Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oeh dedirten güzel bişey (v2)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

buna o kadar öeh demesenizde dersiniz :)

aşağıdaki resmin ortasında artıya odaklanın ve ekrana iyice yaklaşın. bi süre sonra noktalar yok olcak ama aslında noktalar orda

hadi yii gecelr bende yatrım artık[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]

[Bu mesaj fastreload tarafından 31 Ağustos 2005 04:19 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Öeh!

Gecenin bu saati iice salaklaşıyorum sanki..Noktalar belirli bi zaman periyodu ile kaybolduğunu ve benim baktığımı algılıyo bu yüzden de kayboluyo die düşünürken yakaladım kendimi!!!

Uyumam lazım.. biliyorum[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away

[Bu mesaj trapt tarafından 31 Ağustos 2005 04:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Öeegh harbiden :)
Ama anlamadıım bişey var sürekli yeşil bir nokta dönüo?
Yoksa ben mi kafayı yedim...:hmm:[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
noktaya bakmasanda kayboluyorlar cunku noktalarin rengi normal pembe veya donen nokta bildigimiz yesil degil bilgisayar ortaminda degistirilmis :)[cokta bilmis gibi olmasinda mantikli geldi sabahin bu saatinde kendime][signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Mesaj tarihi:
abi verilen tepkiler o kadar hoş ki

eeeööhhh ooğğğşşş orgazm oldum ohhhh

gibin sanki[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
yannız kaybolan noktanın yerine yeşil nokta gelio demiş biri öyle bişey yok. kaybolan noktanın yeri gri kalıyo.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 31 Ağustos 2005 09:58 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...