Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bu yazıları okuduktan sonra geometri testlerini yapmaya gider...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: Estel_Anorien, 16 July 2003 13:34 tarihinde demiş ki: Umariz herkes istedigi ve diledigi bölüme girip üniversite ögretimine başlayabilir.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır estel imzana koptum :D[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ben anlamadım yüzdelik dilim olayını :p nedir %10 mu %1 mi iidir[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 %1 çok daha iyidir. Türkiyedeki ilk yüzde1lik kesime girdin demek.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 hı anladım o zamaaan %0,1 olmalıyım :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 296 öss puanı 74,5 aoöbp toplam 370yapıyo tıbba gircem ama hangisi karar vermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 296 mı nesin sen ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 tutuosa cerrahpaşa ing. e gir[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yurtdışı da olabilir ama almanyada tıp ta olabilir emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 beyler benim ark 303 almış. geçen senenin sistemine göre kaç puan ediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 259.232 dilimini hatırlamak bile istemiyorum İki ay adam gibi çalışmayla bu oluyo demek ki. Tabi Türkiye'de uygulanan bu yöntem.İnsanların geçmişlerinin ve geleceklerinin değişeceği bir dönüm noktasını 3 saatle sınırlandırmak hem de kendisinin belirlemediği (Örnek:Ben sınav günü cırcırdım :-P) ne kadar doğrudur acaba? Hele de asıl adaletsizlik sınavdan sonra iken.Parası olan okusun kardeşin mantığı nereye götürür bu ülkeyi bilemiyorum.Benimle aynı neti çeken adam mühendislik okuyacak.Ben evde aynı kitapları okuyacam(Öss hazırlık).Şimdi nasıl felan gibi atlamayın olaya lütfen.Bilkent,Bilgi,Sa,Koç vs. gibi vakıf üni'leri felan filan. Bu üni.lerden hiçbirine bi laf ettiğim yok ama bu ülke bu kadar aciz olmamalı. Sevgi ve saygı içinde, Hep kendi doğrularımızın üzerine hayatımızı kurma dileğiyle...[hline] Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword WhiteOne [Army of Freedom] Her şey Moonglow içindi.. Denizde kum,bende takma ad :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 160 üzeri puan sahibinin oranı %85 miş. Okulların puanları iyi bir yükselecek sanırım. 1 milyon 171 bin 719'u 400-500 bin'e sokmak kolay değil tabi.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Ben ve Silth kesin yıldızdayız gibi gözüküyo. Geliyim aklını alıyım bone kardeş[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: HellHound, 16 July 2003 11:05 tarihinde demiş ki: benim yokda Emre Hacar 300 patlatmis hehe Emre Kacar atvde ilk başta yanlış yazdılar[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 way be anılarım depreşti:-)). walla herkese kolay gelsin derim. benden tavsiyeler: -Tercihinizi kendiniz yapın -Dersanede Tercih yapmayın. Onlar sizi değil kendi reklamlarını düşünürler! -Kampüsü olan üniversite olursa daha zevkli yıllar geçirirsiniz -sırf üniversite için kötü bölüm yazmayın. -parayı değil kendi hayatınızı düşünün. para her şekilde bulunur ama mutluluk herşekilde elde edilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 şindi ben güzelsanatlara girmek için girdim sınava tekrardan. barajın geçilmesi gerekiyo genelde bunun içinde herhangi bi yerden. şindi ben 246 ham puan aldım. ne oluyo bu eski sisteme göre? hesabı kitabı nedir 135 ten fazla mıdır?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 fazladır grudge[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bızde seneye gırıyorum sabancı onur bursu ıstırem :p yada bogazıcı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 342 almısım yuzdelık dılımde 7.23 edıyo, yıldız mımarlık tutuyo ama yıldız mımarlıkmı mımar sınan mımarlık mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Yıldız İstatistik İTÜ Uzay Müh. İTÜ Çevre Müh. Dokuz Eylül Tekstil Müh. Kocaeli Endüstri Müh. Gibi bölümlere girebiliyorum. Ama bölümler hakkında hala yeterli bilgim yok off. İstatistik nasıl bir bölümdür mesela?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: Grudge, 17 July 2003 00:39 tarihinde demiş ki: şindi ben 246 ham puan aldım. ne oluyo bu eski sisteme göre? hesabı kitabı nedir 135 ten fazla mıdır?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? bayağı bir fazladır.tam emin değilim ama 150'e yaklaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 biraz kurcaladım bölümüne göre farkeder sayısalsa 154-155 ediyor ea ise 143-144 sözel ise 145-146 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 hımmm eywalla. yeterli sonuçta her halukarda...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ya bişi sorucam 83 te 72 net sayısalla insanın tr 179.uncu olabilme şansı varmı? 264 ile nerelere girebilir benim değil bunnar bi adam var atıyo paso[hline]-->icq->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: behran, 17 July 2003 22:24 tarihinde demiş ki: ya bişi sorucam 83 te 72 net sayısalla insanın tr 179.uncu olabilme şansı varmı? 264 ile nerelere girebilir benim değil bunnar bi adam var atıyo paso[hline]-->icq->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- 83'teki sınav bugünkü gibi 180 soru üzerinden degildi, yani 90 - 90 dağılımı da yoktu. Sanırım o yıllarda 75 - 76 civarı soru oluyordu, yani iyi bir net oluyor 72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar