Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Charlie and The Chocolate Factory

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Çikolataya düşkün fakat ailesi çok fakir olan genç bir adam dev bir bir çikolata fabrikasına bedava gezi kazanır. Fakat ziyaret umduğu gibi olmaz. Nasıl olacağı ise yine Tim Burton' un fantastik görüşüyle karşımıza çıkacak.

Evet Fantastik filmlerin efsanevi ismi Tim Burton, Big Fish' den sonra yine boş durmayarak Roald Dahl' in aynı isimli romanını beyazperdeye aktarmaya karar vermiş. Senaryo ise Big Fish' in senaryosunun yazarı John August uyarlanmış.
Başrol mu?
Bir tahmin edin bakalım.
Evet
Yine Johnny Depp

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 22 Temmuz 2004 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kitaı ço kgüzeldi hatta çarlinin cam asansör üdiye devamı vardı[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Sosyal ağlarda paylaş

ben aççaktım tam topic ki arayasım geldi hani bi ihtimal deyü, açılmış topic... neyse süper bir kitapdı, roald dahl a da bayılırım zaten (bkz James and the Giant Peach, the Wonderful Story of Henry Sugar vs...) johny depp in de willy wonkayı iyi oynayacağını düşünüyorum... hadi hayırlısı[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Chewing gum is really gross
Chewing gum I hate the most!

Willy Wonka, Willy Wonka, the amazing chocolateer!

süpeeeeeer

fantastik bir kurgu gelicek karşımıza
o egrilim dolu çöocuksuluğuyla Tim BUrton gene bizi uçurucak ya

bekleyemiyorum tekrar tekrar izliyorum teaser ı[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums

Chewing gum is really gross,
Chewing gum I hate the most! - Willy Wonka
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Johnny Depp zaten kılıktan kılığa giren ve oyunculuğunu beyendiğim bir oyuncu. umarım seslendirme yapılmadan orjinal olarak getirirler. kitabı olacaktı bu filmin. vallahi merakla bekliyorum, belki divx'i bulunabilir ama..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...