Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss Sonuçlar :)

kermit

Öne çıkan mesajlar

said:
Estel_Anorien, 16 July 2003 13:34 tarihinde demiş ki:
Umariz herkes istedigi ve diledigi bölüme girip üniversite ögretimine başlayabilir.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

estel imzana koptum :D[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

259.232 dilimini hatırlamak bile istemiyorum
İki ay adam gibi çalışmayla bu oluyo demek ki.

Tabi Türkiye'de uygulanan bu yöntem.İnsanların geçmişlerinin ve geleceklerinin değişeceği bir dönüm noktasını 3 saatle sınırlandırmak hem de kendisinin belirlemediği (Örnek:Ben sınav günü cırcırdım :-P) ne kadar doğrudur acaba?

Hele de asıl adaletsizlik sınavdan sonra iken.Parası olan okusun kardeşin mantığı nereye götürür bu ülkeyi bilemiyorum.Benimle aynı neti çeken adam mühendislik okuyacak.Ben evde aynı kitapları okuyacam(Öss hazırlık).Şimdi nasıl felan gibi atlamayın olaya lütfen.Bilkent,Bilgi,Sa,Koç vs. gibi vakıf üni'leri felan filan.
Bu üni.lerden hiçbirine bi laf ettiğim yok ama bu ülke bu kadar aciz olmamalı.

Sevgi ve saygı içinde,
Hep kendi doğrularımızın üzerine hayatımızı kurma dileğiyle...[hline] Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword
WhiteOne
[Army of Freedom]

Her şey Moonglow içindi..

Denizde kum,bende takma ad :-P
Sosyal ağlarda paylaş

way be anılarım depreşti:-)). walla herkese kolay gelsin derim.

benden tavsiyeler:

-Tercihinizi kendiniz yapın
-Dersanede Tercih yapmayın. Onlar sizi değil kendi reklamlarını düşünürler!
-Kampüsü olan üniversite olursa daha zevkli yıllar geçirirsiniz
-sırf üniversite için kötü bölüm yazmayın.
-parayı değil kendi hayatınızı düşünün. para her şekilde bulunur ama mutluluk herşekilde elde edilmez
Sosyal ağlarda paylaş

şindi ben güzelsanatlara girmek için girdim sınava tekrardan.
barajın geçilmesi gerekiyo genelde bunun içinde herhangi bi yerden.

şindi ben 246 ham puan aldım. ne oluyo bu eski sisteme göre? hesabı kitabı nedir 135 ten fazla mıdır?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

Yıldız İstatistik
İTÜ Uzay Müh.
İTÜ Çevre Müh.
Dokuz Eylül Tekstil Müh.
Kocaeli Endüstri Müh.

Gibi bölümlere girebiliyorum. Ama bölümler hakkında hala yeterli bilgim yok off. İstatistik nasıl bir bölümdür mesela?[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 17 July 2003 00:39 tarihinde demiş ki:

şindi ben 246 ham puan aldım. ne oluyo bu eski sisteme göre? hesabı kitabı nedir 135 ten fazla mıdır?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

bayağı bir fazladır.tam emin değilim ama 150'e yaklaşır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
behran, 17 July 2003 22:24 tarihinde demiş ki:
ya bişi sorucam
83 te 72 net sayısalla insanın tr 179.uncu olabilme şansı varmı?
264 ile nerelere girebilir

benim değil bunnar bi adam var atıyo paso[hline]-->icq->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<--

83'teki sınav bugünkü gibi 180 soru üzerinden degildi, yani 90 - 90 dağılımı da yoktu. Sanırım o yıllarda 75 - 76 civarı soru oluyordu, yani iyi bir net oluyor 72
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...