Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sadece insanlarin dusuncelerini gormek istedim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 gb alan hersey destekli aylik traffic 20 gb 15 $ nasil bir fiyat ? kampanya yapacam da sizce nasil fiyat ? farketiyseniz reklam icerikli birsey yapmadim sadece dusunceleriniz nedir onu gormek istiorum

a.k.a Alis
Mesaj tarihi:
artık bu işler free canım hele bi 3 yıl sonra asla parayla alınmaz...[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
Çok pahalı demek abartı olmuş biraz. Fiyatı normal gibi görünüyor. Aynı hizmeti yıllık 24$ a veren arkadaş nasıl para kazanıyor merak ettim ben. Yada beleş mi geliyor bu insanlara bu alanlar ? 10$ yine anlaşılır geliyor ama bu hizmeti 4$ a veren bir yere asla güvenmezdim ben.[signature][hline]High Level Naruto Fan!
Mesaj tarihi:
said:
Gothic_Angel, 03 Eylül 2005 13:58 tarihinde demiş ki:
a.k.a. ne demek ?
[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
said:
gonozom, 03 Eylül 2005 14:14 tarihinde demiş ki:
çook pahalı, aynı hizmeti ben 4$ a sunuyorum

ozmn bana sınırsız ozellikleriyle bana satarmisin 2gb 4$
Mesaj tarihi:
peki aklima sole birsey geldi hani nasildir ne deildir denemek icin gormek icin deneme süresi nasil olurdu 2 gün deneme süresi begenirseniz 2 gün sonunda odeme yaparsizin vs vs bu nasil bir fikir pazarlama acisindan soruyorum
Mesaj tarihi:
fikir gzelde fiyatı biras düşr bnce.
mesela 10$ yada 8-9$ fln yap.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 03 Eylül 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
as known as
also known as

ikisinden biri

Ordata bir tane nick var oda Alis, Alis a.k.a Alis nasıl oluyor :)[signature][hline]I'm Standing On The EdGe.
Uzun Bir Uyku Bu, İçinde Her$ey Var...
Mesaj tarihi:
a.k.a burdaki amaci as known as deil aslinda. amaci daha cok manevi..[signature][hline]10 gb reseller disk alani 100gb aylik transfer
18$ cok yakinda ama o zamana kadar www.inboxhosting.net
Mesaj tarihi:
15$ biraz fazla olmuş. Genelde o paketin fiyatı 8$ - 10$ arası birşey oluyor.

Rekabetçi bir fiyat düşünüyorsan bunun altına inmen gerekir.
Yalnız o boyutlarda alana ihtiyaç duyacak fazla insan yok. O boyutlardaki alanları ufak çaplı reseller hizmeti sunmak için tercih ediyorlar. Senin müşterin bu hesabı reseller yetkileriyle yönetemeyecek ise pek müşteri bulabileceğini düşünmüyorum.
  • Yeni Oluştur...