SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Eğer sinema TV yönetmenliği mezunu birinin tavsiyesini dinlrsen SAKIN![hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 daha giremedik ya off çıldıracam seneye strese giriyorum şimdiden[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yahu bu tercih şeysi, össden zor. okuyan filan var mı o saman kağıttan oluşmuş kitabı ? şimdi ben bu yüzdelik dilimlere oradaki obp'nin 0.5 ile çarpılmış olanına göre mi bakacağım. bu değerler geçen senenin mi ki ? nedir bu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Okuldan beklediğimin oldukça üzerinde geldi :). 70 - 74 arası beklerken 76 puana sahip oldum. Toplamda 348.898 puan yaptım. Yüzdelik dilimim de 1.89. Hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: BombaciMulayim, 16 July 2003 11:49 tarihinde demiş ki: yahu bu tercih şeysi, össden zor. okuyan filan var mı o saman kağıttan oluşmuş kitabı ? şimdi ben bu yüzdelik dilimlere oradaki obp'nin 0.5 ile çarpılmış olanına göre mi bakacağım. bu değerler geçen senenin mi ki ? nedir bu anlamadım. +1 Ben de anlayamadım orada yazılanları :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yüzdelik dilimleri alıyosun koyuyosun bir kenara yanına geçen sene üniverstelerin en son hangi yüzdelik dilimlerden öğrenci aldığını gösteren bir şey alıuyorsun (bütün dershaneler dağıtmıştır bundan bir tane) Sonra girebileceğin yerleri belirliyorsun ... Yüzdelik dilmini bir şeyle çarpmıyorsun.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: Gimli, 16 July 2003 11:14 tarihinde demiş ki: % 8.6 Yıldız Gemi gibi gözüküyo[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Gemi inşa mühendisliği mi? Aklında bulunsun inanılmaz ot bir yaşam tarzı var gemi inşacıların. Yazın en değme sıcak fırından sıcak kışın buzdolabından beter, sosyal hayat neredeyse 0 çünki vakitleri kalmıyor. Masa başı görevlerde de çok rutin. Çoğu gemi inşacı istemiyor zaten masa başını. Gemi inşacı değilim ama içinde çok zaman geçirdim. Bence bir kere daha düşünmek gerekiyor seçmeden evel. Tribon adında bir yazılıım var eğer kendini onda geliştirirsen çok kaymak yersin. İlla ki olacağım diyorsan. :)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Fazlasıyla araştırdım, uğraştım. Zorlukları, bunun yanında da getirilerini biliorum, merak etmeyiniz[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Odtu Metal kazanan veya düşünen var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bu arada eve posta yoluyla da gelecek sanırım bir şeyler. onlar daha mı ayrıntılı ? kaç soru yanlış doğru filan mı yazacak ? ayrıca ben bu tercih işini böyle bilmiyordum. bildiğim her sene üniversitelerin alacakları puanları ve yüzdelik dilimlerini açıklamaları ve ona göre tercih yapılması idi. şimdi biz geçen seneninkilere göre tercih yapıp, "umarım oynamaz" diyerek besmele mi çekeceğiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Evet[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 öyle bir açıklama yok. Geçen senenin yüzdelik dilimi +- %0.5 oyar genelde...[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 kıl soru : ilk öss öys tarzı sınavda tercih nasıl yapıldı kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 İlk zamanlar genel sınav uygulanmıyordu. Üniversiteye gidip o üniversitenin sınavına giriyor başarılı isen alınıyordun.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bence daha makbul[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 300 kişilik son dönemin, son 30'una giren kişilere 70 küsür puan veren okulumu yiyeyim ayrıca. olay anadolu liseleri sınavındaymış, össdeki orta öğretim yalanmış resmen. senelerdir kandırmışlar bizi. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 16 July 2003 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bombacı sana uzun bir açıklama yapabilirdim ama kısaca açıklayacağım tercihler yapılır... Sonra öğrencilerin ilk tercihleri felan göz önüne alınarak en iyi puanlardan aşağıya doğru üniverstelere girerler. Diyelim boğaziçi bilgisyar.60 kontenjanı olsun... Türkieyedeki ilk yüzün içindeki 80 kişi ilk sırada boğaziçi bilgisyarı yazsa boğaziçini ilk sıraya yazan 60. kişinin puanı ve yüzdelik dilimi o senenin değerini belirler. Taban puan da böyle hesaplanır... umarım anlatabilmişimdir...[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ha ne güzel, o zaman yıl içinde çok sağlam reklam yapmış olan özel üniversitelerin(misal:bilgi) yüzdelik dilimleri çok düşebilir. yani ben boşuna burslu için geviş getirmeyeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 öyle zaten fatih üniverstesinin puanları nasıl iki senede arttı zannediyorsun... Başarılı öğrencileri kafalama programları var... Bütün özel üniverstelerde var.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yahu, bu tercih formunu bölümlere göre ayırsalar daha iyi etmezler miydi. misal baksaydık bilgisayar mühendisliğine, en yüksek kim alıyor filan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 abi anlatamadım galiba taban puanlar tercihlerden sonra belli oluyor... (siz geçen seneye göre sallayacaksınız)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yok onu demedim, geçen senenin yüzdeleri yazsın diyorum. ama bu tercih formunda adamlar üniversitelere göre ayırmış. eğer sadece bilgisayar mühendisliği seçecekseniz, bütün üniversitelerin sayfalarını karış karış tarayıp bakmanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 onun içinde programlar war dershanelerin gaztelerin werdiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Umariz herkes istedigi ve diledigi bölüme girip üniversite ögretimine başlayabilir.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Yaa nası bi ülkedeyiz annamıyom insanın en güzel 2 senesini alıyolar 2 saate sığdırıyolar, üstelik hayatın da buna bağlı deişiyo... Lamer yaa bu devlet[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar