Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 isimleri tam olarak bunlar mı bilmiyorum ama ben drizzt do'urden le raistlin die biliyorum karakterleri yanlıssam affola acaba bana sırayı dağıtmadan söleyebilecek olan var mı zira drizzt e mirastan basladım arkadaslar dehsete dustu naptın die galiba hikayenin tam ortasıymıs. ilginiz için tesekkur ederim saygılarımla[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 forgotten realms olacak diğeri de dragonlance doğru zaten. başlangıç için liste vermek gerekirse forgotten realms: dark elf trilogy icewind dale trilogy ile başla devamı gelir.... dragonlance: Dragons of Autumn Twilight Dragons of Winter night Dragons of Spring Dawning bunlarla başla soora Time of the Twins war of Twins Test of twins bunlarla devam et. soora bi tane daha topic aç "bunları okudum soora ne okuyayım" diye tekrar yardımcı olurum şimidilik bu kadar canım sıkıldıda :-p[signature][hline]... that's me in the corner...
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bence Forgotten Realms a (Unutulmuş Diyarlar) avatar üçlemesiyle başla..o dünyanın en önemli olayını anlatır.[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ama avatar serisi "sıkıcı çooook sıkıcı" bir seridir.. fr den soğutabilir adamı[signature][hline]... that's me in the corner...
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya hakılsın aslında..ilk kitap bayıktır biraz..önce FR yi sevdirecek kitapları okuyup sonra avatar üçlemesini okuman daha iyi olabilir...[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet bu yüzden kesinlikle ama kesinlikle dark ef trilogyden başla soora drizzt drizzt diye sayıklayıp duracaksın[signature][hline]... that's me in the corner...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bence frye cunninghamdan başla salvatoredan daha iyi bir yazar.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Dark Elf Trilogy derim Cunninghem o kadar iyi değil.(Salvatore'la karşılaştırılacak kadar) Hem sonra Drizzt adlı şahsiyet var :) .Bence Dark Elf T. FR'de yazılmış en güzel kitaplardır.Nedeni ise edebi ve psikolojik değerler taşıyan , karakterleriyle ön plana oturan ve de hayal gücünüzün sınırlarını geliştiren bir kitap olması. Drizzt'i Drizzt yapan Spiderman'a benzemesidir.O da aşklarıyla çelişkileriyle içimizden birisi çünkü...Dark Elf olsa da...
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Nedeni ise edebi ve psikolojik değerler taşıyan , karakterleriyle ön plana oturan ve de hayal gücünüzün sınırlarını geliştiren bir kitap olması. bence pek birşey ifade etmiyor edebi olarak ama kitabın oldukça sürükleyici yazıldığını sööleyebilirm... Kitabın bana göre en büyük artısı kendisini okuyucuya sevdiriyor ve bi şekilde de olsa bitirtiyor kendini... ben bunu en çok icewind dale de gördüm. Edebi olarak değersiz, hikaye tek düze ama o karakterlerin derinliği herhalde bitiriyor olayı....[signature][hline]... that's me in the corner...
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 edebi değer taşıyan kitaplar yazan FK yazarı pek tanımıyorum ben... Le Guin Tolkien ihsan oktay anar (tek bi kitap ama olsun :)) terry pratchett diğer FK romanları sürükleyici ve çabuk tüketilebilir olmaları için hazırlanmış ve hikayenin gidişatından çok ticari kaygılarla 3leme 5leme 8leme falan diye basılmıştır... ama dediğim gibi okuması rahat, hafif ve keyifli şeyler bunnar... bunun akabinde eklemek istediğim bişey; eğer mümkünse ingilizce kitap okumanı tavsiye ediyorum. her ne olursa olsun çevirilirken çok şey kaybediyo kitaplar. FR okuyacaksan da efet kara elf üçlemesi başlamak için uygun biyerdir. akabinde drizzt ve arkadaşlarıyla ilgili yazılmış bi düzine kadar daha kitap seni baya oyalar. ama drowları birazcık olsun tanıyabilmek için sana war of the spider queen serisini öneririm. harbici drowlar nası oluyo burdan anlıyoruz (gerçi bi yerde işin içine gene biraz elistrae karışıyo ama olsun :-p) neden bukadar konuştum bilmiyorum... sanırım dolmuşum biraz... neyse...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Edebi diyebileceğim FR kitabı yok gibi.Clayton Emery'nin Netheril Trilogy'si(Artık bulunmuyor.) güzeldi.Greenwood'un Elminster in Hell'i de. Eğer ingilizce biliyorsan Tad Williams'ın Memory,Sorrow & Thorn'unu ve Philip Pullman'ın His Dark Materials'ını okuyabilirsin. Bilmiyorsan Mervyn Peake'in Gormenghast'ını ve George R.R. Martin'in Buz ve Alevin Şarkısı'nı.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: GERGE, 03 Eylül 2005 16:53 tarihinde demiş ki: Edebi diyebileceğim FR kitabı yok gibi. tamam abi de Lotr in hakkını yemiyor musun??? daha ne kadar edebi olsun istersin???[signature][hline]... that's me in the corner...
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 FR kitabı diyo adam -_-[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hehe nie ebedi olsun ki =). hakakten ebedi deger nasıl oluyor? [aşırı ciddiyim][signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 suark baktım senden başka ebedi diyen bulamadım :-p kimse ölümsüz sanat şaheserleri beklemiyo ama okuduğumuz şeylerin de biraz yenilir yutulur olmasını istemek çok diil heralde? edebi açıdan yani...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. [Bu mesaj Grudge tarafından 04 Eylül 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 abow =).Neyse ediklemiimde esprisi kalsın. Yani okunuşu anlatımı ii olan edebi mi oluyo?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 şöyle diim sayfalar ve sayfalarca süren 9. sınıf aksiyon filmi sahnesi tasfirlerinin arasına serpiştirilmiş yapmacık plotlinelar ve arabesk karakterler pek tabii ki dante'nin İlahi Komedyasıyla aynı yeri tutmuyo kitaplığımda :-p //edit: kimse görmedi duymadı :-p[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. [Bu mesaj Grudge tarafından 04 Eylül 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hım,peki saol. Demek edebi buymuş =).[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Öne çıkan mesajlar