ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Çikolataya düşkün fakat ailesi çok fakir olan genç bir adam dev bir bir çikolata fabrikasına bedava gezi kazanır. Fakat ziyaret umduğu gibi olmaz. Nasıl olacağı ise yine Tim Burton' un fantastik görüşüyle karşımıza çıkacak. Evet Fantastik filmlerin efsanevi ismi Tim Burton, Big Fish' den sonra yine boş durmayarak Roald Dahl' in aynı isimli romanını beyazperdeye aktarmaya karar vermiş. Senaryo ise Big Fish' in senaryosunun yazarı John August uyarlanmış. Başrol mu? Bir tahmin edin bakalım. Evet Yine Johnny Depp [Bu mesaj ghaldszar tarafından 22 Temmuz 2004 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Kitabını İngilizce olarak okumuştum[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Aha Süper Ya! Bikaç sene evvel bunun ingilizce kitabını okumuştum bende harikaydı![signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yazarı ROALD DAHL değil miydi yaw u kitabın ??? edit: zaten demiş adam ilk postunda .... neyse :) [signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda [Bu mesaj hired_gun tarafından 22 Temmuz 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 orijinali willy wonka and the chocolate factory. geçen ay filan indirdim, hala seyredemedim. satırlarımı tim burton sıçsa seyrederim diyerek tamamlamak istiyorum. hastasıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 dahl yazıp burton çekip depp oynadıysa, bize izlemek düşer diyorum. aklımda olup da p2p listemde olmayan filmlerden, bir an önce oraya geçiriceğim.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Emaleth, 22 Temmuz 2004 18:04 tarihinde demiş ki: satırlarımı tim burton sıçsa seyrederim diyerek tamamlamak istiyorum. Çok iyi yapıorsun Adminim. İşte ideal bir Genel Yönetici örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Küçükken kitabını (muhtemelen hafifletilmiş versiyonunu) okumuştum, konusunu bahsedilenden fazla hatırlamıyorum -hatta onları da yazıyı okudukça hatırladım- okuyalı bayağı olmuştu ama güzeldi sanırım. İzlemekte yarar var.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 kitaı ço kgüzeldi hatta çarlinin cam asansör üdiye devamı vardı[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 tim burton&johnny depp bitmiştir ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ben aççaktım tam topic ki arayasım geldi hani bi ihtimal deyü, açılmış topic... neyse süper bir kitapdı, roald dahl a da bayılırım zaten (bkz James and the Giant Peach, the Wonderful Story of Henry Sugar vs...) johny depp in de willy wonkayı iyi oynayacağını düşünüyorum... hadi hayırlısı[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 şu an çekiliyor... çıkış tarihi 2005 gibi görünüyo :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 20:09 tarihinde demiş ki: dahl yazıp burton çekip depp oynadıysa, bize izlemek düşer diyorum.züper demişim valla.aynısından :D.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 biz orta 2'de okumadik demekki sen orta 3'de okumusun[signature][hline]DON'T PANIC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ahah direk çıkardım kitabı bakiorum şu an. orta okul günlerim aklıma geldi :) filme de giderim kesinlikle :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 arcane önemli bi şeyti unutmuşyun elfman da arkada müzikleri yapmışsa bize izlemek düşer :)[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Trailerı çıkmış arkadaşlar! burda var[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Chewing gum is really gross Chewing gum I hate the most! Willy Wonka, Willy Wonka, the amazing chocolateer! süpeeeeeer fantastik bir kurgu gelicek karşımıza o egrilim dolu çöocuksuluğuyla Tim BUrton gene bizi uçurucak ya bekleyemiyorum tekrar tekrar izliyorum teaser ı[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Chewing gum is really gross, Chewing gum I hate the most! - Willy Wonka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 1971 Mel Stuart tarafından çekilmiş filmin Tim burton uyarlaması. ozamnki ismi Willy Wonka & the Chocolate Factory : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kitabı süper ötesiydi çok eğlenmiştim umarum filmede aynı başarıyı göstertmişlerdir..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Temmuzda ckacak diyor imdb de beyaz perdede 12 agustos 12 agustos turkiyeye gelis tarihi mi, niye bu kadar gecikiyo bi filme alt yazi yapamiyolar mi bir haftada? bohuhuh[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ufakken kitabını okumuştum hala hatırlıyom çok eğlenceliydi walla çıkarsa güzel olur!![signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 çektim filmi eski versihyonu cıktı şansa bak. sanırım bi 70 kuşagı zamanı çekilmil. joni dip versiyonu için sildim[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Johnny Depp zaten kılıktan kılığa giren ve oyunculuğunu beyendiğim bir oyuncu. umarım seslendirme yapılmadan orjinal olarak getirirler. kitabı olacaktı bu filmin. vallahi merakla bekliyorum, belki divx'i bulunabilir ama..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 4. sınıfta okutmuştum o kitabi.kitap okumayı sevmem ama okumuştum hala da aklımda[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar