Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

power rangers

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

ya bugün karfurun bi kağıdı geldi ewe orda power rangers ninja defterleri wardı demekkı bı yerlerde bu çizgi film oynamış ki bu adamlar yapmış warmı bi bilgisi olan yalvarırım ölüyorum bunlara[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Sosyal ağlarda paylaş

çizgi filmi oynamadı da normal dizisi oynamıştı :P öle getirttirirlerken öle gelmiştir ama şimdi oynamıyor kalktı.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

Vay be, amma zaman gecmis. Her allahin günü okul dönüsü tam baslangicina denk gelirdim : )
sonra da Nickelodeon günlerimiz baslamisti zaten : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben tommy ile jasonu severdım Beyaz ranger fln show un en kral zamanıydı zaten bütün show izleme kitlesini o zmn power rangers izleyenlerı kapsıyodu bide yalan rüzgarıyla cesur ve güzel vardı onları severdm ehhee eric rich fln :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Sosyal ağlarda paylaş

en son takıma beyaz altın bi üniformalı adam gelmişti süper güçleri vardı o neydi ya... (bu arada giydikleri taytlar(evet evet tayt!) çok komikti)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 07 Eylül 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Azure_Knight said:
vay be efsaneydi bi ara kaçırmazdık hiç bir bölümünü

yanlış hatırlamıyorsam sonradan ekibe katılan yeşil ranger abimiz vardı karizmaydı saygı duyardım kendisine :(:P)

zaten bir düşüncem var, şu ana kadar Show TV'nin gördüğü en büyük rating Power Rangers'de yeşil ve beyaz'ın ilk göründüğü sezonlardı bence.

ginaly said:
ninja kaplumbağalarda en çok donatelloyu sevenler, bu dizide de mavi ranger'ı severlerdi.

doğrudur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...