Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN ( TT )

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Son günlerde yaşanılan bölücü örgüt propagandaları bildiğiniz gibi sürekli çoğalmaya başladı.Ülkeye zarar vermek isteyen; insan demeye çekindiğim yaratıklar çekinmeden hala bunları yapmaya devam ediyorlar.
Msn de ki arkadaşlardan duydum bu gül kalp falan filan şekillerden sonra şimdi bu olaylara hitaben Msn nickinizin başına veya sonuna ( TT ) ekleyin.Anlamı "Türkiye Türklerindir"
belki bu yaptığımız bu olaylarıdeğiştirmeye yetmez ama olaylardan haberi olmayan insanları bilgilendirmek amaçlı bişey.En azından halkımız bilinçlenmeli bu konuda.
Ben yaptım bunu herkeste yapsın isterim.Hepimiz bu ülkenin çocuğuyuz.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

ewet ya bu aralar mail olarak bile gelmeye başladı ..çok saçma bişi bence..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

edit : verdiim işaret burda olmuyo
ve burdaki herkes artık nedense herseye muhalefet olmaya basladı birileri mi özendirdi ilk gelişinizde noldu bilmiyorum ama herseye laf atcagınıza biraz da pozitif bakın olaylara.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?

[Bu mesaj SoulCube tarafından 05 Eylül 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj SoulCube tarafından 05 Eylül 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasım bak canım cicim burda benım msn akımına sagı soluna aktıgım ve kaydıgım falan yok
benim asabımı bozma laf atma durmadan
ben sadece burda bişeyi paylaşmak istedim ve yazdım.hiçbiyere özendiğim falan yok.msn de biri bişey yazınca sende bunu koyunca özenmiş mi oluyosun
iyi o zmn elbisede giymeyelim bizden once baskası bişeyler giyiyodu ona özendim ben..
ama benım sana dedıım özenme lafıfarklı bi mana da farkındaysan burda nerdeyse yavas yavas herkes birilerine laf atmaya çalışıyor.ben bunu dile getiriyorum...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

soulcube babs özenti tikky msn akımcısı yapabildiklerimizdensin sanırım plz?
Seni n00b.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

[Bu mesaj Prawler tarafından 05 Eylül 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha yok ben eğleniyorum zaten, msnime ekleyip bloklamak çok hoşuma gidiyor onları :) Evet ben saykoyum. Ama sen n00bsun. MSN n00bu... Akım başlatçaksan adam gibi akım başlat.

AYRICA MUHALEFETE MUHALEFET OLMA PLZ.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...