Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Şimdi eskilerden bir şarkı dinlerken kendimi bunu düşünürken buldum. Eskiden ne şarkıalr yaparlardı be 30-40 yıl geçmesine rağmen eskimeyen ne güzellikler yapmışlar ve ne kadar çok yapmışlar.. ben şu an dinlediğim herhangi bir şarkının dilden dile dolaşıp 40 yıl sonra dinleneceğine ve sevileceğine inanamıyorum bir türlü.. Bir ; Boat on the river, It's a sin, Yesterday, gibi basit ama 40 yıl dayanmış şarkıları nasıl yapabilecekler şimdikiler acaba[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 her dönemden klasikler çıkar.10-15 yıl sonra görürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya böyle diyorsun da hiç inanasım gelmiyor inan.. hangi şarkının 20 yıl sonra hatırlanabilitesi var ki şu dönemde yapılan?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu dönemden çıkanlar çok zor yaa :)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Zaten bu dönemde çıkan şarkıların %50 si eskilerin coverlarının dıptıs şekliyken bence çooook zor bi durum gerçekten de[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende sabah uyandığımdan beri venom, motörhead dinliyorum valla eskiler çok iyi ya,yerleri çok ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Popüler kültürü kastediyorsanız haklısınız, bundan bırakın 20 seneyi 5 sene sonra bile dinleyen çıkmaz. Ama bizim işimiz onlarla değil ki? Bir Dr.Skull, Whisky ya da Sabbathlar, Maidenlar eskir mi hiç? Asla! Ondan pek kafaya takmamak lazım, elbet birileri ayakta kalacak bu hiç kuşkusuz popüler kültür olmayacak.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 eskiler demişken bana Cindy Lauperin Girls just hede hödö have fun diyemi ne şarkısı vardı onu yollayın yada link verin çok seviyom o şarkıyı ben[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 thrash dünyasından şeediim mesela.kreatorün enemy of god albümü ilerde klasik albümlerden biri olacak bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bir Ahmet Kaya eskir mi mesela bırakın metali kendi toplumumuzdan düşünürsek,her yaştan insana hitap edebiliyor şarkıları..[signature][hline]"Umut iyi bir kahvaltı,kötü bir akşam yemeğidir!!" Bacon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Elbette sadece metal değil, bir Fatih Erkoç, bir Zeki Müren, bir Zülfü Livaneli artık efsane boyutuna ulaşmıştır. Ki bunların yanında bilinmeyen daha ne cevherler var, elbet birgün hakettikleri yere gelecekler.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 zülfü falan eski zaten be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 radiohead dinlenir 30 yıl sonra falan.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Iron Maiden'ın 25 sene evvelki şarkıları nasıl hala dinleniyorsa kaç tane 25 sene geçse hiçbir şey değişmeyecek aynen devam edicek :)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 metalika pis dinlenir.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Maien çıkalı 25 sene oldu mu ya? Ana, olmuş, yaşlanıyoruz vallahi. Bugünkü şarkılar derken bu R&B denen çok satsın para yapsın veya çup tıs çuptıs all the girls usulü parçaları diyorsanız, böyle şeyler eskiden de vardı, gördüğünüz gibi günümüze gelemediler. Bugün yapılan kaliteli şeylere bakmak lazım, onlar 20 sene sonra dinlenir, örneğin U2. Yoksa Britney Spears daha şimdiden unutulmamak için çırpınıyor, 5 seneye esamesi okunmaz 10 seneye hatırlayanı kalmaz, hadi onu geçtim kaç taneniz o hatunun geçen seneki şarkılarını falan dinliyor? Benim "Hollei bee" diye dinlediğim Maiden şarkıları genelde 5 yıldan eski, keza ne kadar paragöz olsalar da Metallica, keza Cure, keza Beatles, Led Zeppelin.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yomu hala cindy lauper i bulan veya elinde olan[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 britney spearsın unutulacağını sanmıyorum ben.belki şarkıları falan dinlenmez bilememde yani akılda kalır kesin.en azından ben unutmam be hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kermit o şarkının adı "Girls Just Wanna Have Fun" diye hatırlıyorum, P2P varsa arat,yoksa özel mesaj at, akşam işten dönünce bakarız bir çaresine.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: EagleEye, 06 Eylül 2005 15:02 tarihinde demiş ki: britney spearsın unutulacağını sanmıyorum ben.belki şarkıları falan dinlenmez bilememde yani akılda kalır kesin.en azından ben unutmam be hehe senin için endişeleniyorum..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 It's A Sin bildiğim kadarıyla 80'lerin şarkısıydı. 40 yıllık şarkı değil yani. 80'ler efsanedir benim için. Bu arada Britney Spears'i Ahmet Kaya'dan daha çok beğeniyorum. (ya da "Britney Spears'i bile") Barış Manço ownz. Ki onun da 80'lerde çok emeği geçmişti :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 İlhan İrem bir ekoldür. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi eskiden de rapçiler vardı ama eminim ki bunlardan daha kaliteliydiler o 2pac gibi hatırlancak rapçi olcak mı?Bu dünyada kaç tane insan evladı şarkısı güzel diye britney spears dinlerki?zaten o 50 cent falan kimse hatırlamaz adamın şarkı sözünün hiç bi anlamı yok kalitesi sıfır bu dünyada anca kaliteli olan şeyler ebediyete ulaşır ama ne yazık ki yakın geçmiş de hiç öyle şarkı olmadı olcağa da benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alternative4 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Eskimeyen eserler döneminin önünde olanlardır. Yani yaptığınız işin kalıcı olmasını istiyorsanız onu bugünün değil, ancak yarının kriterleriyle ölçmelisiniz. Bunu yapmak için kahin olmaya gerek yok. Yetenekli ve yenilikçi sanatçılara bakın, onların en önemli özellikleri geleceği kendi elleriyle çizmeleridir. İşte bu yüzden deneysel müzik yapan ve değişimlere her zaman açık olan Pink Floyd, King Crimson ve benzeri gruplar günümüz müzisyenleri için birer ilham kaynağı olarak kalmaya devam ederken 80lerin pop şarkıcıları sadece birer şarkıyla hatırlanmaya mahkum olmuş ve unutulmaya yüz tutmuşlardır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kalıcı olması için ruhu olması önemli.. günümüzde pek bulamıycağnız bişey. insanoğlunun ruhunu parayla değiş tokuş yapması olarak simgelendirebilriz sanırım[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar