Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss Sonuçlar :)

kermit

Öne çıkan mesajlar

said:
BombaciMulayim, 16 July 2003 11:49 tarihinde demiş ki:
yahu bu tercih şeysi, össden zor. okuyan filan var mı o saman kağıttan oluşmuş kitabı ?
şimdi ben bu yüzdelik dilimlere oradaki obp'nin 0.5 ile çarpılmış olanına göre mi bakacağım. bu değerler geçen senenin mi ki ? nedir bu anlamadım.
+1

Ben de anlayamadım orada yazılanları :)...
Sosyal ağlarda paylaş

yüzdelik dilimleri alıyosun koyuyosun bir kenara yanına geçen sene üniverstelerin en son hangi yüzdelik dilimlerden öğrenci aldığını gösteren bir şey alıuyorsun (bütün dershaneler dağıtmıştır bundan bir tane) Sonra girebileceğin yerleri belirliyorsun ... Yüzdelik dilmini bir şeyle çarpmıyorsun.[hline]icq:108382340
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gimli, 16 July 2003 11:14 tarihinde demiş ki:
% 8.6
Yıldız Gemi gibi gözüküyo[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti

Gemi inşa mühendisliği mi? Aklında bulunsun inanılmaz ot bir yaşam tarzı var gemi inşacıların. Yazın en değme sıcak fırından sıcak kışın buzdolabından beter, sosyal hayat neredeyse 0 çünki vakitleri kalmıyor. Masa başı görevlerde de çok rutin. Çoğu gemi inşacı istemiyor zaten masa başını. Gemi inşacı değilim ama içinde çok zaman geçirdim. Bence bir kere daha düşünmek gerekiyor seçmeden evel. Tribon adında bir yazılıım var eğer kendini onda geliştirirsen çok kaymak yersin. İlla ki olacağım diyorsan. :)[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada eve posta yoluyla da gelecek sanırım bir şeyler. onlar daha mı ayrıntılı ? kaç soru yanlış doğru filan mı yazacak ?

ayrıca ben bu tercih işini böyle bilmiyordum. bildiğim her sene üniversitelerin alacakları puanları ve yüzdelik dilimlerini açıklamaları ve ona göre tercih yapılması idi. şimdi biz geçen seneninkilere göre tercih yapıp, "umarım oynamaz" diyerek besmele mi çekeceğiz ?
Sosyal ağlarda paylaş

300 kişilik son dönemin, son 30'una giren kişilere 70 küsür puan veren okulumu yiyeyim ayrıca.
olay anadolu liseleri sınavındaymış, össdeki orta öğretim yalanmış resmen. senelerdir kandırmışlar bizi.

[Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 16 July 2003 12:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bombacı sana uzun bir açıklama yapabilirdim ama kısaca açıklayacağım tercihler yapılır... Sonra öğrencilerin ilk tercihleri felan göz önüne alınarak en iyi puanlardan aşağıya doğru üniverstelere girerler. Diyelim boğaziçi bilgisyar.60 kontenjanı olsun...
Türkieyedeki ilk yüzün içindeki 80 kişi ilk sırada boğaziçi bilgisyarı yazsa boğaziçini ilk sıraya yazan 60. kişinin puanı ve yüzdelik dilimi o senenin değerini belirler. Taban puan da böyle hesaplanır... umarım anlatabilmişimdir...[hline]icq:108382340
Sosyal ağlarda paylaş

Umariz herkes istedigi ve diledigi bölüme girip üniversite ögretimine başlayabilir.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...