Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

power rangers

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bugün karfurun bi kağıdı geldi ewe orda power rangers ninja defterleri wardı demekkı bı yerlerde bu çizgi film oynamış ki bu adamlar yapmış warmı bi bilgisi olan yalvarırım ölüyorum bunlara[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Mesaj tarihi:
çizgi filmi oynamadı da normal dizisi oynamıştı :P öle getirttirirlerken öle gelmiştir ama şimdi oynamıyor kalktı.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
Vay be, amma zaman gecmis. Her allahin günü okul dönüsü tam baslangicina denk gelirdim : )
sonra da Nickelodeon günlerimiz baslamisti zaten : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
her konustuklarında elleri kollarını oynatan saçma insanlardı..
'nereye Jonh?' *eller koynar beş kez oynatılır ki karete biliyorum imajı oluşsun*

hehe saçmaydı ama bende izlerdim[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
butun oyuncakları vardı..ahhh ahhhh ne gunlerdi.keske cocuk olarak kalabilsek..cocuk işte herseyle mutlu olur[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
walla ben tommy ile jasonu severdım Beyaz ranger fln show un en kral zamanıydı zaten bütün show izleme kitlesini o zmn power rangers izleyenlerı kapsıyodu bide yalan rüzgarıyla cesur ve güzel vardı onları severdm ehhee eric rich fln :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Mesaj tarihi:
en son takıma beyaz altın bi üniformalı adam gelmişti süper güçleri vardı o neydi ya... (bu arada giydikleri taytlar(evet evet tayt!) çok komikti)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 07 Eylül 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla ben power rangers dan çok bi dönem bu power rangers dizisinden hemen sonra goosebumps mıydı neydi öyle bi dizi vardı.hafif korku temalı.oldukça zevkliydi.keşke koysalar yayına deli gibi izlerim valla..[signature][hline]couple of dreams...
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Azure_Knight said:
vay be efsaneydi bi ara kaçırmazdık hiç bir bölümünü

yanlış hatırlamıyorsam sonradan ekibe katılan yeşil ranger abimiz vardı karizmaydı saygı duyardım kendisine :(:P)

zaten bir düşüncem var, şu ana kadar Show TV'nin gördüğü en büyük rating Power Rangers'de yeşil ve beyaz'ın ilk göründüğü sezonlardı bence.

ginaly said:
ninja kaplumbağalarda en çok donatelloyu sevenler, bu dizide de mavi ranger'ı severlerdi.

doğrudur
  • Yeni Oluştur...