Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patiler en iyisine layıktır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hocam bunda dalga geçecek bir durum yok bence?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
Destekleyenler:Bozkurt Oto[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Mesaj tarihi:
nesi war gayet başarılı bi site...[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
sitesinde 32 diş sırıtan vesikalığının yanında "Merhaba ben Ortadoğu ve balkanların en iyi Diş Hekimi Ali DURMUŞ" yazan adamla dalga geçilir bence.[signature][hline]truth might be changed by victory.
Mesaj tarihi:
Hayvanlarınızı rahata kavuşturmak için bize ulaşmanız menfaatinizdedir. Lol bu adam gayet ciddi:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 03 Eylül 2005 00:48 tarihinde demiş ki:
sitesinde 32 diş sırıtan vesikalığının yanında "Merhaba ben Ortadoğu ve balkanların en iyi Diş Hekimi Ali DURMUŞ" yazan adamla dalga geçilir bence.

+1[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bu site gerçekse ve böyle bişey yazabilecek kadar gerizekalı ve sadist bir veteriner parçası gerçekten yaşıyorsa, o adama veterinerlik diploması veren şerefsizin Allah belasını versin...

Başkada bişi demiyorum...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
veteriner birinin "büyükbaş hayvanlarınız kesilir biçilir" demesi normalmi? Kesip biçecekse gitsin kasap olsun... ne bu böle müşterileriyle dalga geçer gibi ciddiyetsizlik?

ayrıca her ne olursa olsun "kesilir biçilir" yazılırmı ya? vahşetmi yaratmak istioki böyle yazıo?
hadi "kesilir" i anladım, "biçilir" ne ya? çimenmi biçiyo?
artık üniversite mezunları bile hödük! ha kalas ha bu veteriner parçası... hatta kalas daha iyidir. en azından yontulmuş odun... böyle bişi yazan bi adamın gerçek veteriner olacağından da şüpheliyim. diplomasını görmek lazım.

bi sabah olsunda....[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.

[Bu mesaj Lonely tarafından 03 Eylül 2005 04:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ne gereksiz bi doktor/insan/baba/koca...

siteye bak ya..
hele kankası olcak o veteriner..

adamı h4XxX0rlasalar bu kadar dalga geçilmez..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
  • Yeni Oluştur...