zydar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bence çok kötü :-) Bi kere gözler çinli ve japonlarda olduğu gibi bir görünüm kazanmış. Saçlar bi hayli antipati kazandırıyo. Bende posteri olan sevdiğim bir kadın rock şarkıcımızdır amabu yeni imajını hiç tutmadım..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Herhaliyle seviyoruz biz kendisini :)
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bencede kötü olmuş. chainmail + aşırı makyaj işi bozan.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ııh sevmedim. :/[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Onu sevıyorum herhaliyle:)..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kendi de farketmis ya da kotu feedback almis olacak ki konserine her zamanki tatli yuzuyle, mumkun oldugunca az makyajla cikti. Yine de her haliyle seviyoruz onu :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Biz imajını deil kendisini seviyoruz ama imajınıda düzeltse fena olmas hani :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 burasi magazin forumu degil muzik forumu, sutluyorum album hakkinda konusacaksaniz burdan buyrun[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 resmi varmı yeni imajı nasıl ben bilmiyorum[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 onu her halıyle sevıyorus :D[signature][hline]--Borgır--
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Tarja ya benzemiş.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Çok kötü olmuş ya ben artık uyuz olmaya da başladım eskiden severdim yanlış yönde değişiyo bence[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yeni imajını bende sevmedim ama son albumunun kalitesi o açığını kapatıyor bence.
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yeni imajıza klibide beğenmedim oysa şarkı çok güzel.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 komple beğendim mükemmel zaten ne yapsa beğenirim şebo ftw şarkılarda böğürüyo, cok kıglık atıyo diyennerede bırah allasen diyorum onlarada , okadar güzel hissedip , coşku ile söylemek şebonun kanında var[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
HasanGraver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bilmiyorum tek bana mı öyle geldi ama ben ufaktan blondie ye benzettim imajını.
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bence çok güzel olmuş gerçi O kirpikleri kötü olmuş ama .. Sanki Nightwish in solist ine benzemiş :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 çok kötü olmuş ne bilim sevmedim bişiye benzetir gibi oldum olmadı
unac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 korkutucu[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Biz ailecek izliyoruz beğenerek.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: insight, 01 Ağustos 2005 12:56 tarihinde demiş ki: Biz ailecek izliyoruz beğenerek. [signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
arina Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben pek beğenmedim.vapmpirefreaks'deki kızlara benzemiş.[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Neoldu yaratıkkk[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 link veriym bari :)[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Öne çıkan mesajlar