Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ata demirer VS cem yılmaz

reyou

Öne çıkan mesajlar

sizce hangisi daha iyi?

ben her ikisininde gösterisine gittim ve bence
ata demirer daha başarılı. onda çok çok daha fazla güldüm, mimikleri olsun espiriler olsun, şişmanda olunca iiden iyiye komik oluyo.

cem de oldukça iyi ama yaptıkları çoğu kez abartılıyo bana kalırsa, yani sırf o dedi diye bazı dedikleri acaip komik geliyo.
halbuki pekte öle değil. sizin görüşleriniz?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

Cem Yılmaz olayı yemiş bitirmiş bir adamdır.

Ata Demirer ise yükselen bir değer olarak gözümdeki yerini korumakta.. Ama Cem Yılmaz çok ayrı bir kulvarda benim gözümde, karşılaştırılamaz bence.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

cmylmz ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

cem yılmaz derim[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cem yılmaz daha iyi bence ama çok şımardı herif. he o kadar da olsun aslında :D
ama bi hocamız anlatmıştı:

"cem yılmaz porsche aldığında bi programa çıkıyo. diyo ki herkes konuşuyo beni cem yılmaz porsche aldı cem yılmaz porsche aldı diye. hayır cem yılmaz porsche almadı. siz cem yılmaza porsche aldınız. eğer yaptığım o salak esprileri tonla para verip beni izlemeye gelmeseydiniz şuan arabam olmazdı."[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Sosyal ağlarda paylaş

tek kelimeyle cem yılmaz derim..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Cem Yılmaz bir gösterisinde "Bakın A diycem gülceksiniz" dedi ve "A" dedi millet gülmekten kırıldı ya sen gülmeye adapte etmiş olarak gittiğin için o kadar komik oluyor yoksa vcd de fln izleyin o kadar komik değil Cem Yılmaz ama Ata Demirer mimkleriyle kırıp geçiriyor yaaaaa.....
Sosyal ağlarda paylaş

ben cem yılmazı vcd de izledim ve çok kötü bi zmnımda izledim.Hiç gülecek halim yoktu yani...Ama kırılmıstım gülmekten...
ata demirerde öyle olmuo valla...saçma gelio ata demirer bana[signature][hline]ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...