Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: OhannesBurger, 01 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki: @Penthesilea niye sadece arapça mı protesto edilir amerika aferin sana çok güzel dalga geçiyorsun.senin gibiler olduğu sürece bu abd türkiye'de de bööle şeyleri çok rahat yapar kimse de protesto etmez [Bu mesaj OhannesBurger tarafından 01 Eylül 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] opera sanatçısı vuslat beyde aramızda..bekleme yapma bekleme yapma kuuvvf..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 fakelere çok alıştım artık her gördüğüm balonluyu fake sanmaya başladım sorun bendemi acaba...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 AND DANCE WİTH THE DEVIL!!! DI DI DIT DI DI DIT...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Gremlin, 01 Eylül 2005 20:26 tarihinde demiş ki: şu amerikalılardan iğrendiğim kadar onların yaptığı rapidshare danda iğreniyorum... rapidshare amerikan yapımı değil, alman[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hmmm oda güzelmiş almanlardan da nefret ediorum zaten çaktırma...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: OhannesBurger, 01 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki: @Penthesilea niye sadece arapça mı protesto edilir amerika aferin sana çok güzel dalga geçiyorsun.senin gibiler olduğu sürece bu abd türkiye'de de bööle şeyleri çok rahat yapar kimse de protesto etmez [Bu mesaj OhannesBurger tarafından 01 Eylül 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Ya hani foyami aciga cikarmicaktin :(((((88sekizsekiz[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? [Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Eylül 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 NO PENTH NO AMERİGA[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Rush Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 inmio abi.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bana hiç gerçekçi gelmedi. Bunu kameralar önünde hatta yüzünü göstererek hiç bi amerika askeri yapmaz. Ordaki yasalar malum!.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Lithium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bence kesin ıraklılarla konuşup anlaşıp yapmışlardır! kesinlikle böyle bişeyi yapmazlar zaten bukadar amerika karşıtı varken bütün olaylar alehineyken böyle aptalca bişey yapmaz! arada m1a2 tankının gücünüde görmüş olduk..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Gerçekçi gelmedi diyorsunuz da tank gerçek işte o tankıda amerikalı askerler kullandığına göre...
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Kara_Hilal, 01 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki: bunlara o.çocuğu denir ama annelerine yazık O ha yavaş gel.[signature][hline] Lavinya -> . .
sir_carmelo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 niye yapmasınlar ki bütün yayın organları onların kontrolünde niye yapmasınlar.nasıl olsa istedikleri gibi geçiştirebilecekler öyle değil mi? 2 gün sonra bir bomba patlatıp, el-kaide deyip çok rahat bir şekilde geçiştirebilirler veya başka gündem yaratacak olaylar bulabilirler.HERŞEY KONTROL ALTINDA[signature][hline]CArmelO ANthonY from DenveR NuGGetS
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bence bunlar gerçek amerikan askeri değil eğer olsalardı kimliklerini bu kadar belli ederek bu işi yapmazlardı. sonuçta bu olayların bilinmesi halinde ceza alırlar[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Fake...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Kara_Hilal, 01 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki: bunlara o.çocuğu denir ama annelerine yazık oharaaa!![signature][hline]22 HaziraN 2006'da görüşmek dileğiyle... Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki: fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum.
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 siz buna vahset mi d1onuz?bana ole cok bisi gelmedi bnm bilg. de cok daha kotu ler1 var yane[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Araba ezilmiş altı üstü, bu kadar tepkiye gerek yok gibi.[signature][hline]hop hop sultani top sultani
sheref Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sayfa açılmıyo... izlemeden tek bi yorum yapacağım. rus çeçenin kafasını kesiyo çeçen çeçenin kafasını kesiyo ıraklılar tırcı türkleri kaçırıp kafasını kesiyo türkiye ye giren canlı bombaların merkez üssü ırak kürtlerin merkez üssü ırak, ırak yönetimi artık kürt, ıraklılara kıl oluyorum. amerikayı destekliyorum. inşallah ırak devletinin kökünü kazırlar bir tane ıraklı bırakmazlar.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
StignaLammoth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 milliyetçiliğin de bir sınırı var kardeşim abartmayın ! onlar da insan
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hadi PKK'lı teröristlerin merkez üssü ırak desen neyse. Hiç bir bölücü faaliyette bulunmayan birinin nasıl bir üssü olabilir?[signature][hline]tır
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Arabanın içi boş değil mi ki?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Boş işte. Nesi anormal, arkadaşlar bu kadar neye sövdüler ben de idrak edemedim.[signature][hline]tır
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Irak'ın tam kontrolü Amerika'nın olunca şu anki durumdan daha hayırlı olacağını düşünüyorsunuz demek.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
sheref Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Irak halkı ile ilgili hislerimin yanında, amerikayı seviyorum bile diyebilirim.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar