Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Evet bu baslıgı gördügünü düsünen varsa sabah gazetesi 31 agustos tarihli sayfa 20 -21 bakabilir Türkiyede magandalar yüzünden yılda 700 kisi bir hic ugruna ölüyor.... Türkiyede yılda ortalama 3 bin kisi bireysel silahlala hayatını kaybediyor 1milyon 800 bini kuru sıkı olmak üzere 7 milyon ruhsatsız 9 milyondan faazla sialh bulunuyor ...son 8 yılda yüzde 358 arttı silah her 10 kisiden biri silahlı her üc aileden birinde silay var Ülkemizde dügünlerde Örnek olası gerekne millet vekilleri bile havaya kursun sııkıyorlar ne eglence ama git poligonda sık insan öldürerek zevk alıyolar artık son kurbanlar : denizlide sarayköy ilcesinin altıntepe köyünde 8 yazısnda bir cocuk ve 20 li yaslarda Galatasaray üniversiteli gencecik bir kız Lütfen silahlanmaya hayır :)[signature][hline]:))) !!! ........................ [Bu mesaj Narstil tarafından 31 Ağustos 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Narstil, 31 Ağustos 2005 19:18 tarihinde demiş ki: Lütfen silahlanmaya hayır :) gayet ciddi gelmişsinde bu gülümseme ne onu anlamadım? senide mi vurdular?[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 haha milletvekilleri bile magandaca davranan bir ülkede silahsızlanma ha buna gulerim işte[signature][hline]The worst is over now and we can breathe again I wanna hold you high, and steal my pain away There's so much left to learn, and no one left to fight I wanna hold you high and steal your pain 'Cause I'm broken when I'm open Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben böyle bişi olacağına ihtimal bile vermiyorum.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bencede bireysel silahlanmaya hayır![signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben destekliyorum.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: pipo_14, 31 Ağustos 2005 19:30 tarihinde demiş ki: said: Narstil, 31 Ağustos 2005 19:18 tarihinde demiş ki: Lütfen silahlanmaya hayır :) gayet ciddi gelmişsinde bu gülümseme ne onu anlamadım? senide mi vurdular? benimde dikkatimi çekti[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben de silahlanmayı destekliyorum.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Silahlanmaya hayir....katiliyorum. Tamamen Yasaklanmali, sokakta guvenlik gucleri disinda kimse silah tasimamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 savaş için kullanmaktansa..havaya atmak için kullanılması yanlısıyım..düğünlerde silah atmak apayrı bir zevktir..yaşamadan yorum yapmayın..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 [signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bireysel silahlanmaya HAYIR!!![signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bence forumda silah reklamı yapmak çok sakıncalı Alexi.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bireysel silahlanmayı açmak lazım biraz. Eğitimini almış, ruhsatı olan, kullanmasını bilen adama verilmesi lazım bence. Ancak şu andaki gibi öyle ateş edebilen adama vermekle olmaz bu iş, sıkı bir eğitim, sıkı bir araştırma ruhsat alacak kişi üstüne, anca öyle. Onun dışında ruhsatsız silah almak zaten kaçakçılığa uzanıyor o da zaten yasak:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ee o zaman bizi ihbar etmeyin :-)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 20li yaşlarında dediğiniz begüm kartal. GS universitesi son sınıf öğrencisiydi. Ablamın en iyi arkadaşıydı. Finallerde istatistik sınavım için bayağı yardımcı olmuştu. Haberi görünce hürriyetimde gerçekten şok oldum. Ablam bütün gün ağladı. Keşke magandalar silah sıkarken birbirlerini vursalarda toplu bir temizlik olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Haklısın valla.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 az once haberlerde gordum yılbaşından beri 147 yedi olay olmuş , 220 küsürde ölen insan var. Dedim yuh texasta mı yaşıyoruz...[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: ColdShadow, 31 Ağustos 2005 20:26 tarihinde demiş ki:Keşke magandalar silah sıkarken birbirlerini vursalarda toplu bir temizlik olsa. +1 Keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 adam gibi sıkana laf etmeyin bari..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bugün o chp kurultayına silah sokan millet vekilii(!) silahını teslim etmiş bana şov yapıyo gibi göründü[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mandoo, 31 Ağustos 2005 20:52 tarihinde demiş ki: adam gibi sıkana laf etmeyin bari.. Adam gibi sıkmak nedir? Kurşunlar yere düşerken tehlike yaratmıyor mu?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yarattırmıcan önlemini alıcan..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Alexi_Septimus, 31 Ağustos 2005 20:03 tarihinde demiş ki: yarildim abi... adamlar direk silah alin intihar edin diyor yaa yuhh...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 gülme otamatik olus fark etmedim yazarken özür dilerim herkesten..... Bu arada öle reklamlar bile milleti cezbedip aldırtıyorlar insana ters piskoloji uyguluyorlar[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar