zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 fireball dan kaçmak fikri yanlış mı? instant spell'ler için resist chance to hit olmasa bile bana doğru gelen bir küreden kaçabilirim en azından içimde patlamaz yandan yerim[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/resistances.html bu arada sheep kısa sürüyo, 3 seferden fazlasında immune diyenlere söyleyecek laf bulamıyorum. oyundaki tek in combat CC mage ve warlocklarda var. ayrıca diminishing returns butun classlarda var. ben de belli bi süre içinde 3 kez stun etmeye çalışırsam bana da immune diyor sonucta.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 31 Ağustos 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: zaidral, 31 Ağustos 2005 21:52 tarihinde demiş ki: fireball dan kaçmak fikri yanlış mı? instant spell'ler için resist chance to hit olmasa bile bana doğru gelen bir küreden kaçabilirim en azından içimde patlamaz yandan yerim hehe abi yapma alla aşkına ya :)[signature][hline]Furytear LvL 56 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 heh o zaman bende fire spellerinin bear formdaki druidleri daha fazla etkilemesini istiyorum :) tuyleri oyle bir tutussunki bir daha ayi falan olamasin[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ahaha cok iyiydi. panterin ince derisinede frostboltun kesiciligi delsin gecsin frostnovadan paladin ve druid kurtuluyor zaten. iptal onlara karsi :) vs vs vs bi olay nerelere geldi[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 birisi mage yanına healer alınca dünyayı yener demiş doğru söylüyor , 4 kişi daldık 1 mage 1 priest e , birimizi sheep yaptı , blinkledi frostbolt frostnova falan derken sheepleye sheepleye takır takır indirdi... nerf lazım mesela polymorph pvpde işe yaramasın bari hiç olmazsa yada daha kısa süreli olsun pvp içinde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Eh arkadaşım pvpnizi biraz geliştirin derim yani..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 o saldiran 4 kisinin classlari ne ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: MADBOY, 31 Ağustos 2005 23:42 tarihinde demiş ki: birisi mage yanına healer alınca dünyayı yener demiş doğru söylüyor , 4 kişi daldık 1 mage 1 priest e , birimizi sheep yaptı , blinkledi frostbolt frostnova falan derken sheepleye sheepleye takır takır indirdi... nerf lazım mesela polymorph pvpde işe yaramasın bari hiç olmazsa yada daha kısa süreli olsun pvp içinde falan 4kişi saldırıyor adam frostbolt atıyor vay anasını ne cabbar magemiş öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 4 holy priest herhalde...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 4 inek ti belkide..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım) Guild - Pain Train Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D) Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: MADBOY, 31 Ağustos 2005 23:42 tarihinde demiş ki: birisi mage yanına healer alınca dünyayı yener demiş doğru söylüyor , 4 kişi daldık 1 mage 1 priest e , birimizi sheep yaptı , blinkledi frostbolt frostnova falan derken sheepleye sheepleye takır takır indirdi... nerf lazım mesela polymorph pvpde işe yaramasın bari hiç olmazsa yada daha kısa süreli olsun pvp içinde falan Hepinizi sheepledi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 intancelar icin millet deli gibi fire resist kasiyor o yuzden fire magelerin biraz sansi yok ama arcane + frost um ve gayet guclu :)[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya 3 polyden sonrası imminue lafını bi tarafımdan sallamıyorum herhalde. ben de mage'im yaptığım büyüye karşılık ne yazı çıktığını görüyoruz herhalde. 15sn kuralı deseniz tmm dicem de öle de deil ki. bi duelin başında yapıyorum sonra kafadan 15-20 sn geçiyor tekrar poly yapıyorum (mesela pala) 1 kere can için 1 kere mana doldurmak için 1 kere de süre kazanmak için yapıyorum ama 3. yani toplamda 4. imminue dio. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: _ILuVaTaR_, 20 Ağustos 2005 12:03 tarihinde demiş ki: aslında gıcıklık olsun diye huntera poly atıp peti kesçeksin eheh lol yuh ya :) :) :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ara sira damage verirsen demiyor o lafi 30 sn bekliyicen bir dahaki sheep icin gibi bi hedesi vardi[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bugun lvl 50 mage akradasin lvl 25 mob(bana yardim) keserken 4 kere üst üste resistledigini gordum daha soylenecek laf yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 alışırsın sende resist yazıları görmeye.hele bazen poly e resist oluyor onu anlayabılmek mukun degıl.ikinci kez ugrasınca falan atıyor.heralde mob poly resist veren eşya giyiyor:P[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben ilk defa wow'da görüyorum herhangi büyüye 100% resist. büyü bu kardeşim , cast time diye bişi var , illa ki 10 da olsa 5 de olsa vuracak.[signature][hline]Furytear LvL 56 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: _ILuVaTaR_, 20 Ağustos 2005 12:03 tarihinde demiş ki: aslında gıcıklık olsun diye huntera poly atıp peti kesçeksin eheh vallahi hunterlara ve warlocklara oyle yapiyorum ben kusra bakmasinlar tekrar ozur diliyorum buradan hepsine :) edit:quote problemi vardi onu duzelttim [signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 01 Eylül 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 [Bu mesaj Razien tarafından 01 Eylül 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 maxen degil ben yazdim onuda. ben warlock ve hunterlara sheep yapip petlerini kesiyorum dedim. bir daha okursan lutfen.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Deacon, 01 Eylül 2005 19:15 tarihinde demiş ki: ben ilk defa wow'da görüyorum herhangi büyüye 100% resist. büyü bu kardeşim , cast time diye bişi var , illa ki 10 da olsa 5 de olsa vuracak. işte bunu anlamayan salak dolu bu oyun...Ben 1.5sn durarak cast edip 300 çakıorum ama butun meleeler ve hunter koşarak zıplayarak 300 atıo...Fakat maalesef salak blizz de dahil bunu anlayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 +1[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 haklisinole ucuk cast süreleri yapmsılarki bunun üstüne resist bir mage/warlockun düsman yaninda gelmeden ilk kani dokmesi lazim ama bu malesef olmuyor:([signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar