Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve bölümünü canladiralim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aylardir eve oynuyorum. ilk baslasrda burada topicler falan aciliyodu ama sonralari bu bölüm bence opatinin en donuk bölümü haline geldi

hadi gelin hep beraber bu bölümü canladiralim. tekrar eveye baslayalim. cagrima cevap verin ey eveci patiler...

bkz: uo ve wow vs.
Mesaj tarihi:
yok under sen asıl noktayi kacirmissin
eve oyunculari kavga edecekleri bir konu ve/veya
kendi hakli oldugunu düsündügü bi konuda baskalarina laf sokmak / laf atmak / kendi hakliligini kanitlamak
disindaki konularda bisi yazma geregi duymaz..

ben surda bir kez olsun
assault frigateyi su setupla kullaniyorum etc etc
söle söle olursa böle olur gibisinden bi topik acildigina daha sahit olamadim yani.. sabit konular cevresinde tartisma/kavgalar disinda (taraflar birbirni görse birbirinin bogazina asilcaklar sanirsin) bi topik acilacagina dair
umutluyum ömrümün sonlarian dogru görebilirim sanirim?[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
Mesaj tarihi:
cem süper demiş kutluyorum..

Başka bi sebep de yani o kadar fazla bi eve oyanyan eleman yok.. Kim varsa hepsi yeni ve eski olan herkes oyunu zaten bırakmış oluyo..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
halen quest teslim etmek için oto-pilota bırakıp arada film izlenebiliyorsa pek canlanmasını beklemeyin bu bölümün.. :-)[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Mesaj tarihi:
20+ jump yapmaya basladiginda autp pilotu sadece "gate e 1.5km" yaklastiginda acmaya baslicaksin/yada baslamissindir :p
o yüzden instas dahagüzel bi olay p:[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
  • Yeni Oluştur...