Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bewitched - Tatlı Cadı

MeSh

Öne çıkan mesajlar

izlemedim filmi, ama eleştirmenler genel olarak beğenmemişler.

ayrıca filmin devamının çekilmesi planlanmış vizyona girmeden önce, ama gişe sonuçları yapımcı şirketi tatmin tmediği için bu devam projesi iptal edilmiş.

son olarak, will ferrellin oyunculuğunun izleyiciyi rahatsız edecek derecede abartılı olduğu söylentiler arasında.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 30 Ağustos 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

will ferrel nefret ettiğim bi adam valla..öyle böyle nefret edemem..işin komiği amerikalılar tapıyo resmen[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

Will Farrel aslında çok komik bir adamdır, espri tarzı amerikalılara hitap ettiği için beğenmemeniz doğal. Bence bu filmdeki en büyük hata Will Farrel'ı oynatmak çünkü bu role göre bir adam değil, yapımcıların hatası yani. Will Farrel, The Anchorman gibi filmlerin adamı.

not: The Anchorman çok güldüğüm komedi filmlerinden biridir.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 01 Eylül 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
hmm herkes kötü demiş yaw. Nicole yan bastı demek?

hayır nicole kidman her zaman olduğu gibi yine oldukça başarılıymış.

ancak filmi kurtarmaya yetmemiş (eleştirmenlerin yorumu)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...