mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 aylardir eve oynuyorum. ilk baslasrda burada topicler falan aciliyodu ama sonralari bu bölüm bence opatinin en donuk bölümü haline geldi hadi gelin hep beraber bu bölümü canladiralim. tekrar eveye baslayalim. cagrima cevap verin ey eveci patiler... bkz: uo ve wow vs.
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hadi ama biraz destek...
under_the_runes Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 :) boyle canlanacagini sanmiyorum, insanlarin konusucak birseyleri oldugunda zaten konusuyorlar burada. Su anda malesef eve oynayan turkler cok fazla aktif degiller oyunda, ondandirki cok fazla topic acilmiyor.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yok under sen asıl noktayi kacirmissin eve oyunculari kavga edecekleri bir konu ve/veya kendi hakli oldugunu düsündügü bi konuda baskalarina laf sokmak / laf atmak / kendi hakliligini kanitlamak disindaki konularda bisi yazma geregi duymaz.. ben surda bir kez olsun assault frigateyi su setupla kullaniyorum etc etc söle söle olursa böle olur gibisinden bi topik acildigina daha sahit olamadim yani.. sabit konular cevresinde tartisma/kavgalar disinda (taraflar birbirni görse birbirinin bogazina asilcaklar sanirsin) bi topik acilacagina dair umutluyum ömrümün sonlarian dogru görebilirim sanirim?[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 cem süper demiş kutluyorum.. Başka bi sebep de yani o kadar fazla bi eve oyanyan eleman yok.. Kim varsa hepsi yeni ve eski olan herkes oyunu zaten bırakmış oluyo..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 halen quest teslim etmek için oto-pilota bırakıp arada film izlenebiliyorsa pek canlanmasını beklemeyin bu bölümün.. :-)[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Creel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ssen git wow oyna :p av beklerken izledigim filmlerin haddi hesabi yoktu buarada:p[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Eve de olay wowdaki gibi mission teslim etmekten oluşsaydı haklıydın :),ama öyle değil.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ama yine de autopilot güzel bişey. :-P[signature][hline]truth might be changed by victory.
Creel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 20+ jump yapmaya basladiginda autp pilotu sadece "gate e 1.5km" yaklastiginda acmaya baslicaksin/yada baslamissindir :p o yüzden instas dahagüzel bi olay p:[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant
Öne çıkan mesajlar