kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Basının ağzına doladığı, internet sitelerinin maharetmiş gibi anlattığı, kuruş zekası olmadığı halde milyarlık iş yaptığını düşünenlerden bahsediyorum... Hotmail şifresini çalan, ICQ şifresini araklayan, PHP Nuke ile hazırlanmış sunuculara giren tiplerden bahsediyorum. "Hacker" olmak o kadar kolay, bu kadar ucuz olsa idi, herkes olurdu, şirketler de güvenlik için uğraşmazlardı değil mi? Elinde bir şifre sözlüğü, bir başkasının yazdığı programa ver, o senin için denesin de birilerinin şifrelerini ele geçirsin. Bu mu yani bizim hacker anlayışımız? Hani "coder"lar, hani "phreaker"lar, hani "assembly"ciler... Sadece sinirleniyorum. İşi gücü olmayan birkaç çapulcuya verilen bu payeler -paye diyorum, çünkü hacker kişi gerçekten programlamadan, sistem açıklarından, teknolojiden ve benzeri tonla şeyden maksimum düzeyde yararlanan ve sindiren kişidir- yüzünden insanlar bizim başımıza ekşiyor... "Benim bir arkadaşım var bak hacker, MSN'ini seviyorsan bana bulaşma..." Ne salak bir cümle... Al kardeşim, vereyim MSN adresimi de rahatla...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 :D sakin ol kardeş boşver bırak kendi çapında eğlensinler[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 "Benim bir arkadaşım var bak hacker, MSN'ini seviyorsan bana bulaşma..." Ne salak bir cümle... Al kardeşim, vereyim MSN adresimi de rahatla... evet yaaa benimde bi arka var buna benzer seyler soluodu bi kere bişi yolladı salak gibi aldım adam msnimi sildi hayır içinde eski arklarımın msn adresleri vardı bidaa bulamadım aklımda deildi yanarım yanarım ona yanarım...zaten o arkta kus beyinlinin tekiydi zaten konusmuorum artık..yani bela okusam yeridir[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Üff ne idüğü belirsiz kuş beyinliler işte.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bir kaç yıl evvel çok iyi hatırlıyorum...nijeryalı 4 zenci eleman...telefon kartlarıyla ilgili birşeyler yapmışlar..hekırlık manasında..adamlar 2 kontürle nijerya-türkiye hattını yarım saat konuşuyorlardı...trilyonluk konuşmuşlardı hatta..oha demiştim..o an adamlara tapasım gelmişti..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 BANA ACIL SAĞLLAM BIR HACKER LZM UOKINGS DENILEN EZIK SERVERE ACAIP KIL KAPTIM KUSURA BAKMAIN BUYUK YAZIOYORUM ÇOK SINIRLIYM SITEYI PATLATABILCEK YADA SRVERI PATLATABILCEK ADAM ARIYORUM[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yarıldım şeftali gibi.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Buda iyi :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 HACKED BY PROCAST HACKİNG TEAM bi de dünyanın en ünlü hacker'ı diye bi topic vardı ehuh[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 lamer?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 o laf banamı?[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sana[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Orta kalitede bir güvenlik duvarı daima bilgisayarınızda bulunsuz, mesela Zone Alarm olabilir. Ayarları da veri akışının daima sizin kontrolünüz altında olacak şekilde ayarlayın. Bunun yanında da e-posta, msn tarzı uygulamalar için kolay tahmin edilemeyen düzgün şifreler bulun. Kendini hacker zanneden çömezler bunları kolay kolay aşamaz, gerçek hackerlarınsa bunlarda işi olmaz, haysiyetli insanlar onlar.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hekingden anlamam..sadece meyıl bombalar meyıl patlatırım..onuda nebulada milletin eski meyıllarını patlatmak için yapıyorduk..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 @kymo:vay vay kimleri görüyorum paticikte.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 çok kral adamsın hocam. balon misali diyosun. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: KaMoNJuK, 06 Eylül 2005 16:49 tarihinde demiş ki: :D sakin ol kardeş boşver bırak kendi çapında eğlensinler Ben sakinim de, böyle böyle şişiriyorlar memleketi... Bir yerden başlanacaksa, internet sitesi yapsınlar, BAT dosyaları yazsınlar, Pascal öğrensinler, SQL 4 Telnet öğrensinler, bunlar en basitleri... MSN, Hotmail falan nedir yahu? Hayır, Türkiye'de çok güzel programlamacı insanlar var. Tanıştım, konuştuk zamanında. Birçoğuyla farklı firmalarda yanyana oturduk ama biri bile "Ben hackerim, akıllı ol" demedi... Niye desin, Hacker'lık bir kelime, yaptıkları ise "öğrenimlerine bağlı olarak, para kazanmalarını sağlayan eşya kutusu" zira... Şunu anlatmak lazım insanlara, hacker olmak meziyet değil, bir öğrenimdir. "nazar etme ne olur, çalış seninde olur" külliyatından yani...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Bathory, 06 Eylül 2005 16:58 tarihinde demiş ki: @kymo:vay vay kimleri görüyorum paticikte. Hmm.. Bathory ayrı, G3nk ayrı tanıdığım insanlar... Sen hangisisin bakayım? SNN'lik bir durum gibi geldi gerçi...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende sinir olurum öyle tiplere ya msnimi heklesen nolcak ml insan msn list zaten kaydediliyo yeni bi mail alip o insanlari tekrar eklemek yaklasik 10 dk. uuuuuuuuhhhhhh benden 10 dk. caldin büyük hacker bide kendilerini bi b.k zanledip hekledikleri maile hacked by(karizmaya bak bide ingilizce) xxx fln yazarlar gidin kardesim isiniz gücünüz yokmu mallar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 g3nk alakasız. snn falan degil yani. tanıdıgın bathory'im ben =)[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 msn hacklemek hackerlık değildirki lamerliktir[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Bathory, 06 Eylül 2005 17:04 tarihinde demiş ki: g3nk alakasız. snn falan degil yani. tanıdıgın bathory'im ben =) Yoksun MSN falan? "Hacker"lar mı yedi dilini? ;)[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 msne gir optionsta bi block list bide allow list var.. onları tek tek ekle msne sonra istediğini silersin[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hacker olan bir kişinin kendini hacker olarak niteleyeceğini sanmam hack gizli yapılan bir iş olsa gerek bilgi çalmak gibi.[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: kymophobia, 06 Eylül 2005 16:46 tarihinde demiş ki: "Benim bir arkadaşım var bak hacker, MSN'ini seviyorsan bana bulaşma..." Ne salak bir cümle... Al kardeşim, vereyim MSN adresimi de rahatla... Ücretsiz bi$i icin bu kadar dü$ünmek bile bana sacma gelirken insanlar birbirininkini ele gecirmeye cali$io.. Amac ne acaba.. Ben senin msn'ni aldim senden daha mı üstün bi$i oldm. Hayir. sdc gereksiz yere sana zarar werdim -zarar diorm cnk her insan mail adresini sewerek alir. gereksiz. ayrica dediin gibi Hacker sıfati icin coook ekmek yemeleri coook murekkep yalamalari 8-10 klavye mause parcalayip 3-5 de pc harcamalari gerek.. bilmiorm ya.. cok dar bi kaliba sıgdırmaya cali$io insanlar heralde.. Hacker.. her$eyi yapar. iki msn patlatir üç icq halleder yahoo halleder sora da -atiorm- akbank a y. kredi ye i$ bank. na mı girer.. acikcasi girse girse atin ... girer.. off. yeter.[signature][hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar