Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Oyuna yeni başladım da birkaç sorum olcak. - Freespace oyunu yüzünden uzay savaşları çok hoşuma gitmişti. Burda da total pack aldığım için gaza gelip pilot olayın dedim. Gittim rebel'e yazıldım, uçak verdiler, ilk missionu hallettim. Kolay bir görevdi, hemen ardından ikinci görevi aldım. Yalnız bu sefer çok zorlandım. Görevim sadece 3 tie fighter yoketmek olsa da, yolda sürekli agresif gemilerle karşılaşıp durdum. 5i etrafımı çeviriyor, ben de zar zor bunları öldürmek zorunda kalıyorum. 5ini öldürüyüm derken bir 5 tanenin daha arasına giriyorum, bu sefer onlarla uğraş dur felan. Questi bitirene kadar baya bir zorlandım. Acaba ben mi birşeyi karıştırıyorum? Yanlışlıkla arı kovanına mı elimi soktum da bu kadar gemi üstüme üstüme geldi bana saldırdı? Birisini mi kızdırdım yoksa bu zaten normal birşey mi? - Uzay gemisi kullanırken mouse'u kontrol edemiyorum. Gemi hareket ediyor ama menüye ulaşmamı engelliyor. Acaba mouse'un gemiyi değil de menüyü kontrol etmesi için bir geçiş tuşu var mı? Öteki türlü ctrl+c yapıp starporta dönmek istediğimde önce tuşlara tek tek basıp bir menü açmaya çalışıyorum. böylece mouse gemiyi değil menüyü kontrol etmeye başlıyor, startport menüsünü ancak öyle seçebiliyorum yoksa seçilmiyor. - Oyunda level kasmanın taktiği nedir? Lvl'ıma uygun (Lvl 4-5) yaratıklara gidiyorum. Sürekli bacta shot yapmak zorunda kalıyorum. Combat XP 10'ar 10'ar geliyor. Ancak gidiyorum Lvl 1 yaratık kesiyorum, bacta shot kullanmama gerek kalmıyor, 30'ar 30'ar geliyor. bir bacta shot yapmak combat xp'yi bu kadar düşürüyor mu? Kaç combat xp'de bir level atlıyoruz? Ayrıca hızlı combat xp ve unarmed xp kasmak istiyorum. bunun belirli bir taktiği var mı? savaşırken aldığım xp'yi, bacta shot gereksiz yere mi medical xp'ye veriyor? peki öteki türlü bacta shot yapmadan lvlıma uygun yaratıkları nasıl kesicem ki? ucu ucuna yetişir belki hp, ölürüm. - Mission yapmadan sadece yaratık keserek para kazanabilir miyim? öldürdüğüm yaratıklardan çıkan harvest'leri bazaar terminalde satsam, satılır mı? yoksa bu levelda çıkan harvestleri (bone, meat felan) kimse almaz mı? Ayrıca satacağım item'ın kaça satılması gerektiğini nerden bilebilirim? Oyunun başında profession skilleri, özellikle 1-2-3. seviye olanlar çok çabuk artıyor. Buna rağmen bunlara para bulmakta zorlanıyorum. - CS mantığına göre bakarsak, AK-47, Steyr Aug, M-16 veya OICW gibi "assault rifle" tarzı silahlar kullanmak istiyorum. Taramalı tüfekler hoşuma gider. Ama SWG'de rifle'lar direk olarak "sniper rifle" kategorisinde gibi gözüküyor. Sniping shot gibi skilleri var. Pistol kullanmak istemiyorum, tabanca kullanmayı sevmem. Carbine'lar da çok küçük gözüktü bana. Submachine gun havası var. Uzi gibi birşey. Bahsettiğim tarzda, assault rifle kategorisinde hiç bir silah yok mu? Acaba Carbine olarak E-11 beni keser mi? Peki bu E-11 nerden bulunur? öldürdüğüm düşmanlardan çıkar mı yoksa illa bir weaponsmith felan mı bulmam gerekli? (Lvl 54 gerekiyormuş sanırım, yanlış yazmıyorsa) - Clone Trooper gibi zırh giyen adamlar gördüm Bu bir Imperial-specific zırh mı? Yoksa herkes giyebiliyor mu? Mandalorian armor felan bulunur mu? (Kotor'daki gibi) Bunların avantajı veya dezavantajı var mı yoksa "better armor, better AC" gibi bir anlayışa mı sahip? - Oyunda AT-ST gibi araçlar kullanabiliyor muyuz? Yoksa quest-specific şeyler mi bunlar? - Imperial, Rebel yanında Hutt felan gibi factionlar da var herhalde. Hem Imperial hem Hutt olmak mümkün mü? Örneğin Imperial pilotu olup Hutt adına da çalışmak vs? Ne tip avantajları veya dezavantajları var bu grupların? - Kullandığım speeder bike'ın maximum hızını öğrenme imkanım var mı? Menüyü karıştırdım ama bulamadım. - Lvl atladıkça daha iyi itemlar veya armorlar almak mümkün mü? Yoksa sadece belirli levellarda mı alıyoruz bu armorları/silahları. Örneğin WoW oynarken, sürekli olarak her levela uygun, her tarza uygun güzel itemlar çıkabiliyor. Eski item'ı atıyoruz bu item'ı kullanıyoruz. Bunda da öyle birşey var mı? Bazaar'a baktım minimum 10-20 lvl silah buldum. Yani bu 10. Lvl'a kadar elimde aynı baltayla mı dolaşıcam? - Gezegenler arası fark var mı? Yoksa belirli levellara göre mi dizayn edilmiştir bunlar, lvl kasarken ona göre mi seyahat etmemiz gerekli? Misal Lvl 1-10 tatooine, lvl 10-20 dantoine vs gibi? Yoksa tek başına Lv 80'e kadar Tatooine'de kasma imkanım var mı? Ya da Lvl 1'den başlıyıp 80'e kadar corellian'da kassam? - Imperial için missionları Mos Eisley'de alabiliyoruz. Peki rebel için benzeri bir mission center var mıdır? Bu mission center'ların level kısıtlamaları var mı? (şu mission center sadece 10-30 arası difficulty'deki questleri gösterir gibi) - Yaratıklar beni yendiğinde yere baygın olarak düşüyorum. Bir 5 saniye sonra felan ayağa kalkıyorum. Ama bir kere yaratıklar beni tümden öldürmüştü, en yakın clone center'a ışınlanmak zorunda kalmıştım. Bayılmak ve ölmek hakkında kurallar veya sistem nedir? Neden bayılırım neden ölürüm? Playerlarla kapışırken her daim ölür müy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 -spawn notasına denk gelmişin. her zaman olabliir bu. en kötü ihtimal ölür tekrar alırsnı görevi. -Eğer aradığın tuş alt tuşu değilse mutlaka uzaydayken options>keymap tan bakabilirsin. ben joystick kullanmanı tavsiye ederim. -Bacta shot yaparsan medical xp alırsın swg deki xp sistemine göre medical xp ve silah xpne bölünür sounca göre. şimdilik medical gerek yok diyorsan dantooine mining outpost yada agro outpostta bir gruba gir onlarla birlikte lvl 80 yaratık kesin 200 xp civarı alırsın lvl1 sen. Eclipsedeysen yardım ederiz grup bulmanda onun dışında grup bulman biraz zor olur ama en kısa sürede böyle işte. -mission terminalden görev alırsan görev başına 10k ya kadar alırsın para. onun dışında harvest edersen bunları sadece playerlere satabilirsin. avladığın hayvanın 3 resourceuna da bak bir yerden spariş almadıysan overall quality si en yüksek olanı çıkart. biriktirince satarsın en kötü ihtimal grinding resource olarak satarsın. -Weaponları eğer kullanılabliecek durumda istiyorsan playerlerden satın almalısın. lvl 54 e kadar bazaardan alışverşi etsen de olur. lvl 54 ten sonra güzel bi WS den alırsın adam gibi bi silah. haritanı açıp vendor locationdan weapon kısmına gelip araştırabilirsin yinede. Görünüş olarak diyorsan senin için en iyi silah proton carbine(master BH silahi) ama ateş hızı diyorsan aralarında çok fark olmamasnıa rağmen verdiği dmg bakımından rifle avantajlı. -Tantel, ubese, malabari marauder, padded, bone, composite, chitin(Recon, battle, Assoult) armorları kasmakta en iyileri fiyat/etki bakımndan. bunun dışında pahalı ama cond u yüksek RİS, post-cu olan versyonları giyilemiyen BH armor ve BH armor parçalarından yapılan Mandaloran armorlar var ama başta söylediklerm ideal. birde quest ile alınan clone armor var ama emin değilim nasıl alındığına. bi marksman olarak tercihin recon armor olacak sanırım. -AT-ST yi kullanamıyorsun ama bir stormtrooper yada rebel gerilla gibi yanında dolaştırıp saldırtabiliyorsun hedefine göre. ayrıca Baselerde bulunan Turretler dışında AT-AT gibi janjanlı şeyler yok. -oyunda an faction olarak Rebel ve Imperial var. onun dışındakiler (jabba, valirian, ewok veya gungan gibi) bunlara bağlı değil. sadece questleri etkiliyor. -deneyerek öğrenirsin. ucuzlardan en ideali Swoop ama ben söylyim. aynı hızda ama daha iyi terrain negotionu olan AV-21 ve jet pack var sadece. -Evet. sanırım öyle ama kasma sırasında verdiğin dmgin pek gruba bir etkisi olmayacak lvlinin düşük olması nedeniyle. Armor ise novice olduğunda giyersin daha yüksek kutuları aldıkça armora olan dezavantajın azalır sonundaarmor giyerken armorsuzluktan farkın kalmaz ama protectionun olur. -Aralarda random spawnlar dışında pek fark yok. tatooine de random spawnlar 1-80, dathomirde 40-80 gibi. daha çok kalabalıklık ve güzelliğine göre seç gezegeni. bence en güzeli Dantooine. -imperial çin alabildiğini bile bilmiyordum ordan. rebel mission terminal coronette ve mos espada sana yakın. ama yapabileceğini sanmıyorum başlarda. -SWG deki ölüm sistemi değşik bir incap var bide ölüm durumu var. eğer yaratık kin tutan cinsten değilse seni incapleyip bırakır ama sana agro olmaya devam ettiği çin tekrar saldırır bir süre sonra. eğer 3 kere incap olursan kısa süre içinde ölürsün. NPClere ölürsen ve baskası seni canlandırmaz ve clonelanırsan, %1 condition kaybeder eşyaların (her zaman insurance kullan.) PvP de ise condition kaybetmez esyaların ölümde. orda ise incaplenirsin seni öldürüp öldürmemek playere kalmış birşeydir. buna deathblow yani BD denir. Duellerde DB atan kakadır. -Newbielerin sorularına yardım etmeye hazır olduğunu düşünen insanlar character kısmından helper tagını açmış olurlar genelde. sorun varsa oyun içinde onlara tell atıp sorabilirsin onlarda senin benim gibi player. ama sorulara cevap verebilecek durumda işte. birde başkalarını leveline bakıp değerlendirme. Crafter olabilir. İyi oyunlar. (yazı için kusura bakma klavye kötü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 jump to lightspeed ve rage of the wookiees expansionları bende olmadığı için pilotlukla ilgili sorularına cevap veremicem. onun dışında diğer sorularının cevapları: said: - Oyunda level kasmanın taktiği nedir? Lvl'ıma uygun (Lvl 4-5) yaratıklara gidiyorum. Sürekli bacta shot yapmak zorunda kalıyorum. Combat XP 10'ar 10'ar geliyor. Ancak gidiyorum Lvl 1 yaratık kesiyorum, bacta shot kullanmama gerek kalmıyor, 30'ar 30'ar geliyor. bir bacta shot yapmak combat xp'yi bu kadar düşürüyor mu? Kaç combat xp'de bir level atlıyoruz? Ayrıca hızlı combat xp ve unarmed xp kasmak istiyorum. bunun belirli bir taktiği var mı? savaşırken aldığım xp'yi, bacta shot gereksiz yere mi medical xp'ye veriyor? peki öteki türlü bacta shot yapmadan lvlıma uygun yaratıkları nasıl kesicem ki? ucu ucuna yetişir belki hp, ölürüm"level'ıma uygun" dediğin şeyler bile seninle gayet başa baş mücadele edebilir. level ın düşmandan ne kadar yüksekse verdiğin damge o kadar fazla olur. eğer "level'ıma uygun" derken kastettiğin düşmanından 1-2 level iyi olmaksa o düşmanda zorlanman normaldir. oyunda xp kasma taktiği grupladır, tek başına xp kasma combat upgrade den beri kalkmış durumdadır. gelelim bacta shot olayına. bi mob dan alabiliceğin max xp miktarı sabittir. eğer yaratığı öldürürken sadece bi combat silahı kullanıyosan, yaratıktan alıcağın tüm xp o combat prof.un xp sidir. eğer sen yaratığı öldürürken diğer prof.larınla ilgili herhangi bi aksiyon yapıyosan, evet bu aksiyon yaratıktan alıcağın xp nin bi bölümünü işgal edicektir. yani senin durumunda bacta shottan dolayı medical xp alıp normalde aldığından az combat prof. xp si alman gayet normal. hızlı combat prof. xpsi almak istiyosan, sadece ve sadece o prof.ının silahını kullan, başka hiçbi aksiyon yapma. eğer doc.san/combat medic sen medical xp kazanmanı sağlicak, creature handler san ch xp kazanmanı sağlicak, bio engineer san bio-eng xp kazanmanı sağlicak hiç bişey yapmamalısın mob u öldürürken. aksi takdirde aldığın xp bölünücektir dediğim gibi. mob ları kendimi heal etmeden öldüremem diyosan med. xp harcamayan instant stimpacklerden satın alabilirsin. said: - Mission yapmadan sadece yaratık keserek para kazanabilir miyim? öldürdüğüm yaratıklardan çıkan harvest'leri bazaar terminalde satsam, satılır mı? yoksa bu levelda çıkan harvestleri (bone, meat felan) kimse almaz mı? Ayrıca satacağım item'ın kaça satılması gerektiğini nerden bilebilirim? Oyunun başında profession skilleri, özellikle 1-2-3. seviye olanlar çok çabuk artıyor. Buna rağmen bunlara para bulmakta zorlanıyorum.hayır, boş boş yaratık kesiceğine yaratığın mission ını alıp kesmen çok daha mantıklı değil mi sence de? hem mission için para alıyosun hem de evet bone, meat ve hide ları satarak para kazanabilirsin. tabi bu para çok iyi bi resource bulmadığın sürece pek iyi olmicaktır ama yine de toptan satış yapıp az da olsa para kazanabilirsin. kalitesi fazla iyi olmayan resource ları da en kolay tatooinede mos eisleyde satarsın, malum newbie çok, küçük meblalarda mal alıyo newbieler. ama dediğim gibi, bunlardan para kazanmayı ummak saçma olur, mission alıp para kasman çok daha mantıklı. yeni olduğuna göre elinde çok da iyi bi item olmasa gerek. bu yüzden item larıma ne kadar fiyat biçiyim derdine fazla düşme. özellikle resource larda en kötüden en iyiye 2-7 cpu (credits per unit) fiyat koy. resource dışında diğer item ları sorarsan, dediğim gibi henüz düşünmene gerekyok elinde iyi item olmadığı için. ama iyi item bulursan, ki hangi item ın iyi olduğunu oyunu oynaya oynaya öğreniceksin, official forumlarda trade forum bölümünde başlık açarak fiyat sorabilir (forumlardaki adıyla price check) satış yapabilirsin. said: - CS mantığına göre bakarsak, AK-47, Steyr Aug, M-16 veya OICW gibi "assault rifle" tarzı silahlar kullanmak istiyorum. Taramalı tüfekler hoşuma gider. Ama SWG'de rifle'lar direk olarak "sniper rifle" kategorisinde gibi gözüküyor. Sniping shot gibi skilleri var. Pistol kullanmak istemiyorum, tabanca kullanmayı sevmem. Carbine'lar da çok küçük gözüktü bana. Submachine gun havası var. Uzi gibi birşey. Bahsettiğim tarzda, assault rifle kategorisinde hiç bir silah yok mu? Acaba Carbine olarak E-11 beni keser mi? Peki bu E-11 nerden bulunur? öldürdüğüm düşmanlardan çıkar mı yoksa illa bir weaponsmith felan mı bulmam gerekli? (Lvl 54 gerekiyormuş sanırım, yanlış yazmıyorsa)star wars evreninde seri ateş eden pek silah bulunmaz, minigun arıyosan yanlış evrendesin :) e-11 yanlış hatırlamıyosam npc lerden düşüyodu, loot edebiliyosun yani. ama loot edilen silahların çoğunun statleri düşüktür, bu yüzden bi weaponsmith ten silah alman daha mantıklı olur. silah için level 54 gerekiyosa senin karakterinin combat levelının da en az 54 olması gerekiyo demektir, ona dikkat et said: - Clone Trooper gibi zırh giyen adamlar gördüm Bu bir Imperial-specific zırh mı? Yoksa herkes giyebiliyor mu? Mandalorian armor felan bulunur mu? (Kotor'daki gibi) Bunların avantajı veya dezavantajı va Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 öeh cevap yaziim dedim bomb bitirmiş olayı:) Off Alomatikte bir cilt yazmış:P[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 06 Eylül 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 of okumaya üşendim valla. küfür yok dimi içinde :) bu arada üstün çabaları dolayısıyla alomatik ve mrbomb u tebrik ediyoruz.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. [Bu mesaj Coldwind tarafından 06 Eylül 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bone terbiyesizsin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oo bone hoşgeldin.Hangi serverdasin (okumaya üşendim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Coldwind, 06 Eylül 2005 01:34 tarihinde demiş ki: of okumaya üşendim valla. küfür yok dimi içinde :) bu arada üstün çabaları dolayısıyla alomatik ve mrbomb u tebrik ediyoruz. hmmm .. bunu ogrtenmem iyi oldu , küfür ediceğimiz zaman uzun mesajla atıcaz demektir :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 eheh yanlız ikinizde gecenin birinde döktürmüşsünüz :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karareis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sey bende bi sey soracam aslında yukardaki sticky konuya atacaktım ama 2 gunden eski konulara atamıyorum sey bu jtl expansionu downloadla alırsam 256 adslyle kac gunde iner kac mb lık dosya indirmek gerekir. bi de uzay kısmı hakkında biraz uc bes sey anlatırsmısınız ne kadar eglenceli ne gibi questler var neler yapabiliyoruz acıkcası su anda swgye baya sogmus durumdayım oyun olarak alimmi yoksa sallimi emin diilim biraz anlatırsanız sevinirim [Bu mesaj karareis tarafından 06 Eylül 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gilean Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 gece bırakırsan rotw ve jtl biter bi gecede[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 2 gün önce SWG'nin üstüne Rotw aldım online 3 saat 21 dk sürdü bağlantım 512k kablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karareis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bi gecede bitiosa acıkcası satın alıp saatlerce ugrasmaya degmez kargoydu oydu buydu peki bi sey sorucam bunu alınca cd keyi ile filan istedigim kadar indirebilecem mi yani bi kerelik filan diil di mi bi not gormedim sitesinde yani silinse filan tekrar indirebilecem di mi. ya biraz aptalca bi soru oldu ama neyse sormayıpta patlamaktan iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karareis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 arkadaslar kusura bakmayın bu son sorumu dikkate almayın dikkatli okumamıs tmm saolun cevaplar icin peki obur soruya gelelim ne dersiniz degermi eglencelimi starwars evrenindeymis hissine kapılıomusunuz cunku su anda eski haliyle oyundan tamamen bezmis durumdayım bırakmayı dusunuyorum yani alimmi yoksa bu da bi kac haftada bayarmı [Bu mesaj karareis tarafından 06 Eylül 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 valla ben aldım şu an parama yazık oldu diyiyorum.Uzay eğlenceli ama Kasshyk de Solo takılmak insanı bayıyor.Keşke bir grup olsa Necrosis vs. quest yapsak :) Solo takılıyorsan ve zaten şu an oyundan bayıyorum diyiyorsan alma bence.Ama gerçekten çok iyi bir paket Rotw o ayrı. [Bu mesaj DarKRideR tarafından 06 Eylül 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karareis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 uzayda mesela questler filan nasıl gene dunaydaki gibi git sunu yap gel aynı tarzmı yoksa mesela ben freelancer bi pilot oldum dielim ne kadar ozgurum.kacakcılık filan yapma gibi seyler varmı.uzayda pvp nasıl sadece rebel imp arasındamı.olese bile bol bol var mı ne bilim.yani sonucta eglenceli diosun dimi uzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 valla uzayda pek takılmadım ama 2 gorev aldım biri yok etme biri de taşıma. Git gel gorevleri var gene ki bazı önemli questleri yapmak için (kasshyk de) o gorevleri yapmak sart :) Genelde uzay guzelmiş pek takılmadım. Bence al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 öeh cevap yaziim dedim bomb bitirmiş olayı:) Off Alomatikte bir cilt yazmış:P[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 06 Eylül 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 of okumaya üşendim valla. küfür yok dimi içinde :) bu arada üstün çabaları dolayısıyla alomatik ve mrbomb u tebrik ediyoruz.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. [Bu mesaj Coldwind tarafından 06 Eylül 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bone terbiyesizsin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oo bone hoşgeldin.Hangi serverdasin (okumaya üşendim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Coldwind, 06 Eylül 2005 01:34 tarihinde demiş ki: of okumaya üşendim valla. küfür yok dimi içinde :) bu arada üstün çabaları dolayısıyla alomatik ve mrbomb u tebrik ediyoruz. hmmm .. bunu ogrtenmem iyi oldu , küfür ediceğimiz zaman uzun mesajla atıcaz demektir :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 eheh yanlız ikinizde gecenin birinde döktürmüşsünüz :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sey bende bi sey soracam aslında yukardaki sticky konuya atacaktım ama 2 gunden eski konulara atamıyorum sey bu jtl expansionu downloadla alırsam 256 adslyle kac gunde iner kac mb lık dosya indirmek gerekir. bi de uzay kısmı hakkında biraz uc bes sey anlatırsmısınız ne kadar eglenceli ne gibi questler var neler yapabiliyoruz acıkcası su anda swgye baya sogmus durumdayım oyun olarak alimmi yoksa sallimi emin diilim biraz anlatırsanız sevinirim [Bu mesaj karareis tarafından 06 Eylül 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 gece bırakırsan rotw ve jtl biter bi gecede[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 2 gün önce SWG'nin üstüne Rotw aldım online 3 saat 21 dk sürdü bağlantım 512k kablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bi gecede bitiosa acıkcası satın alıp saatlerce ugrasmaya degmez kargoydu oydu buydu peki bi sey sorucam bunu alınca cd keyi ile filan istedigim kadar indirebilecem mi yani bi kerelik filan diil di mi bi not gormedim sitesinde yani silinse filan tekrar indirebilecem di mi. ya biraz aptalca bi soru oldu ama neyse sormayıpta patlamaktan iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 arkadaslar kusura bakmayın bu son sorumu dikkate almayın dikkatli okumamıs tmm saolun cevaplar icin peki obur soruya gelelim ne dersiniz degermi eglencelimi starwars evrenindeymis hissine kapılıomusunuz cunku su anda eski haliyle oyundan tamamen bezmis durumdayım bırakmayı dusunuyorum yani alimmi yoksa bu da bi kac haftada bayarmı [Bu mesaj karareis tarafından 06 Eylül 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 valla ben aldım şu an parama yazık oldu diyiyorum.Uzay eğlenceli ama Kasshyk de Solo takılmak insanı bayıyor.Keşke bir grup olsa Necrosis vs. quest yapsak :) Solo takılıyorsan ve zaten şu an oyundan bayıyorum diyiyorsan alma bence.Ama gerçekten çok iyi bir paket Rotw o ayrı. [Bu mesaj DarKRideR tarafından 06 Eylül 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 uzayda mesela questler filan nasıl gene dunaydaki gibi git sunu yap gel aynı tarzmı yoksa mesela ben freelancer bi pilot oldum dielim ne kadar ozgurum.kacakcılık filan yapma gibi seyler varmı.uzayda pvp nasıl sadece rebel imp arasındamı.olese bile bol bol var mı ne bilim.yani sonucta eglenceli diosun dimi uzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 valla uzayda pek takılmadım ama 2 gorev aldım biri yok etme biri de taşıma. Git gel gorevleri var gene ki bazı önemli questleri yapmak için (kasshyk de) o gorevleri yapmak sart :) Genelde uzay guzelmiş pek takılmadım. Bence al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar