Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abdli işgalcilerin yaptığı VaHŞeTlerden sadece bir örnek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rapidsharedan tiskiniyorum..ayrıca adamın ismi bana feyk çağrışımı yaptı..bu yüzden tırstım indirmedim..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
oha yaa bu nedir.bunu yapanlar insan mı?! diye soruyorum!!!!11!![signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Mesaj tarihi:
tam anlamıyla şerefsizlik ve amerikanların iğrenç espri anlayışı var[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
yanımda küçük çocuk var bakamıyorum biri bana olayı pm'den atabilir im?[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
lan kesin downloadi da bizde dl edelim[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
Demokrasiden sonra yasam var mi?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Eylül 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Di mi? Ya Allah Bismillah Allahuekber nidalari esliginde Amerika kinar, Arap propogandasi yaparsiniz Arapca[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
şu amerikalılardan iğrendiğim kadar onların yaptığı rapidshare danda iğreniyorum... yok indiremiom şu an 1 saat cart curt muhabbeti yapıyo :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Gremlin tarafından 01 Eylül 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mandoo grubun başınada sen geçersin tamam işte...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
@Penthesilea
niye sadece arapça mı protesto edilir amerika
aferin sana çok güzel dalga geçiyorsun.senin gibiler olduğu sürece bu abd türkiye'de de bööle şeyleri çok rahat yapar kimse de protesto etmez

[Bu mesaj OhannesBurger tarafından 01 Eylül 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...