trash_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bizde pati ekibi olarak o kızı sana bulalım ve getirelim. hem arada bizde kahraman oluruz. :)[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 benim anlamadığım şu ; eternal , kızların yere attığını düşündüğü gizemli zarfları neden karıştırıyor :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya yok abi karıştırmadım bi baktım içine öss ile ilgili kagıtlardı yani.. =) ne karıştırıcam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hani hayalini kurarsın ya, şimdi böyle yapıcam, sonra boynuma atlasın kız. Tam o olmuş. Da o kadar sarılmış muhabbet edip inerken de numarasını isteseydin bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yo yoo biz anladık :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 çok fırsatçı çookk.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kız yatağına uzanır önünde sessiz koca gece uzanmaktadır... düşünür, evet der kesin gelicek yarın görücem onu birdaha... tek çaresidir hayal kurmak, ve umutsuzca yakışıklı delikanlının gelmesini dilemek... yavaşça uykuya dalar ve hala aklı hero dadır! ama bilemez kızcağız yüreciğideki umudun bir hayal olduğunu... işallah gelicek beni görmeye, birkez daha görebilicem kahramanımı[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 İvy'e bak hehe eternal'ın içi içini yiyior ( yada öyle bişeydi :) )[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] [Bu mesaj theCio tarafından 03 Eylül 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: zgrw, 02 Eylül 2005 23:38 tarihinde demiş ki: benim anlamadığım şu ; eternal , kızların yere attığını düşündüğü gizemli zarfları neden karıştırıyor :) Merak ve tarak meselesi :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yarın bir git abi yaw:) Cidden paticik ailesi olarak içimiz içimizi yedi.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Capkin Adam Aliz Adliye Yollarinda.. Episode I :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sen sandın ki kız senden hoşlandığını belirten bir mektubu zarfa atıp yanlışlıkla yere düşürdü . Öyledir filmlerde hep .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yerse eğer gidersin bi zarfın içine cep telefonunu yazarsın yine adliyeye gider onu beklersin pardon bunu da düşürmüssünüz der verirsin[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Eternal'ın leveli kaç oldu şimdi peki?(tamam kötü kabul) Şaka bir yana en bugün gitmeyecek mi kaybettiği şeyleri almaya.Bence git orda bekle.Ondan sonra onu bul orda türk filmi olsun.İlerde köşeyi dönüncede bunu beyaz perdeye aktarırız.Hayda ciddi ciddi film senaryosu oldu be.Set ekibinide patiden kurarız. *!Hasılatı düşünür...*[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 i can be your hero babe yrn gidersen hakkaten terbrik edicem.bence git[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Git helal diyecem valla.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 telefonunu almadıysan kızın senden cacık olmaz =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Eternal gidecek hatta hanımefendiyi patiye üye yapıcak helal be yürü be kim tutar seni... *!Gaz çalışmalarına destek verir* Şaka bir yana kızdan hoşlandıysan git kim tutar seni. Bu arada Eternal a hero avatarı verebilir mi yetkililer yeni sisteme geçince(olmadı hero yazısıda olur)?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hehe ben de olsam aynısını yapardım :P Artık insanlar senin önünde kâğıtlarını falan düşürürler :P Hehe şaka bir yana :tebrikz: :P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 gelicek biliyorum... eminim gelicek lütfen gelsin bu benim onu görebilmem için son şansım.... (evet kız hala uyuyamadı)[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 İvy, kız yerine seni verelim :-p[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 olmaz eternal benim abim çünkü:) ya bende amma uğraştım ya... sabah erkenden kaldırıcam eternalı eheh illa gidicek adliyeye![signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 belli ki kız çok sevinmiş. sevincinden ne yapacağını şaşırmış halde boyununa atlamış. eternal'a hero title'si verilsin :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Hatta ünvanın üstüne tıklayınca "AY KEN Bİ YOR Hİ RO BEYBEEEE" desin enrike iglesyas. Süper olur :-P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ben olsam g.tün g.tün uzaklaşırdım hiç oralı da olmaz,belgeleri yerden almazdım afedersin..kaotik gud um tamam ama angarya be abi...öte yandan,bilsem ki kız vercek(telefon numarasını yani) yaparım :D :D :D[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar