Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa sunucuları tümden uçtu gene, hayırlı olsun..

Sam

Öne çıkan mesajlar

Oyuna giremiyorsaniz (ve kisayollarinizin key bindinglerin falan silinmesini göze aliyorsaniz) WDB ve WTF (ve OMFG) klasörlerini silin WoW klasöründeki.

Ben sorunsuz oynadim yani, simdi yaticam[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 02 Eylül 2005 02:58 tarihinde demiş ki:
fiziksel zarar vermek istiyorum şu raddeden sonra blizzarda

gecenin kaçı olmuş hiç haber vermeden etmeden kapatıyorlar bir o kadar saat hala kapalı kalıyor.nasıl profesyonelliktir bu blizzard gibi bir şirket böyle yaparsa diğerleri ne yapsın.Wowa eşdeğer oyun olan eq2 daha şimdiye kadar bunun yarısı kadar sorunla karşılaşmadı.çarşamba olur öğlenlere kadar maintaince bekleriz,patch cıkacak denır saatler boyu server kapalı kalır,oynarsın bırden server gıder saatler olur ne sıtesıne gırersın ne oyuna gırersın nede bır bılgı alabılırsın.resmen ınsanları kaale almamak sız paranızı odeyın oyununuzu olabıldıgınce oynayın gerısıne karısmayın demektır.serverı stabılıze edemıyorsan al bır hafta bır ay bakıma oyuncularada soyle bır ay gıremeyeceksınız ama sonrakı bır ayınıza verecegız serverlar bırdaha cokmeyecek.ama yapamaz bunu cunku cebıne gıdecek para sayısı azalır.ben boyle sırketın,boyle oyun duzenının ıcıne tukureyım.

hehe bırak ya SOE daha kötüydü
CU günü 26 saat kapalı bıraktılar swg yi
hatta her update de 5 ila 7 saat beklediğimizi hatırlarım[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 02 Eylül 2005 02:59 tarihinde demiş ki:
Oyuna giremiyorsaniz (ve kisayollarinizin key bindinglerin falan silinmesini göze aliyorsaniz) WDB ve WTF (ve OMFG) klasörlerini silin WoW klasöründeki.

Ben sorunsuz oynadim yani, simdi yaticam

ben denedim olmuo :([signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high...

lvl 40 Undead Priest
EU - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Free shardlara döndü bu gece gerçekten bir sayfa mail atıcam birazdan blizzarda ana bacı bırakmıcam artık ben tek gecemi ayarliyim kasıcam diye paramı yatıriyim orjinal oyunumu alıyim yavşak blizzard bana hergün farklı sorun çıkarsın yeter be vallahi artık blizzarda zarar vermek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bide karakter silip yeni karakter kasanlar var offf offff
gelmez bu server 25.000 latency Gordum bugun ya bu nedir girdigimde
yanliz ADSL dede sorun var sanırım kablonet daha iyi diyorlar[signature][hline]Monicca 60 Human Paladin ( Delete )
Hard 28 Tauren Shaman ( New )
Burning Legion
Once, ßleeding is in My Own ßlood, Cant Help it.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
innkeeper, 02 Eylül 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
lol be, oyunu aldım, geldim kurdum, patchleri download ettim, onlarıda kurdum ve olan olaya bak servera giremiom. gelde kafa atma.

heheh şanssız kedi :)

benzer şekilde oyuna tekrar başlıyım dedim, bir iki quest yaptım. sonra bir anda serverlar patladı...[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

Down durumda olan Yurtdışı çıkışları;

Cable & Wireless [US]
OTE [GR]
Seabone [IT]
Telia Int. Carrier [UK]
Telia Int. Carrier [HU]
Telia Int. Carrier [UK]

Henüz sağlam olanlar;
Seabone [IT]
OTE [GR]
Seabone [UK]
Seabone [IT]
Sprintlink [US]

Durum böyle, Network'ten zerre anlamam ama sanki durum Türkiye tabanlıymış gibi görünüyor. Hiç yurtdışında arkadaşı olan yok mu yau bi sorsak etsek ? Hoş bu lag davası herkeste vardı server uçmadan önce ama...[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Sosyal ağlarda paylaş

sabahtan beri ugrasıyorum
modeme reset atıp herseferinde farklı ip adresinden girmeyide denedim ama olmadı gunlerce bunu deneyecek halimde yok
ayrıca yazdıgınız butun sitelere girebiliyorum(blizz le ilgili siteler haric)
ama ping almaya gelice herseferinde baglantı zaman asımına ugradı mesajı geliyor
eger problemi olupta bu problemi cozup giren arkadaslar varsa cozumu yazmalarını rica ediyorum
ii geceler
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Blizz'in merkezine raid yapıcaz.A/H farketmez.Shaman ve priestlere bolbol ihtiyacımız var.En az 4 tane rogue lazım.Kapıdakileri halletmek için.
Wowsuluktan düşündüğüm şeylere bakın.Blizz yaktın playerlarıııııııııııı.
*!LFM Blizz*[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Sosyal ağlarda paylaş

İşin ilginç kısmı bu olaylar yasanırken benim arkadasım (adsl ile baglanyor ve aynı mahalledeyiz) düsmedi ve saat 2 civarı falan bile oynuyordu hala ben connecting de takılırken.. baska bir adsl arkadasım baglanamıyor falan ilgniç bi durum adam tahrikar sözlerle msn den kasmaya devam ediyodu snaırm yattı :P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...