışında herşey güzel.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rayka, 02 Ağustos 2005 16:36 tarihinde demiş ki:
ben imajı da sarkıyı (can kırıkları) hiç beğenmedim gittikce zevksiz ve itici olmaya baslıyo açıkçası ben artık sadece KADIN ve ARTIK KISA CUMLELER KURUYORUM'u ustuste 2 kere dinleyebiliyorum

+1
said:
EagleEye, 02 Ağustos 2005 14:50 tarihinde demiş ki:
şebonun en sevdiğim hali fırtına klibindeki hali
ps: post kasma

+1[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rayka, 02 Ağustos 2005 16:36 tarihinde demiş ki:
ben imajı da sarkıyı (can kırıkları) hiç beğenmedim gittikce zevksiz ve itici olmaya baslıyo açıkçası ben artık sadece KADIN ve ARTIK KISA CUMLELER KURUYORUM'u ustuste 2 kere dinleyebiliyorum belki 3. album u de ama 4 u beğenmedim 5 i almayı düşünmüyorum

dedim ben dimi türkiyede tutarsa helal olsun diye... demediysem şimdi dedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sebnem'in sarkilarini begenmeyen tarzini begenmiyordur, begenmeyen de almaz dinlemez yani, cogunluga gore tarz degistirecek degil :) Sesi ise tartismaya acik bir konu degil bence.

O Sailor'daki imzali albumden bir tane de bende var bu arada, hemen almis fotografini cekmis yollamis adam ;p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

birkaç kişi için tarzını değiştirecek değilya diyosunz ama nasıl oluyor da "kadın" la "can kırıkları" arasında bu kadar kalite farkı oluyor hala anlamış değilim ewet güzel bir bayan seside çok güzel ama artık kendini türkce rock un ilahı sanmaya basladı ki bu onu daha çok batırıyor benim düşüncem bu dur birde bişi daha belirtmek istiyorum neden her kasetteki en az bir şarkıda "bu kalabalığın içinde çok yalnızım" sözü geçiyor biri bana açıklayabilirmi bıktım bu sözden[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Sonucta kendisi bi pop sanatcısı deil vücüdunu sergileyerek para kazanmıyor bence müzik kalitesi zati mükemmeldi bi gülsen gibi of of kıcıma bakın demiycek elbette biz sebnem ferah ın sesine asıgız bence can kırıkları albümü mükemmel olmus evet chainmail yerine baska bisey giyebliirdi ama her yönüyle mükemmel[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...