Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Oyuna giremiyorsaniz (ve kisayollarinizin key bindinglerin falan silinmesini göze aliyorsaniz) WDB ve WTF (ve OMFG) klasörlerini silin WoW klasöründeki. Ben sorunsuz oynadim yani, simdi yaticam[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bir yolunu bulup USyemi geçsek ne yapsak[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Apache, 02 Eylül 2005 02:58 tarihinde demiş ki: fiziksel zarar vermek istiyorum şu raddeden sonra blizzarda gecenin kaçı olmuş hiç haber vermeden etmeden kapatıyorlar bir o kadar saat hala kapalı kalıyor.nasıl profesyonelliktir bu blizzard gibi bir şirket böyle yaparsa diğerleri ne yapsın.Wowa eşdeğer oyun olan eq2 daha şimdiye kadar bunun yarısı kadar sorunla karşılaşmadı.çarşamba olur öğlenlere kadar maintaince bekleriz,patch cıkacak denır saatler boyu server kapalı kalır,oynarsın bırden server gıder saatler olur ne sıtesıne gırersın ne oyuna gırersın nede bır bılgı alabılırsın.resmen ınsanları kaale almamak sız paranızı odeyın oyununuzu olabıldıgınce oynayın gerısıne karısmayın demektır.serverı stabılıze edemıyorsan al bır hafta bır ay bakıma oyuncularada soyle bır ay gıremeyeceksınız ama sonrakı bır ayınıza verecegız serverlar bırdaha cokmeyecek.ama yapamaz bunu cunku cebıne gıdecek para sayısı azalır.ben boyle sırketın,boyle oyun duzenının ıcıne tukureyım. hehe bırak ya SOE daha kötüydü CU günü 26 saat kapalı bıraktılar swg yi hatta her update de 5 ila 7 saat beklediğimizi hatırlarım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla tam uldamanda archaedas kesecektikki disconnect oldum.ben girdim warrior arkadaş disconnect oldu.yabancılarda sorun yoktu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla serverın yarısı düştü 23:30 suları bizde kalan yarısıyla güzel güzel devam ettik lag neyin olmadı temizlikten sonra :)[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 WoW aşkına bak be 3 buçuk saatte 19 sayfa oha pls yani O_o[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj Jabba tarafından 02 Eylül 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Penthesilea, 02 Eylül 2005 02:59 tarihinde demiş ki: Oyuna giremiyorsaniz (ve kisayollarinizin key bindinglerin falan silinmesini göze aliyorsaniz) WDB ve WTF (ve OMFG) klasörlerini silin WoW klasöründeki. Ben sorunsuz oynadim yani, simdi yaticam ben denedim olmuo :([signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high... lvl 40 Undead Priest EU - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Free shardlara döndü bu gece gerçekten bir sayfa mail atıcam birazdan blizzarda ana bacı bırakmıcam artık ben tek gecemi ayarliyim kasıcam diye paramı yatıriyim orjinal oyunumu alıyim yavşak blizzard bana hergün farklı sorun çıkarsın yeter be vallahi artık blizzarda zarar vermek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bide karakter silip yeni karakter kasanlar var offf offff gelmez bu server 25.000 latency Gordum bugun ya bu nedir girdigimde yanliz ADSL dede sorun var sanırım kablonet daha iyi diyorlar[signature][hline]Monicca 60 Human Paladin ( Delete ) Hard 28 Tauren Shaman ( New ) Burning Legion Once, ßleeding is in My Own ßlood, Cant Help it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: innkeeper, 02 Eylül 2005 00:55 tarihinde demiş ki: lol be, oyunu aldım, geldim kurdum, patchleri download ettim, onlarıda kurdum ve olan olaya bak servera giremiom. gelde kafa atma. heheh şanssız kedi :) benzer şekilde oyuna tekrar başlıyım dedim, bir iki quest yaptım. sonra bir anda serverlar patladı...[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Valla bence WoW sunucularında bir sorun yok. Türkiye çıkışlarında bir problem var. Ben bir çok siteye de giremiyorum şuan. Bence internet alt yapısında genel bir sorun var gibi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sorun anlasılmıyor ıste neden gırılemedıgı ve bu daha sıkıcı bırsey[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 5 saattir boş boş bilgisayar başında serverlar gelsin diye bekliyorum,zaten şurda adam gibi 1 hafta oynayabilecem gitti gece[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hala hiç bişey yok worldofwarcraft.com açılıo wow-europe.com açılmıo :P[signature][hline]Sirsmeagol - LvL 60 Warrior - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sorun serverlarda bizde değil. technical support forumu dolup taşıyo zaten lag şikayetleriyle. sabaha düzelir umarım[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Down durumda olan Yurtdışı çıkışları; Cable & Wireless [US] OTE [GR] Seabone [IT] Telia Int. Carrier [UK] Telia Int. Carrier [HU] Telia Int. Carrier [UK] Henüz sağlam olanlar; Seabone [IT] OTE [GR] Seabone [UK] Seabone [IT] Sprintlink [US] Durum böyle, Network'ten zerre anlamam ama sanki durum Türkiye tabanlıymış gibi görünüyor. Hiç yurtdışında arkadaşı olan yok mu yau bi sorsak etsek ? Hoş bu lag davası herkeste vardı server uçmadan önce ama...[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Razien, 02 Eylül 2005 03:43 tarihinde demiş ki: 5 saattir boş boş bilgisayar başında serverlar gelsin diye bekliyorum,zaten şurda adam gibi 1 hafta oynayabilecem gitti gece aynen! napayım bende film izliyorum 5 dakkada birde girmeyi deniyorum oyuna tabii }=)[signature][hline]Gaspard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben girebiliyorum adsl le :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 girilmiyor..[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sabahtan beri ugrasıyorum modeme reset atıp herseferinde farklı ip adresinden girmeyide denedim ama olmadı gunlerce bunu deneyecek halimde yok ayrıca yazdıgınız butun sitelere girebiliyorum(blizz le ilgili siteler haric) ama ping almaya gelice herseferinde baglantı zaman asımına ugradı mesajı geliyor eger problemi olupta bu problemi cozup giren arkadaslar varsa cozumu yazmalarını rica ediyorum ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yatmadan önce bakıyım dedim olmuo olmuo olmuo :D yarın artık[signature][hline]Sirsmeagol - LvL 60 Warrior - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Arkadaşlar Blizz'in merkezine raid yapıcaz.A/H farketmez.Shaman ve priestlere bolbol ihtiyacımız var.En az 4 tane rogue lazım.Kapıdakileri halletmek için. Wowsuluktan düşündüğüm şeylere bakın.Blizz yaktın playerlarıııııııııııı. *!LFM Blizz*[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 amannnn gelmezse gelmesin . blizz e de kafam girsin(bi arkadasın dedigi gibi) yeni bi konu actım gecin oraya bakın bi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadas bana giremiyorum demisti kablo o. ben ankara adsl bütün gün girebildim hiç sorun yaşamadım. sorun kabloda heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 İşin ilginç kısmı bu olaylar yasanırken benim arkadasım (adsl ile baglanyor ve aynı mahalledeyiz) düsmedi ve saat 2 civarı falan bile oynuyordu hala ben connecting de takılırken.. baska bir adsl arkadasım baglanamıyor falan ilgniç bi durum adam tahrikar sözlerle msn den kasmaya devam ediyodu snaırm yattı :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar