SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: SoulCube, 05 Eylül 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Ben yaptım bunu herkeste yapsın isterim. bak ben orda yapın lan falan dememişim dimi ? yapsın isterim demiş im bu da demek oluyo ki "ha ben isterim ama sen istediğini yapabilirsin" demek.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bende onu diyorum PKK nın işi gücü yoktu adamlar MSN de muhabbet edicekler. "La muhammet eylemden dönünce meseneye gir lan kürt! güzel manita kaldırdım resimlerini yollıcam "[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bende zaten "yapmayın lan" demedim=) Sadece görüşümü belirttim ve TT koyma olayına saygı duyuyorum isteyen yapabilir.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 lan sabahtan beri dusunuyorum millet niye nickine turk telekom yazmıs diye ahahah bumuymus[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @BlackChaos said: SoulCube, 05 Eylül 2005 19:50 tarihinde demiş ki: belki bu yaptığımız bu olayları değiştirmeye yetmez ama olaylardan haberi olmayan insanları bilgilendirmek amaçlı bişey. bak yazıyı dikatli okumadan konuşuyorsunuz sonra da hahah ben çok espriliyim dur bi espri yapıyım gulsunler oohh lafıda kodum gacıırrrt zevk alıyosunuz galiba böle şeyler yapmaktan. ben orda yok pkk girdi de benım o yazıyı gordude aaa adamlar bole bişey yapıyolar hadi o zmn biz eylem yapmayalım falan desinler diye yazdım bunları dimi.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? [Bu mesaj SoulCube tarafından 05 Eylül 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: zlorwf, 05 Eylül 2005 20:20 tarihinde demiş ki: Bende zaten "yapmayın lan" demedim=) Sadece görüşümü belirttim ve TT koyma olayına saygı duyuyorum isteyen yapabilir. o zmn neden dakikalardır laf yetiştiriyosun ben başından beri bunu söylüyorum. anladığın içinde saol.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? [Bu mesaj SoulCube tarafından 05 Eylül 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Jester, 05 Eylül 2005 20:21 tarihinde demiş ki: lan sabahtan beri dusunuyorum millet niye nickine turk telekom yazmıs diye ahahah bumuymus işte türk insanı bu kadar duyarsız rezalet :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Jester, 05 Eylül 2005 20:21 tarihinde demiş ki: lan sabahtan beri dusunuyorum millet niye nickine turk telekom yazmıs diye ahahah bumuymus Bende ağlama anlamında kullanılıyor zannettim. (TT)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ah yapan yapar tabi ama aşırı pasif bir duyarlılık gösterme yöntemi olmuş...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Böyle yazı kasacağınıza daha yararlı aktif şeyler yapın bence.Neden böyle dedin diyeceksiniz açıklıyim.Benim msnimdekiler düzgün,saygılı insanlar ve hepsi türk.Mantıken sizinde böyle.Msnizde zaten pkk üyesi varsa o sizin sorununuz.Yabancı var diyelim msnizde TT yi merak etmez bence anlatsanızda kapamaz 15dkdan önce.Ama madem yapmak istiyorsunuz yapın.Saygılar. Nor:Ben TT yazıcaktım fakat zaten ismimin baş harfleri(FTT isim-soyad kısaltması) herkese 1 saat laf anlatamayacağımdan yapmadım.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... [Bu mesaj Bungala tarafından 05 Eylül 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 beyler tartışma gereksiz. niyet, düşünce tartışalım hepimizin niyeti aynı burda türkiye'yi bölmek isteyen zaten olamaz. ya bu basit gereksiz detayı tartışalım diyosanız bence olabilir de olmayabilir de. kişinin seçimine bakış açısına kalmış. zaten etrafta arkadaş ortamında bölücü olduğunu sanmıyorum. gereksiz muhabbet, isteyen yapsın istemeyen bayrak koysun bölücü bulup laf etsin ne fark eder :) edit: noktalama [signature][hline]Atam izindeyiz! [Bu mesaj -007- tarafından 05 Eylül 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bence (T.C.) daha mantıklı ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu ülkede yaşayan iki insan kütlesini birbirlerine düşürmek için yaapılan bir dışgüçler oyunudur bu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 son derece bo$ bi olay bi arada 1453 fln yazmıslardı ama ben AUDI (TT) yazdım espirik olsun die ama bunlar bos isler :-P[signature][hline]-baba akü yok -farları açık bırakırsan olmaz tabi -baba akü komple yok -wtf ? mayfer, 05 Eylül 2005 20:00 tarihinde demiş ki: böyle yapınca kürtler pkklılar "aa türkiye türklerinmiş. boşver o zaman" dicekler. