Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech MX 900 Bluetooth Optik Mouse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ben uye degilim ama neyse bisn :)

Logitech MX 900 Bluetooth Optik Mouse $105.00+ KDV

Günümüzün kişisel ağlar için en ileri kablosuz teknolojisi Bluetooth®. 10 metreye kadar güvenli veri iletimi sağlayan ve cep telefonları, cep bilgisayarları, bluetooth yazıcılar ile iletişim sağlar. Eğer bluetooth'a geçiş yapmak istiyorsanız ihtiyacınız olan şey PC'nize bağlanmış bir Bluetooth hub. Ama neden masanıza ek bir araç koyasınız? Logitech® MX™900 Bluetooth® Optical Mouse Logitech'in en iyi mouse'u ile Bluetooth kablosuz hub'ı bir pakette birleştiriyor.

Ve bu bleutooth çözümü ile en iyi mouse'a da sahip olmuş oluyorsunuz. Logitech MX™ Optik Motorundan gücünü alan şarj edilebilir MX900 en iyi çözünürlüğe, en yüksek hıza ve uzman seviyesi hassasiyete sahip. Ayrıca Cruise Control™ sayesinde kolay scroll, kolay gezinti...

Kutu İçeriği:

Logitech MX™900 Kablosuz Optik Mouse
Bluetooth wireless hub
AC Power supply
2 adet AA NiMH şarj edilebilen piller
Yazılım CD'si ve Kullanım Kılavuzu
Kurulum Kılavuzu
Tam ürün desteği
5-yıl üretici garantisi[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
gmNinca

Mesaj tarihi:
mx500 kullanıyorum hiç bi sorunum olmadı. altında da func var. şahane.[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
:))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz
Mesaj tarihi:
logitech mx510 - performans/fiyat olarak bence en iyi mouse.
kablosu var. şarjdı pildi deli etmiyo. ve pili falan olmadığı için doğal olarak hafif. algılaması gayet iyi. ele mis gibi oturuyor. ~$50.
Mesaj tarihi:
mx510 kullaniyorum,90 $ civari bi para vermistim zamaninda,memnunum,verdigim her bir kurusa degdi.
Ustundeki artidan 5 tus hem oyunlarda ise yariyor hemde windows kullanirken rahatlik sagliyor,cozunurlugu de pek guzel.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
git mx1000 al
optic devri bitti laser devri basladi....
hemde ucuz 70 dolar falan...[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:

lazerin farkı optical mouse'lardan 20 kat daha sensitive, yani çözünürlüğü gereğinden çok daha fazla. ayrıca cilalı yüzeylerde veya yanıltıcı yüzeylerde falan optical'lardan daha iyi çalışıyormuş.

şu an bildiğim kadarıyla bi tek mx1000'de var bu.
mx1000 kablosuz/şarjlı. kenarında pil göstergesi var, o güzel bişi.

tuşları falan da baya hoş. paran varsa al tabi.
ama ekonomik bi mouse istiyosan hala mx510 diyorum.

bu arada mx1000 $80 ki bu yurt dışında.

Mesaj tarihi:
oyun oynamak icin cok buyuk ve agir . kisaca hantal bir mouse . logitech in 300 serisini ya da razordan bir mouse u daha uygun bir fiyata alabilirsin . ustelik oyun oynamak icin cok daha iyi .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
oldum olası küçük mouseları sevemedim.
kablosuz mouse alma dense de, ben kablosuz mouse'umdan oldukça memnunum
en azından oyun oynarken kablonun takılma sorunu yaşamıyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:
Ben alacağım bundan bir adet . Çok başarılı bir alet . Bir de klavye vardı bluetoothlu yanda ekranı vardı . O biraz aşmış bir şey ama . 350$ dı sanırsam .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Mesaj tarihi:
bu arada microsoft ta laser mouse yapiyor artik ama sadece www.darkhardware.com de gordum haberlerde.... turkiyeye gelmesi 1 ay alir
turkiyedeki tek laser mouse su 1-2 ay icin mx1000 olacak.
www.hs.com

fakat bence bekle 1 ay sonra hizlisisteme yeni logitech mouselar gelicek (g5, g7)... eskilerin fiyati duser birazcik.....
www.logitech.com[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7

[Bu mesaj UrZa tarafından 02 Eylül 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aslinda almasi iyi olurda, benim gibi 7/24 bilgisayar basinda olanlar icin pek iyi degil (malum 1,5 yillik koyu gri & gri olan mouse'umun suanda halini gorseniz acirsiniz)[signature][hline]a.k.a Drunken
Mesaj tarihi:
Vimpir ben de mx900 var. Daha fazla bilgi istersen pm at. Doğru düzgün ordan anlatayım sana. Burada hiç kasamam[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
Bendede mx700 un mouse klavye seti var gayet iiler , baya uzun zamandir kullaniyorum sapa saglamlar.Microsoft un urunlerinden se logitec i ben daha cok seviyorum ve begeniyorum...

www.hs.com.tr olcak bu sonra aklima geldi.

[Bu mesaj Ringwraith55 tarafından 05 Eylül 2005 03:46 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...