Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 http://www.weather.com/newscenter/slideshow/katrina2.html[signature][hline]Cevap 42... birşeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ölüme ölümle karşılık veren adalet olmaz olsun.(diye düşünüyorum)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Jadelith, 02 Eylül 2005 18:02 tarihinde demiş ki: babasi tarafindan gaza getirilmis 14 yasinda bir anti-amerikanci filan. eet butun amerikalilar kotu kaka. butun turkler ise iyi. siyaset alanında amerikayı desteklemek için de kafasız olmak lazım o zaman? evet bütün amerikalılar kaka bazıları hariç türklerse iyi[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Redeagle, 03 Eylül 2005 01:12 tarihinde demiş ki: Ölüme ölümle karşılık veren adalet olmaz olsun.(diye düşünüyorum) keşke barış için savaş yapmak zorunda kalmasak o zaman TSK olmazdı..[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sevinen insanların IQ sundan ciddi halde şüphe duydum. Felaketten zarar gören halk bombaladı dimi ırak ı :([signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Doğal afetler için adelet denmesine koca bir itirazım var. Savaş basit insanların daha güçlenme hırsıyla yapılan birşeydir. Çat diye sivillerin ölümüne bu savaşları bağlamak, "Aha! işte bizim adalet!" demek insanlık dışı. [signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 03 Eylül 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 insight, 02 Eylül 2005 21:48 tarihinde demiş ki: Sivil Halkın ölmesine ilahi adalet diyen zihniyeti kınıyorum. --- sivil halkı madde için öldüren ilahi olmayan demokrasi getirici (!) adaleti (!) kınıyorum.. onu cezalandıransa asıl adalettir.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konunun başını okumadan direk buraya geçtim . Kasırga timi sanırım sivil halkı vurmuş . Vay köpekler . Sivil savunmaya ters bu .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Zeytin, 03 Eylül 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Felaketten zarar gören halk bombaladı dimi ırak ı :( --- evet aynen öyle bu arada sana ters gelen görüşleri savunanlara hakaret etmezsen olgunluğa adım atmış olursun[signature][hline]Atam izindeyiz! [Bu mesaj -007- tarafından 03 Eylül 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Redeagle, 03 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Doğal afetler için adelet denmesine koca bir itirazım var. -- bana ithafen söylediysen benim de.. ben sonuca bakarım[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Herkes psikolog.[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 İyi abi bakarsın sen. Zaten bekliyorum yarın öbür gün deprem olup hepimiz ölünce eminim Amerika'nın tamamı "İyi oldu köpeklere bize yardım etmediler, çocuklarımız onların yüzünden öldü." der. Avrupa'da kına yakar ve o günü bayram ilan eder. Kimsede yardım falan yollamasın. Bizde ancak bundan anlarız. edit: Yardım isteyince onlarda biz sonuca bakıyoruz hacı strateji yaptık ehihihi desin üzerine.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 03 Eylül 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Tamam insanlar öldü.Evler yıkıldı. Bitti savaş.Amerika aldı dersini. Cin ali masalı bu.[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tabii ki.. dünyayı yöneten ve dünyaya en uzaklardan demokrasi taşımaya çalışan (!) adam yardım da etmeli haksız mıyım biz amerika gibi başka yerlere demokrasi götürebilecek güçte değilsek yardım da belli seviyede edebiliriz.. kendi vatandaşım prefabrikte yaşıyo hala ne yardımı allah aşkına 600 küsür kişiye zorla ev yapabildik bu kadar sene[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: insight, 02 Eylül 2005 21:48 tarihinde demiş ki: Sivil Halkın ölmesine ilahi adalet diyen zihniyeti kınıyorum. O zihniyete cevap verirkende kendi sınırlarını aşan tiplere sadece acıyorum. .[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sivil halkı madde için öldüren ilahi olmayan demokrasi getirici (!) adaleti (!) kınıyorum.. [Bu mesaj -007- tarafından 03 Eylül 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yardım yolla diyen olmadı. Ama herkes senin gibi düşünürse bize olacağı bu.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yardım yolla diyen oldu.. olsun da konu bu değil.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya şimdi çok alakasız olacak ama ..(bu doğa ile ilgili olarak ta) Amerika'da bi gazete yazmışta doğayı kirlettik kızdırdık diye..bu da ne biçim gazetedir ..koyun can derdinde kasap et derdinde.. Üzüldüm şahsen sivil halkın zarar görmesi çok kötü.. Allah kolaylık versin .[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 poseydon kızdı. cezasını verdi.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Jadelith "insanlarin aileleri yok oluyor, annesi babasi oluyor cocuklari oluyor, hayatlari boyunca yasadiklari bir sehir yok oluyor, siz hala siyaset diyorsunuz." düşüncesi temelinde hakaretlerini geçiyorum. Düşüncene cevap verecek olursam da olaya siyasi bir cevap vermemiştim; ancak öznel düşüncelerimin sebebini ispatlamamı (!) isteyen şahıslar sayesinde düşüncelerimin siyasi temellerine gelmek zorunda kaldım. Daha önce dediğim gibi objektif, dünyadan bağımsız ve saf bakarsak doğal afet ölülerinin yakınlarının başı sağ olsundan başka bir şey diyemem. NE var ki değindiğim düşünce bu değil. bahsettiğin masumların (!) sayıca yüzlerce katı doğrudan ya da dolaylı yoldan o masumlar (!) tarafından öldürüldü. Ben bu doğal afete dünya görüşümle cevap verme tercihini yaptım; insani cevabımı da üstte ayrıca verdim. Karakterim olaylara tüm açılardan bakmak tarafındadır ve buna kimse ne karşı çıkar ne de bunun sebebini sorabilir. "Bu olayda tek açıdan bakmak gerekir." düşüncesini benimsiyorsan bu benim tarzım değil bu kadar basit.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 cezamı bu , çektiğim çilemiii[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Somali değil New Orleans Katrina kasırgasıyla birlikte batık şehre dönen New Orleans’ta felaketin beşinci gününde kaos yaşanıyor. Anarşi ve şiddetin kol gezdiği kentte ihtiyaç gidermek için her yol deneniyor. Yani New Orleans’a tam anlamıyla şiddet hakim. Sokaklarda gezen silahlı çeteler, hem birbirleriyle çatışıyor hem de kadınlara tecavüz ediyor. Çeteler polislere bile ateş açmaktan çekinmiyor. Onbinlerce felaketzedenin sığındığı Superdome Stadyumu’nda insanlar yardım alabilmek için birbirine saldırıyor. ŞİMDİ DE ENERJİ SIKINTISI Asayişi sağlamak amacıyla Irak’tan dönen ‘ateş etme ve öldürme’ yetkisine sahip 300 asker dün kente getirildi. Kentteki asker sayısının 12 bine çıkması bekleniyor. Ancak kaosun kolay kolay bitmeyeceği sanılıyor. Başta BM, AB ve NATO olmak üzere 30’a yakın ülke, ABD’ye yardım önerisinde bulundu. Başkan Bush, benzin sıkıntısının baş göstermesi üzerine ilk defa halkı enerji tasarrufuna çağırdı. Orman kanunları geçerli Her türlü şiddetin kol gezdiği New Orleans’ta silahı olanlar kendi güvenliğini kendi sağlıyor. ABD’liler ev veya dükkanların önüne “Yaklaşmayın, silahım var” ya da “Sakın deneme, ateş ederim” gibi yazılar yazıyor. Bazıları da elinde silahlarla nöbet tutuyor. Sosyologlar, herhangi bir otoritenin ya da altyapının kalmadığı New Orleans’ta artık ihtiyaçları gidermek için her yolun denenebileceğini vurguluyor. İstanbullu Deniz kurtuldu New Orleans’ta öğrenci olarak bulunan İstanbullu Deniz Bingöl CNN televizyonunun bölgeden yaptığı yayın sırasında sesini duyurma imkanı buldu. Bağırarak yakınlarına seslenen genç kız, “Türküm ve İstanbulluyum. Bu kasırgadan kurtulmayı başardım. İyiyim” dedi. Bölgede 220 Türk’ün bulunduğu sanılıyor. Dört kişilik bir aile de dün bölgeden tahliye edildi. Not: Polis olmayinca ABD'nin hali bu iste. Ayni olay New York'da olsa dusunmek bile istemiyorum cikacak rezillikleri. Butun Turkiye'de 90bin polis memuru calisiyor. ABD'de ise sadece New York kentinde 85,000 polis var. db [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 03 Eylül 2005 08:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ilahi adaletten kastım masum insanların ölmesi değil,ABD nin gördüğü maddi zarardı. vahiy falanda gelmedi böyle düşünenleri kınıyorum[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 kasırgadan ilahi adalete ordanda siyasete gecilmis.. konu yine sapmıs bras sanki:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar