HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abim deli gibi Queen dinlerdi ben ilkokuldayken , işte ilk Queen dinledim , sonra Iron Maiden , Metallica manyaklığı başladı , sonra Opeth , Death...öyle gidiyoruz. :B ha bi de Çelik'in akutik parçaları vardı onları çok dinlerdim ilkokuldayken.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Küçükken evde 24 saat Pink Floyd, Led Zeppelin, Miles Davis, Chick Corea, Jethro Tull vb dinlenirdi. Kulak alışkanlığından olsa gerek, bir dönem çocukken ( Okula bile gitmiyordum, hayal edin artık ) Jethro Tull hastasıydım. Babamlara sürekli "Too old to rock'n roll, too young to die" albümünü taktırıp dinlerdim =) İlkokul ve insanlarla tanışmaya yavaş yavaş başlayınca çevrendekilerin zevklerinden etkilenmeye başlıyorsun haliyle. İlkokul ilk iki sınıf boyunca Sezen Aksu, Sertab Erener, Levent Yüksel, Fikret Kızılok, Çelik, Burak Kut vs dinlerdim; ama gene de bu dönemimde Billy Joel hastasıydım, o kulak alışkanlığı da kolay kolay kaybolmuyor. Bugün ne müzik dinliyorsam ilkokul 3. sınıfta temelleri atışmıştır. 3. sınıfın sonlarına doğru Kadıköy vapur iskelesinin civarında kurulu bir tezgahtan Metallica - Ride the Lightning'i aldırmıştım anneme. Muhtemelen "Ehöy Metallica, istiyom ben bunu istiyoooom" tarzı bir dialog geçmiştir, o yaşta çocuk ne anlar Metallica'dan. Fade to Black ile birlikte de bütün müzik zevkim değişti. "Bu metal sandığım gibi böğürtü değilmiş ulan" düşüncesinin gelişmesiyle o dönemlerde Metallica, Iron Maiden fanatikliğim gelişti. Daha sonra ortaokula geçiş ile birlikte farklı farklı türler aramaya başladım. Sağda solda duyduğum, gördüğüm grupları alıp dinlemeye başladım. Bu dönem içerisinde Hardcore denemeleri ile açılış yapıp daha sonra Black Metal'de şansımı denedim. Hiç birinde aradığımı bulamayınca o dönemlerime Dark Tranquillity ile Melodic Death Metal damgasını vurdu. Biraz daha ortaokulun son dönemleri, liseye geçiş arasında Dream Theater hayatımı değiştirdi. Dream Theater ile birlikte Progressive Metal, Progressive Rockta yoğunlaşmaya başladım. Bir nvi yuvaya dönüş başladı, Pink Floyd, Led Zeppelin ile birlikte. Bu arada Progressive'in etkisiyle çocukluğumun başka bir dönemi olan Jazz'a dönüş yaptım. Hafif depresif, melankolik kişiliğimden dolayı balladlar her zaman listelerimin vazgeçilmezleri oldu bu arada. Lisenin bitişi ile birlikte yoluma Progressive, Jazz, Doom, Melodic Death yolunda devam ediyorum..[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Metallica falan filan dinlerken bir baktım Britney Spears Justin Timberlake dinliyorum, daha sonra numetal adında hayatımda gördüğüm en boktan müzik çeşidini dinledim. Sonra Led Zeppelin Pink Floyd Deep Purple derken her türlü şeyi denemeye başladığımı gördüm. Panteranın ardından Pearl Jame geçip oradan da Paco De Lucia dinlemek bayağı ilginçti. Arada sert takılsam da artık öküz gibi distortiona pek şeyapamıyorum. En fazla Black Sabbath işte. Doors da sevilir, Rock 'n' Roll sevilir. Smooth Jazz ve Funk da süper, acid jazz da dinlenir arada falan filan. not: Deep Purple, Pink Floyd gibi grupları hala da dinlerim. Ama Pink Floyd'u o kadar çok dinledim ki, sürpriz yapamıyor artık şarkı. Ama illa ki özlenecek o ses.[signature][hline]kol10ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hm ilk 3te falan miydi neydi celikin bu sehirde sana asik biri var sarkisini falan dinliodum kayahan falan da dinliodum.sora ortaokul hazirlikta lenny kravitz dinnedim zewkliydi..6inci sinifta metallicayi hizlandirilmis kurs mu diim ne diim max 1-2 ayda hatim ettim sora biraktim..7inci sinifta korn ve limp bizkitin stuck albümünü severdim...8inci siniftan üniversitenin ilk yilina kadar melodic death,melodic black,doom hastasiydim..uni hazirlikta metalcore,triphop,trance,saykodelik trance,sint pop,elektronik dinnemeye basladim suanda hem death-black-doom dinniom hem de triphop elektro falan karistirdim kendimi biras :D aa buarada blues da geldi aralarina bunlarin üff ne bicim topic bu ya mutasyon manyaa olmusum[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Darqainu, 29 Ağustos 2005 12:15 tarihinde demiş ki: üff ne bicim topic bu ya mutasyon manyaa olmusum Kendi kendime düşünürken aynısını hissettim bir anda herkes yazsın dedim çok ilginç şeyler çıkıyor nitekim ortaya:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ilkokulda pek secim yapmazdim, her türlü pop dinlerdim. Kral TV falan. Aldigim kasetler sayiliydi: Rafet El Roman, Yasar, Özlem Tekin vs. Ilkokuldan sonra hazirlikta bir arkadas metallica dinliyorum harika falan demisti, dalga gecmistim o ne öyle gürültü diye. Sonra yine ayni senenin yazinda benden 8 yas büyük kuzen gördü beni ne dinliyorsun dedi. O sirada RamDMC mi ne öyle bi elemanin Its Like That diye bir sarkisini dinliyordum. Hala da severim. :) Neyse kuzen deli metal & rock dinlerdi o siralar, arsivindan bana bi manowar bi de iron maiden kasedi cekip vermisti. Iron Maiden - Best Of The Beast'in ilk sarkisi olan Number Of The Beast'in girisinde gitari duydugum anda tüylerim diken diken olmustu. O gün o kasedi 4-5 kez dinledim sanirim (uzundur da hani). Sonra Iron Maiden, Manowar, Megadeth, Blind Guardian ve Metallica'yi uzun süre dinledim. Müzik = Metal olmustu o zamanlar benim icin. Tabi daha körpeyiz illa metal olacak diyorum o siralar. Sonra yavas yavas alternatife ve farkli türlere kayis dönemi basladi. Radiohead, Cranberries gibi gruplarin yaninda Anathema'yi kesfettim. Sonra GNR. Aerosmith gibi rock'in prenslerini kesfettigimde neden bu kadar gec kesfettim diye kafami duvarlara vurdum. Bu siralarda her türden dinlemeye basladim, bi gün Overkill dinlerken ertesi gün In Flames dinliyordum, sonra bi bakiyorum REM dinliyorum. Sonra gitara merak sarinca, virtüözlere de merak sardim. Öyle ilerledi. Yani müzik dünyasina ben de metalle girdim, sonra alternatif vs derken her sey dinler oldum. Simdi eskisi gibi metal dinlemiyorum. Blues, Hard Rock ve Progresif Metal agirlikta simdii. Su siralar en cok dinlediklerim: BB King, Yavuz Cetin, GNR, Nightwish, Transatlanic, Pain of Salvation.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 küçükken ne duyarsam onu dinlerdim işte.bi ara michael jackson hastasıydım orta okulda falan heheh.lise gibi rocka kaydım.önce popüler şeyler falan.sonra stratovariusla tanıştım.ardından iron maiden, blind guardian.sonra anathema.liseyi bitirdikten sonra iyice metale sardırdım.son 2 yıldır ağırlıklı olarak thrash ve death metal dinliyorum.ha diğer müzik türlerinden şeylerde dinlerim ara ara.sezen aksudan tiestoya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aptal aptal çocuk şarkıları>popumtrak müzikler (utanç devresi)>nirvana>blind guardian iced earth pentagram amon amarth opeth moonspell(su anda kendimi bulmuş hissediyorum):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 çok çok küçükken yeşim salkım hülya avşar gibi kadınları dinliyordum sonra çıtır kızlar diye birşey çıktı ona sardım ingilizce öğrenmeye başladıkça madonna & bsb gibi o günlerde ne varsa onları dinledim ha spicegirls hala en sevdiğin gruplar arasında kaldı elimde değil ;p sonra bigün why dont you get a job die bir şakı duydum amaannnn