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Türklüğünü kanıtlayamazsın böyle şeylerle.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ahah sana türklüğümü kanıtlıycam diyen mı oldu ? hey Allahım[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 isteyen yapar istemeyen yapmaz kardeşim belki adamın msn bölücü dolu.. belki tatmin oluyo adam :) isteyen yapar kimi de boş der fark etmez niyet önemli[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: -007-, 05 Eylül 2005 20:53 tarihinde demiş ki: .. belki tatmin oluyo adam :) isteyen yapar ...fark etmez niyet önemli süper[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 biri cıkar kıllıgına (TK) yazar şimdi :lol:[signature][hline]-baba akü yok -farları açık bırakırsan olmaz tabi -baba akü komple yok -wtf ? mayfer, 05 Eylül 2005 20:00 tarihinde demiş ki: böyle yapınca kürtler pkklılar "aa türkiye türklerinmiş. boşver o zaman" dicekler. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: -007-, 05 Eylül 2005 20:53 tarihinde demiş ki: .. belki tatmin oluyo adam :) isteyen yapar ...fark etmez niyet önemli zuhahah:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 tatmin olmayı yanlış anlamayın şahsen ben TTden acayip tatmin oluyorum :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 türkiye türklerin değildir, kendini türk hissedenlerindir. Bu ülkede yıllarca yahudisi, hristiyanı , çerkezi , lazı , arabı ermenisi , rumu ve evet kürdü barış içinde yaşamıştır. İki tane ruhunu satılığa çıkarmış şerefsiz yüzünden bu ülke onun bunun eline düşmez merak etmeyin. TÜrkiye türklerindir diyerek bir anlamda ırkçılık yapmış olursun , bunu okuyan ve bulgar gocmenı olan vatandaş gucenir ve " iki şerefsiz yuzunden niye banada laf gelıyo ki" der.Unutmayalım ki Türkiye osmanlının mirası olan çok ulusluluğu yaşamaktadır. Türkiye türklerindir kampanyasını (kampanya dicem başka bişi gelmiyo aklıma) çıkaran arkadaşın zekasından ve olaylara geniş bakma yeteneğinden kuşku duyarım. Buyuk ihtimalle Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi'nden sonra buyuk trend olan "sözde ülkücülük" hareketinin etkisinde kalmıştır. Acaba Polat olsa naapardı layn mantalitesiyle hareket etmiştir. Ülkücülük adı üstünde ırkçılık değil ortak ülküde birleşmek , ülken için canını dişine takman ve ülkenin çıkarlarını herşeyin üstünde tutmandır. İki takım elbise giyip , beline silah takmakla ve kürtler ölsün deyip İbrahim Tatlıses dinleyerek olmaz. (burda laf ibrahim tatlıses dinlemeye değil , kendisiyle çelişmesidir. Nitekim İbrahim Tatlıses de bir kürttür)[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bencede cok sacma boyle bisey banada kac kere msj geldi bununla ilgili gereksiz caba icersindeler yazsak sanki bisey olcak.[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: SoulCube, 05 Eylül 2005 20:52 tarihinde demiş ki: ahah sana türklüğümü kanıtlıycam diyen mı oldu ? hey Allahım saçma ve gösteriş meraklısı insanlar için tam ideal bi protesto (?) gibi bişi hey allam ya birisi ölür gül koyarlar ya bişi olur yazı yazarlar yazıyla rakamla maille olmaz bu işler kalpten olcak cnm benim.. sana Türklüğünü kanıtla diyen olmadı zaten lafı evirip çevirip de kıçından anlamayın. Şurda yazan yazılarıda bi kere olumlu yönden bakın olumsuz değil.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kaç kişi anlayıp bilebilecek ki TT'nin anlamını. bence fazla iyi olmayabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar