fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bu akşam kaza eseri sigarayı yakıp unuttum msne daldım salonda koltuğun ustune kül tablasının içindeki sigara kendini içe içe sonunda koltuğun üstüne düşmüş biraz kılf yandı şimdi ters çevirdim ama nasıl halledebilirim bir çare üretebilen var mı benim aklıma üretici firmaya gidip yeni bir kılıf yaptırmak geldi ama ne kadar mal olur ne yapmak gerek tam bilmiyorum koltuğun modelini de bilmiyorum ayrıca 2 sene önce alınan bir koltuk sizce ne yapmak gerek biliyorum gereksiz bir konu biraz ama bu saatte başka bir çözüm gelmiyor aklıma bu arada belirteyim bnmkiler bilmiyor sigara içtimi bu yanığı görmeleri muhtemelen sigara içtime de kanıt olcak tabi arkadaşlar da kaldı evde onlardan biri de yaktı diyebilirim gördükleri takdirde ama işte başka bir fikri olan varsa bu saatte benimle paylaşırsa sevinirim...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yeniden yüz kaplattırıcaksın başka çaren yok ama o da anlaşılır. 2 senelik bir koltuksa döşemesi eskimiştir. Yeni döşeme yaptırınca, eskisinin yanında mutlaka sırıtır. Bence topu bi arkadaşının üstüne at...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 devamlı ustunde otur[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 evde hayvanınız olsaydı onun üzerine atardın. Kurtulunacak gibi değil.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 @tellos:aahuhauhaaha[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 04 Eylül 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 koltuk kılıfı gibi sende yanıcaksın hehe yaşasın kötülük[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 valla onu da düşündüm yeni kılıf yaptırtmayı ama nereye yaptırtam bilmiyorum işte nereden aldılar koltukları flm ve evet 2 senelik olduğu için yeni olan sırıtır onu da düşündüm gene en mantıklısı oyle ters bırakmak eğer görüldüğü takdirde de bir arkadaşıma topu atmak olacak hatta ben de bilmiyorum yakmış birisi ben de ilk defa gördüm gibi bir şey de düşündüm ama yenirse tabi :D sonuçta normalde bilseler sigara içtimi yanlışlıkla oldu vs derim de bilmiyorlar ve bir çare üretmek gerek bu yüzden ama gene en mantıklısı birisi yapmış sonra da böyle ters çevirmiş demek olucak sanırım... çok büyük bir yanık değil zaten ama göze batıyor gene de...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bu arada destekler için sağolun :D bu arada yeni kılıf yaptırmanın maliyeti ne gibi olur bir fikri olan var mı arkadaşlar 50 ile 150 arası değişebilir dediler ama...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 04 Eylül 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 boyutlarına bağlı ama eğer koltuk minderiyse o kadar tutmaz.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yeni koltuk al sevinsinler[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 minder sadece hatta minderin içindeki yastık durcak sadece dıştaki kılıf... yani 50 ile 100 arası değişir diye düşündün bir de koltuğun altına baktım lazzoni diyor internette araştırdım sanırm istikbalin yan kuruluşu veya ithal ettiğ ibir marka... şimdi istikbal satıcısına gitsem herhangi bir desem böyle böyle durum var acaba halledebilir miyim sonuçta hemen farkedilmez 1-2 hafta zamanım olur herhalde...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: kermit, 04 Eylül 2005 01:06 tarihinde demiş ki: yeni koltuk al sevinsinler heh o kadar para olsa zaten :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 minderi alıp yeniden döşemeleri için götürdüğünde "oğlum nereye götürüon minderi" demiceklermi? ayrıca minderin kılıfından piyasada bulup sıradan bi döşemeciye verdiğin zaman onlarda yapar. ama o kılıfın aynısından bulman sorun olur.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Lonely, 04 Eylül 2005 01:09 tarihinde demiş ki: minderi alıp yeniden döşemeleri için götürdüğünde "oğlum nereye götürüon minderi" demiceklermi? ayrıca minderin kılıfından piyasada bulup sıradan bi döşemeciye verdiğin zaman onlarda yapar. ama o kılıfın aynısından bulman sorun olur. evde olmadıkları bir ara minderi alıp götürebilirim de kılıfın aynısından bulmak sorun işte o yüzden üretici firmayı bulmam gerek ama nasıl irtibata geçerim bunlarla bilmiyorum... bu arada minderi komple goturmem gerekmez sadece kılıfı olabilir kılıfı çıkyıor yani yıkama vb amaçlı...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 04 Eylül 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 abi yakmışın yapcağın bişey yok git çağır mobilyacı dikicek sen bişey yapamazsın.[signature][hline]Ben Wallace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: BigBen, 04 Eylül 2005 01:14 tarihinde demiş ki: abi yakmışın yapcağın bişey yok git çağır mobilyacı dikicek sen bişey yapamazsın. kime başvuracağımı bilsem işte şimdi soramam da nerden aldınız bunları diye neden soruyorsun derler araştırıp bulup kendim halletmem gerek en geç 2-3 hafta içinde...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 kılıfı çamaşır makinesine at, 90 derecede bol deterjanla yıkamayı dene. belki kendiliğinden parçalanır. :-p şaka bi tarafa o kılıfın aynısından bulma ihtimalin çok zor. 2 sene çok uzun bi zaman...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 belki mobilyacının biri o yanık lekesini temizler ve uygun bi renkte yama yapar orayı.. bunuda bi süre sonra çakarlar ama vakit kazandırır belki...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya buldum şimdi firmanın numarasını yarın ya da yrn pazar kapalıdır buyuk ihtimal en geç pzt arayacam bunları ve boyle boyle diycem napabilirim en azından gidip bi şansımı deniycem varsa kılıftan alırım yoksa yaptırabilir miyim aynı renkten diye sorucam o da olmazsa yama tarzı bişi yapılabilir mi diye sorucam yani İnşallah çözücem bu sorunu sorun oldu ya akşam akşam :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 evin tamamini yak bence toptan kurtul ehue izmarit yanigi belli eder kendin, cok tatsiz. koltuk kilifi degistirmek de care degil. ailesi belli olmayan bi arkadasin varsa ona at sucu bi sekilde.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Chemical a özel mesaj at yeni kılıf hazırlatır. panik yapılmasın böle seylerde. Hemen Kem e mesaj[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 heh atayım mı cidden :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Arkadaşlarının üstüne at. Çok ciddiyim de ki onlardan birisi yapmış olabilir. Ama soğuk kanlı ol. Ne zaman oldu anne yanık? -Dün olmuş heralde. Haa arkadaşlar bizdeydiler onlardan olabilir. BU kadar.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 senin sevmediğin bi arkadaşının üzerine at. x : anne ya , o herif de geldi bizimkiler gelince , yakmış orayı öküz. y : ne yüzsüz çocuk yahu halageliyobikbikbikbik.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sigara içtigini bilmiyosa ailen senle gr ilgilenmiyorlardır çok basit giydigin giyside bile rezil bir koku kalıyor ki annen çamaşırları yıkarken farkına varmıyorsa burnunu kullanamıyodur hiç sen nekadar saklarsan sakla öğrenirler ama birşey dememişlerdir. yanan koltuk kılıfını değiştirtmekten baska caren yok ama onuda anlayacaktır en azından evde bir kere toz aldıysa annen anlar yani her halukarda sen işi gizliye vurmaktansa söyleyeceksin, sigara yanıgı oldugu tam anlaşılmıyorsa kibritle oynuyordum elimi yaktı düşürdüm koltuga geldi iyi bir yalan olabilir ama ne derece dogru bir davranış bilmem :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar