zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 aklıma takıldıda neden hep güzin abla , neriman abla köşeleri var ? Neden osman abi , mahmut abi köşeleri yok :) Bide niya abla ? Belki ben daha büyüğüm ondan :) Güzin hanım olsun artık :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: zgrw, 05 Eylül 2005 00:53 tarihinde demiş ki: aklıma takıldıda neden hep güzin abla , neriman abla köşeleri var ? Neden osman abi , mahmut abi köşeleri yok :) Bide niya abla ? Belki ben daha büyüğüm ondan :) Güzin hanım olsun artık :D bosver takma kafana[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Kokana güzin oldu o artık..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 üzerinden zaman geçmesine izin verirsen bu düşünceleri unutabildiğini göreceksin.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 haydar dümen var bir de biliyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben yazdığım her yazının arkasındayım :) forumdaki bütün mesaj ve topic lerimin savunmasınıda yapabilrimim :) dolayısıyla bunuda unutmayacağım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 insanlar dertlerini "güzin abla" ya anlatabilir. "Abdurrahman Kardaş" a değil.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Güzin ablanın verdiği cevap mı seni tatmin eder? abdülrezzak efendi'nin mi?[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya şöyle düşünün mesela tıraş olmakla ilgili bir soru soracam bunu güzin ablayamı sorayım yani :) bumudur olay (erkeklere özel bi olay gelmedi aklıma bi an :D)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Bone, 05 Eylül 2005 00:56 tarihinde demiş ki: haydar dümen var bir de biliyorsundur. +1 Ayrıca bir kadının bir erkeğe olayları anlatması bir kadına anlatmasından daha zor.Ama erkek hem kadına hem erkeğe annatır... Kadınlar rahat olsun rahat rahat söylesin herşeyi die güzin abla olabilir... Bu arada güzin ablanın gerçek adı güzin bile değil :)[signature][hline]ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mahmut reisiten delikanlilik dersleri bi düsünsene ????? Öncelikle SelamınAleyküm sevgili okuyucular..............[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Horrible, 05 Eylül 2005 01:00 tarihinde demiş ki: said: Bone, 05 Eylül 2005 00:56 tarihinde demiş ki: haydar dümen var bir de biliyorsundur. +1 Ayrıca bir kadının bir erkeğe olayları anlatması bir kadına anlatmasından daha zor.Ama erkek hem kadına hem erkeğe annatır... Kadınlar rahat olsun rahat rahat söylesin herşeyi die güzin abla olabilir... Bu arada güzin ablanın gerçek adı güzin bile değil :) soeun bendemi yokda bu mesajdaki ilk iki cümle ile son iki cümle zıt anlamlarmı taşıyor :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 senimi kırcaz.. Osman abi köşemi açtım.. Nası kılıç çaldığımı anlatammı?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 @zgrw sorun sende :) zıt anlam olarak ne çıkarttın anlayamadım?[signature][hline]ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hep o hikayenin aslını aşamak istemişimdir :D anlat pls :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: StRencher, 05 Eylül 2005 00:57 tarihinde demiş ki: insanlar dertlerini "güzin abla" ya anlatabilir. "Abdurrahman Kardaş" a değil. Evet kadınlar her zaman daha duygusal yaklaşır.. Düşünsene dediğin gibi "Abdurrahman Gardaş" diye bi köşe olsa.. - Sevgili Abdurrahman Gardaş, karımla 3 yıldır evliyim ama artık bir büyüsü kalmadı evliliğin. Her gün kavga ediyoruz, ayrılma sınırına geldim, ne yapmalıyım ? Cevap : - Şimdi gardaş ne diyem ki? Çok açıklayıcı yazmamışsan. Senin karı sana zevk verebiliyo mu? Seni yatakta serin sulardan kızgın kumlara sürükler gibi zevkten zevke sürüklüyor mu? Denizin buz gibi soğuk suyundan çıktığın zaman ne derece azmış oluysun? Karı'nın ölçüleri nelerdir ?(90-60-90'mı) Karın ne gadar seksi? Karının bir resmiyle birlikte bana bunların cevabını yolla, üstünde ev adresinde bulunsun en yakın zamanda çözümü yollucam.. gibi bişi olur heralde..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 abi illa bi öküzü koymazlar heralde köşeye :) kibar , nazik , kültürlü birini bulurlar sanırım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Aynen öyle :) Yani imaj sonuçta herşey. Biliyorum Güzin Abla yı gerçek birisi zannedenler gerçekten var (evet bu forumdanda vardır kesin eminim. Noel baba kadar gerçek). Bu sorular gazete çalışanları tarafından cevaplanır hep. Ama Soruyu yollayanların aklında güzin abla; pamuk gibi, ay parçası bir insandır. o kendilerine yardım eder. bundan ötesini istemezler. Bana Özcan Gündüz dertlerinizi dinliyor diye bodoslama bir köşe yaparsanız bir işe yaramaz o.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ya gerçekte bi güzin abla var.Şuan onun köşesine bakan (hürriyette ki) güzin ablanın torunuymus.O da kız 55 yaslarında fln bişey...[signature][hline]ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Kızı , torunu değil :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 gülşen abi vardı bilmem hatırlar mısınız?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar