Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abdli işgalcilerin yaptığı VaHŞeTlerden sadece bir örnek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
OhannesBurger, 01 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
@Penthesilea
niye sadece arapça mı protesto edilir amerika
aferin sana çok güzel dalga geçiyorsun.senin gibiler olduğu sürece bu abd türkiye'de de bööle şeyleri çok rahat yapar kimse de protesto etmez

[Bu mesaj OhannesBurger tarafından 01 Eylül 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]

opera sanatçısı vuslat beyde aramızda..bekleme yapma bekleme yapma kuuvvf..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
fakelere çok alıştım artık her gördüğüm balonluyu fake sanmaya başladım sorun bendemi acaba...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
said:
Gremlin, 01 Eylül 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
şu amerikalılardan iğrendiğim kadar onların yaptığı rapidshare danda iğreniyorum...

rapidshare amerikan yapımı değil, alman[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:
hmmm oda güzelmiş almanlardan da nefret ediorum zaten çaktırma...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
said:
OhannesBurger, 01 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
@Penthesilea
niye sadece arapça mı protesto edilir amerika
aferin sana çok güzel dalga geçiyorsun.senin gibiler olduğu sürece bu abd türkiye'de de bööle şeyleri çok rahat yapar kimse de protesto etmez

[Bu mesaj OhannesBurger tarafından 01 Eylül 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Ya hani foyami aciga cikarmicaktin :(((((88sekizsekiz[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Eylül 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bana hiç gerçekçi gelmedi. Bunu kameralar önünde hatta yüzünü göstererek hiç bi amerika askeri yapmaz. Ordaki yasalar malum!.[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
bence kesin ıraklılarla konuşup anlaşıp yapmışlardır! kesinlikle böyle bişeyi yapmazlar zaten bukadar amerika karşıtı varken bütün olaylar alehineyken böyle aptalca bişey yapmaz! arada m1a2 tankının gücünüde görmüş olduk..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Mesaj tarihi:
niye yapmasınlar ki bütün yayın organları onların kontrolünde niye yapmasınlar.nasıl olsa istedikleri gibi geçiştirebilecekler öyle değil mi? 2 gün sonra bir bomba patlatıp, el-kaide deyip çok rahat bir şekilde geçiştirebilirler veya başka gündem yaratacak olaylar bulabilirler.HERŞEY KONTROL ALTINDA[signature][hline]CArmelO ANthonY from DenveR NuGGetS
Mesaj tarihi:
bence bunlar gerçek amerikan askeri değil eğer olsalardı kimliklerini bu kadar belli ederek bu işi yapmazlardı. sonuçta bu olayların bilinmesi halinde ceza alırlar[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
Mesaj tarihi:
said:
Kara_Hilal, 01 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
bunlara o.çocuğu denir ama annelerine yazık

oharaaa!![signature][hline]22 HaziraN 2006'da görüşmek dileğiyle...
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum.
Mesaj tarihi:
siz buna vahset mi d1onuz?bana ole cok bisi gelmedi bnm bilg. de cok daha kotu ler1 var yane[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Mesaj tarihi:
sayfa açılmıyo...

izlemeden tek bi yorum yapacağım.

rus çeçenin kafasını kesiyo
çeçen çeçenin kafasını kesiyo
ıraklılar tırcı türkleri kaçırıp kafasını kesiyo
türkiye ye giren canlı bombaların merkez üssü ırak
kürtlerin merkez üssü ırak,
ırak yönetimi artık kürt,
ıraklılara kıl oluyorum.
amerikayı destekliyorum.
inşallah ırak devletinin kökünü kazırlar bir tane ıraklı bırakmazlar.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Mesaj tarihi:
Hadi PKK'lı teröristlerin merkez üssü ırak desen neyse. Hiç bir bölücü faaliyette bulunmayan birinin nasıl bir üssü olabilir?[signature][hline]tır
Mesaj tarihi:
Irak'ın tam kontrolü Amerika'nın olunca şu anki durumdan daha hayırlı olacağını düşünüyorsunuz demek.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
  • Yeni Oluştur...