tanrıımmm o da ne bayıldım bayıldım offspringin tüm albümlerini hızla edindim şarkılarını dinledim ezberledim yazdım çalıştım ders çalışır gibi ingilizcem de daha iyileşti bu sayede.. sonra bad religion, greenday, sex pistols,placebo biraz AFI böyle gruplar dinledim ama offspring hep baş tacı =) sonra ex-girl friend klibini gördüm no doubt'ın.. pembe saç filan kızım ya ilgimi çekti ; ) no doubtın return of saturn albümünü aldım sonra tragic kingdom'ı aldım ki bu albüme bayıldım sonra eski eski albümlerini aldım skayla tanışmış oldum =D çook sevdim -punk rock kdr olmasın- madness bagg trousers... aaahh aaah neyse ... sonra original prankster çıktı... redman die bir adam offspring hastasıyız ya redmani karıştırdım bu sefer rap&hiphop dinledim biraz limp bizkit iyice sevdirdi bana ama birşeyler eksikti ... dre dre aldım eve aldım eminem aldım ama ama hiç bir albümü baştan sona sevemedim bir iki şarkı sevdim o kadar... neyse bu hiphop rap ilgisi geçti elimde gereksiz Cdler kaldı ve ben bu müzik türünden nefffrettt ediyorum sonra jimmy eat worldle başlayan bir emo sevgisi indi üzerime gökyüzünden ... şimdi bugündeyiz punk seviyoruz alternative seviyoruz rock seviyoruz emo & ska seviyoruz ama en sevdiğimiz grup hala offspring : D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kucukken televizyonda cumartesi gunleri cikan PoP10 Top10 lardaki turkce sarkilari takip ederdim Sonra babamin dolabini karistiriyodum bu gun. bi kaset vardi. kapaginda kotu kotu bakan adamlar. bi tanesi boynuzlu bi sapka takiyo. AC/DC yaziyo. woow. rock diolarmis bunun adina. vay beeee. aa burda da metallica var? deniyeyim bi. cok dinleyince birseyleri hep yeni arayislara giriyosunuz. ben de yabanci populer gruplari dinlemeye basladim. usenmeden hepsini dinliodum. gunlerim mtv basinda geciyo falan :) sonra onu gordum. aman tanrim avril. heehe. bi ara baya gazdim. varsa yoksa avril, neyse bitti o da... evanescence geldi sonra... hmm biraz gothicmis dediler. o ne ya dedim... sonra arkadas bi gun geldi kulagima sokusturmaya calisiyo kulakligi. len ne oldu dedim. bak ya bi dinle dedi. Almora imis ismi. ALMORA! vaay dedim, bu olmali. vay be. sese bak. senfonik metalmis. hmm ne kadar guzel. iste buldum ben muzigimi derkennnn; o ne len dedi. gel sana muzik gostereyim. Nightwish! aman tanrim. tapiyorum nightwishe halen...ehehe -bitti-[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Müzik zevkinin ilk olusmaya basladıgı zamanlarda amcam Pink Floyd, Queen dinletirdi... Ondan sonra çok kısa bir dönem Slipknot, Mudvayne gibi hardcore gruplarını dinledikten sonra Blind Guardian, Children of Bodom, Dimmu Borgir, Anthrax 4lüsüne yogunlastım bayaca. 2002'nin sonbaharında Reroute to Remain diye bir albüm aldım. Hayatım değişti.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. [Bu mesaj Jester tarafından 29 Ağustos 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Doğarken fonda Gothic Romance calardı Anaokulunda Mother North sarkısına hasta olmustum. Ilk okulda Transilvanian Hunger dinlerdim paso Ortaokulda Dark Funeral, Lord Belial falan derken Lisede de BLACK METAL'ı hatmetmiş çok pis bir metalci ve metalgurusu olmuştum efenim. Hayatımda uni. bolumu baslamasıyla bırlıktede kendimi Britney Spears'a Cenıfır LOpeze FİFTİ SENTE vermiş bulunmaktaym. (:-P)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 michael jackson ve madonna dinlediğimi hatırlıyorum çok ufakken. ilkokulda falan hep öyleydi. ortaokul hazırlıkta bryan adams ve metallica kasetleri bulmuştum bi yerlerden. kids wanna rock mı ne öyle bi şarkısı