SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Son günlerde yaşanılan bölücü örgüt propagandaları bildiğiniz gibi sürekli çoğalmaya başladı.Ülkeye zarar vermek isteyen; insan demeye çekindiğim yaratıklar çekinmeden hala bunları yapmaya devam ediyorlar. Msn de ki arkadaşlardan duydum bu gül kalp falan filan şekillerden sonra şimdi bu olaylara hitaben Msn nickinizin başına veya sonuna ( TT ) ekleyin.Anlamı "Türkiye Türklerindir" belki bu yaptığımız bu olaylarıdeğiştirmeye yetmez ama olaylardan haberi olmayan insanları bilgilendirmek amaçlı bişey.En azından halkımız bilinçlenmeli bu konuda. Ben yaptım bunu herkeste yapsın isterim.Hepimiz bu ülkenin çocuğuyuz.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bana saçma geldi açıkcası bu olay. ama bende yapmadan duramadım =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 (TFB)[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yavaş yavaş 80 öncesine doğru gidyos ya Allah sonumuzu hayretsin... AUDI TT audi Türklerindir...böüğgh[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ewet ya bu aralar mail olarak bile gelmeye başladı ..çok saçma bişi bence..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Zırvalama olmuş biraz bu.. Millete bi mesaj vericekseniz en güzeli Türk Bayragı koyun.. TT falan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Böyle yapınca bilinçlencez mi şimdi?[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 böyle yapınca kürtler pkklılar "aa türkiye türklerinmiş. boşver o zaman" dicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arkadaşım en azından bi yerlerde bi şekilde hatırlanıldığını söylemek bu bilinçlenip bilinçlenmemek sizin elinizde.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 türk bayrağı en iyisi tt yi sadece bilen anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 blackchaos bitirdi beni ya=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Onların istedikleride zaten yaptıkları şeyin hatırlanması değil mi?[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. [Bu mesaj zlorwf tarafından 05 Eylül 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 edit : verdiim işaret burda olmuyo ve burdaki herkes artık nedense herseye muhalefet olmaya basladı birileri mi özendirdi ilk gelişinizde noldu bilmiyorum ama herseye laf atcagınıza biraz da pozitif bakın olaylara.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? [Bu mesaj SoulCube tarafından 05 Eylül 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SoulCube tarafından 05 Eylül 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bu saçma çıkışmana bir anlam veremiyorum ama burda özenen biri varsa oda bu "msn akımları" na katılan kişilerdir.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 saçma değil yanlış anladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ciddi 80 lerin öncesine gidiyor gibi.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arkadasım bak canım cicim burda benım msn akımına sagı soluna aktıgım ve kaydıgım falan yok benim asabımı bozma laf atma durmadan ben sadece burda bişeyi paylaşmak istedim ve yazdım.hiçbiyere özendiğim falan yok.msn de biri bişey yazınca sende bunu koyunca özenmiş mi oluyosun iyi o zmn elbisede giymeyelim bizden once baskası bişeyler giyiyodu ona özendim ben.. ama benım sana dedıım özenme lafıfarklı bi mana da farkındaysan burda nerdeyse yavas yavas herkes birilerine laf atmaya çalışıyor.ben bunu dile getiriyorum...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 soulcube babs özenti tikky msn akımcısı yapabildiklerimizdensin sanırım plz? Seni n00b.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! [Bu mesaj Prawler tarafından 05 Eylül 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ahaha noob prawler lan bi yonjadan kız tavlayamıyon daha zıhhaha[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ahaha yok ben eğleniyorum zaten, msnime ekleyip bloklamak çok hoşuma gidiyor onları :) Evet ben saykoyum. Ama sen n00bsun. MSN n00bu... Akım başlatçaksan adam gibi akım başlat. AYRICA MUHALEFETE MUHALEFET OLMA PLZ.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 akımı ben başlatmadım kültiken puah ben sadece koydum nickimin sonuna bana anlamlı geldi diye.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 peki dediin gibi olsun konu sapmasın.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 SoulCube herkesin seninle aynı fikirde olması gerekmiyor. Farklı görüşte olanlar senin asabını bozuyorsa açma topic.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Pkk yandaşları msn de takılmıyor . Sanmıyorum . Gerek yok[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 haftaya PBB (parçala beni black) yapıcaksınız anlaşıldımı ? ben azıttım çünkü bi kendinizi belli edin.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar