Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kabiliyetsiz alliance!!!!

progamer

Öne çıkan mesajlar

Ya normalde böle bişey yazmazdım ama cidden çok sinir oldum. Warsongda battlegrounda girdim raid kurdum. Aramızda 4 lvl 30 vardı. Karşı takımdada hiç 30 yoktu. İşte sırf defans yapalım dedik ve bi priest le rogue gönderdik bayrağa. Böle 2-0 yaptık. Sora bizim gerzekler gaza geldi. Charge naraları arasında hepsi toplucana koşa koşa gitti. Ben tek kaldım. Daha ben durun diyemeden tepeme taurenler bindi bayrağı aldılar ve kaçtılar. Bizimkiler ise dağılmış ölüp ölüp saldırıolar. Nası kazancaz die. 2-1 oldu. 2-2 oldu. Bizimkiler ya biz naptık derken horde bi daha tepemize bindi ve 3-2den yenildi. Sora bizimkilerde başta bana bok attılar iyi yönetemion die ardından hacker var dediler. Onlara bok attılar. Resmen sinirden benim cüceyi silip ork açıcaktım. Bu alliance düzelmez....[signature][hline]May the force be with you, always!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cybi, 02 Eylül 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
Allience her zaman aynı bende ne zaman kalın defence yapalım desem aynı tepkı: all attack theyre just 6!!! arada bı gaza gelıp defence bı sorun olmıo..

lol abi super ya
cidden bi alyansdan duydugun en guzel laf
all attack they are just 6
acıların coguu kucuk emrah gibiyiz su wowda[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Kaybeticek cok seyimiz var da ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

sırf böyle gerzekler yüzünden allianceden soğuyorum. zaten horde de sevmiyorum... pffff...

edit: takım oyunundan anlamayan, saçma sapan işler yapan, çocukluk yapan alliancelerden bahsediyorum, yanlış anlaşılmasın

[Bu mesaj Earenwen tarafından 02 Eylül 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 51-60da 1 kere kazandım
Oda guild raiddi 1 mage eksikti msg attılar.
Druid bayrak taşıyodu köpek olup priest pala yardım ediyodu bizde nova falan yapıyodu bi ara ölcek sandım.
Bop falan attılar sonra 2 druid vardı instnant heal falan
hiç kaçırmıyolardı bayrağı ;)
Random olarak girdiğim hiç bi wsg kazanamadım[signature][hline]Satılık char
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Earenwen, 04 Eylül 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
ya şöyle bişi yapılsa aslında; belli bi playtime ı aşmış ve bu playtime içinde belli bi lvl a gelmiş adamlar için ayrı bir server açılsa ve sadece bu adamlar girebilse.. hmm hayal biraz :)

[Bu mesaj Earenwen tarafından 04 Eylül 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]

wowdaki arkadaşlığı öldürmeye niyetin var heralde hafif
low lvllere yardım etme sürekli kendine kas....
Pvp yapma ...[signature][hline]Satılık char
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Kanser ne kelime hemde..
BL de horde um o yüzden allyların tam olarak nasıl davrandıklarını bilemiyorum ama en sevdigim özelliğiniz birlik olabilmeniz..
Belkide çok kalabalık oldugunuz içindir :P bilemiyorum artık
O dedigin tiplerden burda o kadar çok varki sen yeniliyorsun diye şikayet ediyorsun ama inan bende senin kadar canım sıkılıyo bu tür olaylara ..

Özellikle Av de ortalama 35kişilik raid kuruyoruz bazen random..
Benim yönettigim zamanlarda açık açık yazıyorumki "do not focus on paladin or warriors" yada "priests use fear in the croud" ama sallayan yok gene paladinlere focusluyorlar gene gelen priestler fear manya ediyor bizi köprüden aşşa düşüp telef oluyoruz :D
Bende kanserden ömrüm kısalıyo :D[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

size bugün nasıl deli olduğumu söyleyeyim :

booty bayde shoptayım bir anda hammer of justice yedim. nolduğunu şaşırdım, kamerayı döndürdüm arkada ?? level human paladin.. (ben 43 druid). stunun geçmesini beklerken 4 booty bay bruiser buna daldı ama ne çare, adamda bir holy shield var kallavi cihan gelse delemez. syun geçti atladım suya geçtim aquatic forma. %12 hp ile kurtuldum ve paladin beni takip etmeyi bıraktığında 4 guarda rağmen hala %60 hpsi vardı. gank de bir yere kadar ama...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben 6h ile 10 allye karşı yendiimizi biliorum, anca sayı üstünlüğünden alıyorlar zaten.. Bi giriyoruz 6/10, 8/10... sayı olarak az oluğumuz zaman hariç allylere yenildiğimizi hatırlarmıyorum.. Dier türlü 15 dkk sürmüo..[signature][hline]Saga continues
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yazıkki ally hem beceriksiz hemde takım oyunundan mahrum.Ayrıca horde çok avantajlı.Adamlar totemleri bi koyuyo öndende warriorlar tanklıyo hemen hemen hiç bir grup düzeli horde takımına 10dkdan fazla dayanamıyo.Bir kaç grup hariç hordeları yenen yok.Bazen tek olunca fod dan ve diğer guildden arkdaşlarla giriorum inanın horde lar karşımıza çıkmıyo.Bu olaya çok tanık oldum o yuzden bende artık dagınık gruplarla fazla girmemeye özen gösteriyorum.Zaten rankı düşüklerle bi çok kimse aynı yere girmiyo.
Dün guildce 8horde aldık gittikçe kendimizi geliştirmeye çalışıcaz:)İnanıyorumki yakında herkesi yenebilecek bir takım çalışmasına sahip olucaz:)[signature][hline]NE Druid Lvl 60 - BL

Tomcats

Sosyal ağlarda paylaş

said:
curufinwe_, 06 Eylül 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
Dün guildce 8horde aldık gittikçe kendimizi geliştirmeye çalışıcaz:)İnanıyorumki yakında herkesi yenebilecek bir takım çalışmasına sahip olucaz:)

baby steps mate, baby steps..[signature][hline]Lith - Level 8 Undead Priest [Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim serverda allylar kötü deil ama arada çıkıyo malolar
adamlara diyorum 1. grup saşdırıyo 2.grup savunuyo ona göre ayarlıyoz grupları
adam niye ben saldırmıyorum bilmem ne deyip uçuyo ortaya, horde da dalga gibi kapanıyo üstüne[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

tek istediğim stormrage serverinda birkere olsun alterac valleye girebilmek. 5 saate yakın beklememe rağmen estimated wait time de unavailable yazıyor bozuklukmu var hordemu girmek istemiyor anlamadım. Bunu buraya yazmamın sebebi eşit şartlar oluşursa allianceında iyi oynadığı gruplar oluşabilir ama bayrak yarışı için horde daha avantajlı ...[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...