vardı. ufak tefektim baya gaz olmuştum. ondan sonra şunu da denim şuna da bakim falan derken koptu. ama o kadar fanatik deildim. mirage gibi run dmc falan da severdim baya - ki hakkaten klibi mlibi de güzeldir =) -. sonra lisede işte nerden estiyse kadıköy'den sağdan soldan duyduum adamların cd'lerini almaya başladım. özellikle opeth fethettiydi zamanında. blackwater park ve morningrise albümlerinin hastası olmuştum. moonspell, cof falan da dinledim ama şimdi cof'a yaklaşmam heralde. şimdiyse acidjazz da dinliyorum triphop da rock da metal de. ama cof falan baş ağrısı yapıyo artık hevesti geçti ii ki de geçmiş.[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hah run dmc, ramdmc nerden çıktı =p. şu bilgisayar sistemleri finali iyice cozutturdu.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 herşey mirkelam ile başladı sonra metal sonra power metal birara thrasha kaydım sonra fecı bir şekılde doom ve gothic ardından iskandinav metal mı ne böle onların halk muzıgı gibi böğürtük bişi dinledım sonra tak etti tribal dinlemeye başladım sonra electronıc cart curt şimdi şu yukarda yasdığım tum turlerının karışımı bıde ustune populer herşeyı eklıyıp dejenere bir gençlik örneği gösterıyorum. mutluyum.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Penthesilea, 28 Ağustos 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Hatirlamadigim kadar kücükken Harun Kolcak hastasiymisim Sora Backstreet Boys falan ehe Sonra offspring vs Sonra Metallica ile metale gecis Lisede Pentagram falan Lise son - üniversitede melodic death&black, gothic ve semfonik metal + kaç yazsam acaba bilemedim..aynı çıkçaz yakında şimdi ise opeth,orphaned land falan arada techno-hale göre[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ilk başta ilk defa kendi paramla bi levent yüksel kasedi almıştım medcezir. sonra fazla bişi dinlemezdim müziği sevmezdim diyebilirim. bi ara Metallica ile tanıştım 6 7 sene öncesi idi galiba harıl harıl albümlerini aradım günlerce :) buldum ve mutluydum sonra 99-00 senelerinde Anathema ile tanıştım. hastası oldum diyebilirim. ondan sonra kendisi geldi Katatonia dır, Slayer dır, Opethidir. Kornudur, Nightwis idir, Dark Tranquillity sidir hepsi sağlı sollu geldiler ama hiç birisi Metallica ve Anathema nın yerini dolduramaz...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. [Bu mesaj kermit tarafından 03 Eylül 2005 09:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokoprens Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 türkçe pop(küçükken)>eminem>limp bizkit>linkin park>offspring>metallica>pentagram>slayer>megadeth>manowar>cannibal coprse vs vs...:)[signature][hline]In Our MEans In Our GAmbits In Our DEcoys In Our THougths Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 En başta eminem hastasıydım 4 sene önce 1,5 - 2 sene eminem takıldım hatta şarkı sözü bile yazdım ondan sonra 4 ay fln ceza dinledim ardından ENYA hastalığı başladı 5 ay kadar ondan sonradan şimdiye black metal hastalığı başladı death/scream vocalli hala devam edio 4ever cradle of filth ;) Haa bide arada Hans zimmer dinlerim çok iyi müzik yapıo kafam estiğinde ise Grup yorum İlkay akkaya ahmet kaya ibrahim tatlıses leman sam dinlerim...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Rizede doğdum.16 yaşına kadar rizede kaldım.Pek müzik dinlemezdim o zamanlar.Kuzenim istanbulda okuyordu.2 tane kaset getirdi.Manowar ve Sepultura kasetleri.Müziğe ilk öyle başlamıştım.Yani direkt damardan.17 yaşına geldiğimde istanbula taşındık.Geldiğimiz 2 gün kadıköyden ne kadar manowar ve sepultura albümü warsa topladım.Sonra edindiğim çevre ile değişik gruplara kaydım.Korn Marilyn Manson gibi.20 yaşına geldiğimde biraz tarzı değiştirdim.Scropions ve Nightwish.Şimdi Hard Rock dinliyorum.Scorpions , GNR.Ama bunlarda takılı kalmıyorum.80 lerin hard rock grpları Offspring Rammstein de dinliyorum.Eskilerden de dinliyorum.Yani o kadarda bir tarz kayması olmamış aslında.Sonuçta hepsi Rock ve türevi.Stratavarius u unutmamak gerekir tabi.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ah, hala tamamlayamadım ve tamamlayamayacağım şu evreyi =) küçükken çok düzenli şekilde müzik dinlemezdim ama ortaokulda klasik müzik severdim (etrafta dinlenen türkçe pop'a karşı bir protesto niteliğinde biraz) lisenin ilk yılında yavaş yavaş her zaman dinleyeceğim grupları tanımaya başladım. nightwish, linkin park (bu listede tepki görebilir), r.h.c.p., dream theater, pain of salvation, opeth, haggard, r.a.t.m., iron maiden, starsailor, vb. görüleceği üzere son derece alakasız gruplar ve müzik tarzları. bir sene öncesinde biraz değişikliğe ihtiyacım olduğunu düşünmeye başladım, daha hafif müzikler ve jazza geçiş. ilhan erşahin, miles davis, vanessa mae, kerem görsev, norah jones, sting (eski şarkıları-özellikle english man in new york) ... hala bu evrenin acemisiyim, "hmm kulağa hoş geliyor" şeklinde bulduğumu alıp dinleme aşamasındayım.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 03 Eylül 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_NoAnGeL_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 babam küçükken hep pink floyd plakları dinletirdi bana soora türkçe pop sevmeye başladım.ortaokulda briney fln dinliodum harbi utanç verici gelio şimdi.sonra lp dinlemeye başladım baktım piyasa grup oldu ondan da vazgeçtim.şimdi nightwish,trapt,earshot,lacuna coil,within temptation fln dinliorum..[signature][hline] Just wanna have good time drinking beer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ilkokulda tarkan dinlediğimi inkar etmicem.daha sonraları ortaokulda girdiğim grupta çaldığımız şarkılar itibariyle barış manço,ayna,haluk levent dinlemeye başladım.metallica ile tanışmam da bu gruptayken oldu ama adamları nothing else matters çalmaya bile ikna edemedim.aklımın bi köşesinde hep metallica çalmak isteği duruyodu.daha sonra grup dağıldı,lisede metallica,iron maiden,pink floyd,tabii ki man'o war,dream theater,blind guardian falan dinlemeye başladım.farkettiyseniz dream theater arada dikkat çekmeyecek şekilde geçti.ama daha sonradan delicesine bağımlısı oldum.başka şey dinlemez oldum.Taa ki geçen aya kadar playlistimin çok büyük kısmını dream theater,symphony X,iced earth,pink floyd,megadeth ve ahmetin(lopeth) çabalarıyla çok az opeth oluşturuyodu.sonra birden progressive in temellerini ve diğer eski grupları öğrenmek istedim.Queen,accept,queensryche gibi grupların şarkılarını indirmeye başladım.güzel.hoş.devam.ama dream theater'ın yerini hiçbi grup tutamaz.konserine de gitmişim ki tadı damağımda kaldı.şarkılarını cover lamak da ayrı bi zevk.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: -tnG-Portnoy, 03 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki: ama dream theater'ın yerini hiçbi grup tutamaz.konserine de gitmişim ki tadı damağımda kaldı.şarkılarını cover lamak da ayrı bi zevk. harbi doğru dt den başkası yalan[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Yaşım çok büyük değil ondan pek evreler yaşamadım : ) Çelik>Ayna>Sezen Aksu> Radiohead>Anathema>3.5-4 senedir de Opeth...Hafif Jazz'e kaymaktayım bu arada : )[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar