vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Alintidir; öncelikle Aşağıdakı Adresten Sahte Webcam Prgramını indiriyoruz http://www.splitcamera.com/setup.exe programı bilgisayara kuruyoruz... Kurum esnasında bağlantımızın hızına bağlı olarak bi kaç dakkika içinde kendi servarından gerekli drivarları bilgisayarimiza indirecektir... bu esnada bişe yapmadan kurulumun tamamlanmasini bekliyoruz.... kurulum bittikten sonra programı çalıştırıyoruz TTell Capture yazan yere tıklayıp open vide file yi tıklıyoruz açılan pencereden kamerada izletireceğimiz video dosyasını seçip tamam diyoruz.... programın play tuşuna iki kere tıklayıp filmi oynatmaya başlıyouz.. şimdi sıra geldi msn demizde ki ayarlara.. msn ana penceresinde Araçlar ı tıklıyoruz. orada Ses ve Görüntü Ayarlama Sihirbazı seçeneğini Seçiyoruz Açılan Pencerede ileri Diyoruz Kamera olarak TTell Capture yı seçiyoruz .. Başka bir işlem yapmadan ileri diyerek kurulumu tamamliyoruz... Msn de karşı tarafa artık istediğiniz filmi Bu programımızla izletiyoruz... ne zaman karşı tarafa bilgisayarımızda kayıtlı bi filmi izletmek istiyorsak önce splitcam programını çalıştırıyoruz yukaridaki anlattigim gibi filmimizi seçip oynatıyoruz sonrada msn den karşı tarafa izletiyoruz...[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evet biliyorum bunu çok güzerl bişi[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 allah beni kahretmesin open file bulamiyorum ya :([signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nerde yanlis yapiyorum, open file i da bulabilmis degilim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 source device a tıkla[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sagol su kamera hatasini nasi cozucem :([signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ileri yi seçerek..:=) çok ciddiyim[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
mutos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 cok guzel bi programmıs ama nedense goruntuyu msn de izletirken ters olarak gosteriyor.pek kurcalamadım.ona da sukur. tesekkurler vimpir :)
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 @mutos; hemen araçlar>webcam ayarlarından(tools>webcam settings) aynalı görüntü tik ini kaldırıyosun(mirror)[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: fastreload, 03 Eylül 2005 00:55 tarihinde demiş ki: ileri yi seçerek..:=) çok ciddiyim daha once solesene sunu kafayi yedim :) cok sagol[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 vimpir harbiden bi alemsin ya. hem topic aciyosun ahte cam diye hem kendin beceremiyosun:D supersin ya..
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sende bi garipsin kendi yazidigim 1 program filanmi dedim biyerde okudum, kurtum butun testleri yapmadan buraya yazdim iyikide yazmisim cunku okudugum yerde benim sorularima cevap yoktu[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 süper ya. benim the oc downloadım bitti biraz önce. bi kız arkadaş da izliyo bi yandan hehe:)[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya bendede video yu actım fakat video source is not connected press play diyor bastım fakat cozemedim napmak lazım?
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 eheheh baya işe yarıomuş sevdim[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Karşı tarafı şoke edici şeyler yapılabilir aslında :D[signature][hline]Vakit varken tomurcukları topla, zaman hala uçup gidiyor, bugün gülümseyen bu çiçek yarın ölüyor olabilir...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Whitehaven, 03 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş ki: ya bendede video yu actım fakat video source is not connected press play diyor bastım fakat cozemedim napmak lazım? playe bas lol[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yok bastık zaten 50 defada yemedi anlamadım
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Heh. Bende var zati o program. Kız görüntüleri olan varmı :)[signature][hline] Lavinya -> . .
BuiCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 TTell Capture yazan yeri bulamıyorm allahm bakıyorm göremiyorm bendemi sorun var[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken...
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 msn->araclar->ses/goruntu ayarları->splitcam capture u işaretle next diyerek ilerle =)
MagicGladiator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 aramanın gücü adınaa nihoho =)[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! "
Öne çıkan mesajlar