Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bi türlü bulamadım şundan. bilen var mı bir adet?[signature][hline]truth might be changed by victory.
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu var işine yararsa.[signature][hline]Cevap 42... birşeyler..
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 daha türkçe-ingilizce translator yok rusçasını nerden bulcan sazanlamayın var olduğunu biliyorum ama sonra microsoft türkçesi gibi bi durum ortaya çıkabilir[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Benim verdiğim linkte kelime kelime(mot a mot?) çeviriyor. Sorun yaratabilir :/[signature][hline]Cevap 42... birşeyler..
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 olsun o da güzel :) sağol bakıyorum şimdi[signature][hline]truth might be changed by victory.
DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 http://babelfish.altavista.com edit: Bir an RUsça-İngilizce olduğunu düşündüm. Yukarıdaki linkte TÜrkçe çeviri yapılamıyor. [signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net [Bu mesaj DeadSouL tarafından 03 Eylül 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 babylon her dilden die çevirio.ama trial versiyonu bitince paralı almak zorundasın...[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
hyde Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
sarah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 langtolang yerine altavistayı tercih etmeni öneririm. daha günlük rusçaya erişebilirsin. lang to lang daha resmi kelimelerle ifade ediyo. (sadece rusça için)
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 İyi çeviriler yapan düzgün İng-Tr yok Rusçası zor çıkar :)[signature][hline] Lavinya -> . .
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Saeros Bulabilirsen banada yollarmısın Pm den, ukra ya gidiyoruz Birtek DA yı biliyorum=)))[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Da Da :)[signature][hline] Lavinya -> . .
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ne işin var abi Rusya'da , gördüm 2-3 topicde daha. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hayrola yavuzum kardeşim neoluyo rus mus? iyi iş var galiba ha?:D[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ehm. olur öyle. hem siz kendi işinize baksanıza lam :p[signature][hline]truth might be changed by victory. [Bu mesaj Saeros tarafından 03 Eylül 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bu sene antalyaya otele gidince ruscanın önemini hemen kavradım:D,hemen rusça öğrenmek gerek[signature][hline]from exile...
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: HymnOfSnuk, 03 Eylül 2005 18:07 tarihinde demiş ki: ne işin var abi Rusya'da , gördüm 2-3 topicde daha. :9 soru mu şimdi bu ;)[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
Öne çıkan mesajlar