MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Filmi izledim, başları biraz komedi ama duygusal (Aşk) ağırlıklı bir film diyebiliriz. Pek benim tipim değilmiş. Oyunculuğun oldukça iyi olduğu da belirtmeden geçmiyim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 izlemedim filmi, ama eleştirmenler genel olarak beğenmemişler. ayrıca filmin devamının çekilmesi planlanmış vizyona girmeden önce, ama gişe sonuçları yapımcı şirketi tatmin tmediği için bu devam projesi iptal edilmiş. son olarak, will ferrellin oyunculuğunun izleyiciyi rahatsız edecek derecede abartılı olduğu söylentiler arasında.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 30 Ağustos 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 will ferrel nefret ettiğim bi adam valla..öyle böyle nefret edemem..işin komiği amerikalılar tapıyo resmen[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Nicole Kidmanın oyunculuğu olmasa izlenmiycek bi film. Genel olarak vasatın bile altında doğru düzgün espri bişey yok filmde. Pişman oldum valla gittiğime[signature][hline]teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Nicole Kidman iyi filmlerde oynuyor genelde tarzı düşünüp izlemeye karar verdim.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 şu foruma girdim gireli her film için kötü gitmeyin diyorum ama ne hikmetse hakkaten buda kötü ya ben oynayan hiçbir filmi kaçırmam sizinde böyle alışkanlığınız varsa gidin.ama ayda yılda 1 gidiyorsanız aman derimm...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hmm herkes kötü demiş yaw. Nicole yan bastı demek?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bu sefer öyle oldu valla....[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Will Farrel aslında çok komik bir adamdır, espri tarzı amerikalılara hitap ettiği için beğenmemeniz doğal. Bence bu filmdeki en büyük hata Will Farrel'ı oynatmak çünkü bu role göre bir adam değil, yapımcıların hatası yani. Will Farrel, The Anchorman gibi filmlerin adamı. not: The Anchorman çok güldüğüm komedi filmlerinden biridir.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Filmde her ''witch'' denilen bölümü ''bitch'' olarak algılamaya programladım kendimi . Öyle komik oldu . ''Ooooh don't cry now you little bitch...''[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Redeagle, 01 Eylül 2005 01:06 tarihinde demiş ki: hmm herkes kötü demiş yaw. Nicole yan bastı demek? hayır nicole kidman her zaman olduğu gibi yine oldukça başarılıymış. ancak filmi kurtarmaya yetmemiş (eleştirmenlerin yorumu)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar