Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya bugün karfurun bi kağıdı geldi ewe orda power rangers ninja defterleri wardı demekkı bı yerlerde bu çizgi film oynamış ki bu adamlar yapmış warmı bi bilgisi olan yalvarırım ölüyorum bunlara[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 çizgi filmi oynamadı da normal dizisi oynamıştı :P öle getirttirirlerken öle gelmiştir ama şimdi oynamıyor kalktı.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Vay be, amma zaman gecmis. Her allahin günü okul dönüsü tam baslangicina denk gelirdim : ) sonra da Nickelodeon günlerimiz baslamisti zaten : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bizim okulda beden hocasi bile izlerdi karilar icin... Ne biicm admmis be... Deli:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 her konustuklarında elleri kollarını oynatan saçma insanlardı.. 'nereye Jonh?' *eller koynar beş kez oynatılır ki karete biliyorum imajı oluşsun* hehe saçmaydı ama bende izlerdim[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 butun oyuncakları vardı..ahhh ahhhh ne gunlerdi.keske cocuk olarak kalabilsek..cocuk işte herseyle mutlu olur[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Heyytt bea :) Ne günlerdi.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 walla ben tommy ile jasonu severdım Beyaz ranger fln show un en kral zamanıydı zaten bütün show izleme kitlesini o zmn power rangers izleyenlerı kapsıyodu bide yalan rüzgarıyla cesur ve güzel vardı onları severdm ehhee eric rich fln :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yalan ruzgarı deilde cesur ve guzeli bende izlerdim :D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Power rangerslar dan Connor, Kira ve Ethan' ı seviyordum. Renkleri neydi onların ya :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 en son takıma beyaz altın bi üniformalı adam gelmişti süper güçleri vardı o neydi ya... (bu arada giydikleri taytlar(evet evet tayt!) çok komikti)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 07 Eylül 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla ben power rangers dan çok bi dönem bu power rangers dizisinden hemen sonra goosebumps mıydı neydi öyle bi dizi vardı.hafif korku temalı.oldukça zevkliydi.keşke koysalar yayına deli gibi izlerim valla..[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sarı olna japon iğrenc bi kadındı boehhh[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Sarısı zenciydi? Saçmaydı ama bende izlerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 onlar sonra ninja mı ne olmuslardı[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Evrim geçirip durdurlar zaten, sonra ninja turtles larla beraber filmi çıktı falan garipti tabii :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bugunden itibaren saat 16.30'da Show Tv'de... efsane evine geri dönüyor. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 cheers ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 go go power rangeeerz!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 vay be efsaneydi bi ara kaçırmazdık hiç bir bölümünü yanlış hatırlamıyorsam sonradan ekibe katılan yeşil ranger abimiz vardı karizmaydı saygı duyardım kendisine :(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ninja kaplumbağalarda en çok donatelloyu sevenler, bu dizide de mavi ranger'ı severlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Azure_Knight said: vay be efsaneydi bi ara kaçırmazdık hiç bir bölümünü yanlış hatırlamıyorsam sonradan ekibe katılan yeşil ranger abimiz vardı karizmaydı saygı duyardım kendisine :(:P) zaten bir düşüncem var, şu ana kadar Show TV'nin gördüğü en büyük rating Power Rangers'de yeşil ve beyaz'ın ilk göründüğü sezonlardı bence. ginaly said: ninja kaplumbağalarda en çok donatelloyu sevenler, bu dizide de mavi ranger'ı severlerdi. doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 1 kere bile izleyemedim o kadar berbar gelmiştir hep bana. Bundan sonrada Gadget var kötülükte sonrada afacan dennis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 anaa benim topic :P hey gidi seneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar