Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyarbakırda PKK Sempatizanlarının Saldırısı

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

said:
anartheelf, 06 Eylül 2005 00:52 tarihinde demiş ki:
soram cevap alamadım ab karşı cıkar gibime geliyo sıkı yönetime oyle deilmi?

AB neye karşı çıkmıyo ki. Kürdün yanında Türkün biri osursa "vay, osurdun, Kürdün havasını kirlettin" der.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

80 lerde sağ-sol çatışması
2000 lerde türk-kürt çatışması

20 yılda bu ülke çok ilerledi Cumhuriyetten sonra yapamadıklarını 20 yıl içine sığdırdı.
80 darbesi ülkeyi toparladı bozulan düzeni her anlamda sağladı.
2005 darbesi ise ülkeyi kaosa sürükler.

AB yi 3 ekimden sonra kimse sallamaz.Hoş TSK da sallamıyorda siyasetinin yüzü gözü hörmetine yapamıyor birşey.Ben 3 ekimden sonra ordudan şov bekliyorum açıkcası =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 06 Eylül 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
said:
anartheelf, 06 Eylül 2005 00:52 tarihinde demiş ki:
soram cevap alamadım ab karşı cıkar gibime geliyo sıkı yönetime oyle deilmi?

AB neye karşı çıkmıyo ki. Kürdün yanında Türkün biri osursa "vay, osurdun, Kürdün havasını kirlettin" der.

dedirtende suç..!![signature][hline]KONT
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]

[Bu mesaj fastreload tarafından 06 Eylül 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 06 Eylül 2005 00:53 tarihinde demiş ki:
said:

Dışarıya en az 20milyon göç garanti.

Hangi 20 milyon acaba. Düze bile çıkabilir ülke bu kadar nüfus azalmasıyla.

Aslında nüfus kontrol altına alınsa bugün bu olaylar olmazdı. Ülke kaldıramıyor bu kadar insanı.

[Bu mesaj Mino tarafından 06 Eylül 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 06 Eylül 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
said:
Gothic_Angel, 06 Eylül 2005 00:53 tarihinde demiş ki:
80lere dönüş..
PKK ya kafam girsin.

Benimkini de alır mı, yoksa sırayla mı sokalım

Bütün paticik olarak sokalım allahın şerefsiz $#$$/&%/+564532+'^+%^^ lerine !!!! :hrr: almazsa zorla sokarız.....[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

Ya allahaşkına ütopyalarda yaşamayın ya.

20milyon gönder ülke ferahlasın varmı böyle bişey ?

Ya size söylüyorum 2001 krizin bir anayasa fırlatıldı diye patlak verdi.BU ülkede başbakan hapşursa borsa düşüyor.

Ekonomi bir ülkenin şah damarıdır.Buna zarar vericek birşey yapamazsınız.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mino, 06 Eylül 2005 00:56 tarihinde demiş ki:

Aslında nüfus kontrol altına alınsa bugün bu olaylar olmazdı.

PKK'nın 1980'lerin ilk yarısındaki taktiği nüfus artışıydı. "Eğer bölgede kürtler daha fazla olursa, Türkler'i atabiliriz". Kürtlerin çok çocuk stratejisidir bu. Her birinin en az 8-10 çocuğu var, ve artık nerede olurlarsa olsunlar öyle. İzmir'in bir mahallesi sırf kürttür mesela. Sabah tek bir evden çıkanları saysan "yuh" çekersin.
Gerçi bizim nüfus artışımızla yarışamadılar, o ayrı mesele.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 06 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:

Ya size söylüyorum 2001 krizin bir anayasa fırlatıldı diye patlak verdi.BU ülkede başbakan hapşursa borsa düşüyor.

Ekonomi bir ülkenin şah damarıdır.Buna zarar vericek birşey yapamazsınız.

zaten bütün millet ekonomi sayesinde ayakta durmaya calısıyo bak biraz biraz belimiz dogruldu yok enflasyon udstu fln inş kötü bişeyler olmaz[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 06 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
psikopata bağlamayınız.

öyle bi kaç yüz satılık zibidinin taşla sopayla yaptığı eğlemden bi bok olmaz.

Daha büyüklerinin habercisidir, cesaret bulduklarının göstergesidir.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

pkk yı abd kurdu ab desteklio. ne zaman ne şekil görünmeleri gerekiorsa o mod'a sokuyolar. o yüzden eskiden güçsüzdü şimdi güçlü filan pek inandırıcı gelmior.

insanlar terörü sevmez ama sorun da o zaten pkk onlar için terör örgütü değil onlar ÖZGÜRLÜK SAVAÇILARI..
o yüzden Türk'ün Türk'ten başka dostu yok..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 06 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:

20 milyonu zorla göndermiyoruz. Sen dedin 20 milyon kişi göç eder diye. Ben de etsinler dedim kendileri istiyorsa. Fare deneyi ile kanıtlanmış bir şey bu benim dememle olmuyor yani.

Aynı miktarda kaynağı ne kadar çok insan paylaşmaya çalışırsa o kadar kavga gürültü olur. Çözümse nüfusu devletin kaldırabileceği düzeye çekip, nitelik payını arttırmaktır. Dışarı bu kadar göç verilirse devletin bakması gereken insan da azalır. Ondan söyledim.

Nüfus kontrol altında olsaydı, paylaşım sonucu standartlar yükselecekti, böylece kavga gürültü olmayacaktı. Gerçek bu, ülke bu kadar insanı kaldıramıyor. Planlama lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbir devletin dostu olmaz zaten.
tarih örnekleriyle dolu.

ABD destekliyor bilinmez ama PKK en güçlü dönemini yaşadığı kesin.

APO artık onlar için sadece siyasi yönnden bir koz.Apo ile ilgileri yok artık tıkır tıkır işleyen sistemleri var.
APo dan emir aldıklarını zannetmıyorum.Apo yu kullaranarak siyasetin içine girebiliyorlar.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

ya dusunun ıste amerikanın helıkopteri düşüyo pilotun burnu kanamıyo afganistan bölgesinde dikkatinizi çekerim . pilot a hiçbişey yok nedense dusen helikopter silah taşıyan helikopter[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mino, 06 Eylül 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
20 milyonu zorla göndermiyoruz. Sen dedin 20 milyon kişi göç eder diye. Ben de etsinler dedim kendileri istiyorsa. Fare deneyi ile kanıtlanmış bir şey bu benim dememle olmuyor yani.

Aynı miktarda kaynağı ne kadar çok insan paylaşmaya çalışırsa o kadar kavga gürültü olur. Çözümse nüfusu devletin kaldırabileceği düzeye çekip, nitelik payını arttırmaktır. Dışarı bu kadar göç verilirse devletin bakması gereken insan da azalır. Ondan söyledim.

Nüfus kontrol altında olsaydı, paylaşım sonucu standartlar yükselecekti, böylece kavga gürültü olmayacaktı. Gerçek bu, ülke bu kadar insanı kaldıramıyor. Planlama lazım.

Siyasette bilim bir işe yaramaz.
Türkiye kaynakları (parasal açıdanda) 120milyon kişiye bakabilecek güçte.
Sorun nüfusta değil.
ben diyorum ki. Darbe sonucu Türkiye Nijer den Zimbaweden daha düşük ülke olur.

yahu şu ülkede başbakan hapşuruyor diye borsa düşüyor.
Darbeyle ne olur artık sizin hayal gücünüzün sınırlarına kalıyor.
Global Ekonominin en önemli taşlarından biri Türkiye
Liman geçiş noktası
Jeopolitik önemini anlatmaya gerek bile yok.
bu ülkede darbeyi varın siz yapın.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 06 Eylül 2005 01:05 tarihinde demiş ki:
pkk yı abd kurdu ab desteklio. ne zaman ne şekil görünmeleri gerekiorsa o mod'a sokuyolar. o yüzden eskiden güçsüzdü şimdi güçlü filan pek inandırıcı gelmior.

insanlar terörü sevmez ama sorun da o zaten pkk onlar için terör örgütü değil onlar ÖZGÜRLÜK SAVAÇILARI..
o yüzden Türk'ün Türk'ten başka dostu yok..

Bak o zaman sana "şu siteye bir gir" derim. Bu sitede Hitler ile Atatürk'ü aynı kefeye koyuyorlar.
Yani dediğin doğru, dönüp dolaşıp "Türk'ün Türk'ten başka dostu yok" sözüne geliyoruz.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 06 Eylül 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...