Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yalvarırım

blues_man

Öne çıkan mesajlar

merak ettim bak, kim açık açık söylemeye korktu da yeni kullanıcı aldı :)

satır aralarındaki google reklamlarından kurtulmak istiyorsan login olarak dolaşırsın forumu.

google reklamları hakkında bu kadar ses çıkartıyorsunuz, laf ediyorsunuz vs vs. ama bazı gerçekleri de gözardı ediyorsunuz. karakedi'den bir quote yapıyım, daha açıklayıcı olur.
said:
banner gerçegine gelince

tamamen kaldırmam imkansız, bir şekilde bu sitenin ekonomik bağımsızlığına kavuşması gerekiyor. en çok şikayet eden eski üyelerimizinde bilecegi gibi son 2 yıl içerisinde toplam 9 aydan daha fazla bir süre kapalı kaldık. şuandaki webserverın kapasiteside malum(pentIII800) yarın bu serverada bişi olrusa yine kapanacak siteler. ultratv deki ana makineninde upgrade edilmesi için email atmıştım henüz geri dönmediler. o server gelse bile yine kapanmayacağı garanti degil.

yeni siteler acacagız elde server yok bekliyoruz, saçma oluyor. 4 yıldır emek harcadıgımız siteler yeri geldiginde sunucu down oldugu için aylarca kapalı kalıyor.

kısacası ekonomik özgürlük şart.
bunun tek yolu da bu bannerlar işte.

eğer ciddi olarak bannerlardan rahatsız olan üyelerimiz var ise, o zaman yıllık 20 ytl gibi bir ücret belirleyelim, gönderin bana havale ile, bende sizlerde banner çıkmamasını, php tarfından kod yazarak halledeyim. herkes istediğine kavuşsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...