Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shaman'da bloodlust

dooman

Öne çıkan mesajlar

said:
Ondskan, 01 Eylül 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
said:
Darklight1903, 01 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
wc3 te warriorlar str/agility based. farkina varmissindir belki agility nin cunning ile ufaktan alakasi var

Bu mantıkla Intellect based olan herkes mage o zaman öyle mi ?

Cunning'in sözlük anlamı;

1. (s)., (i). kurnaz, şeytan, hilekar; marifetli; (A.B.D). cazibeli, şirin, sevimli (bebek); (i). kurnazlık, şeytanlık; marifet.,beceri/kurnazlık,sevimli/becerikli/kurnaz.
2. kurnaz. kurnazlık.
3. kurnazlık. hile. ustalık. kurnaz. tilki gibi. tilkilik.

Şimdi bir daha düşün, bu özellikler Rogue'u mu yoksa Warrior'ı mı çağrıştırıyor sana ?

Hatalı olabilirim ama söylediğin şekilde olduğunu hiç sanmıyorum.

cunning diye gecen heroları sayıyım ben sana sen beyen: warden blade master demon hunter, şimdi demon hunter'ın "hunter" olduğunu idda etmek zaten sacma olur warlock desen daha mantıklı, Blade masterın adı bellı cizsmi boyutu belli, whirwind'i belli o amcada warrior, bu uc karakter arasında en yavşak olan warden zaten oda blinki yuzunden gidin bakın full platele dolaşıyor kendisi.

Cunning'e oxford dictionaryden bakmak pek bişey acıklamıyo[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

purge spellinin shamandan alinip warlocka verilmesini istiyorum

birde jaina gibi ae damagelerim olsun istiyorum (muhabbetimde var kendisiyle ama pek ogretmeye niyetli degil sanirim)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 01 Eylül 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
said:
Sam, 01 Eylül 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
şamana bloodlust geldiği gün paladine de 45sn süren, 1dk cooldown'lı divine shield gelecek, intihar etmek istersem bunu 15sn içinde başarmam gerekecek.. :-)

uther olmus o 15 saniyede, sen mi olmeyecen :P

uther cleric builddi çevredeki mark yemiş rujlara cleanse spamlemek için, ben kendi popomu kurtarmaya bakacağım önce, divine shield rank 3'leyeceğim..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

"ay pvp setinde az int var, manam bitti o yuzden yenildim"
"ay bu sette cok int var neyim ben cleric mi?"
"seni kurtarmak isime gelmiyor, bana saldiriyorlar, wsg'de inn olmadigi icin shield + hs yapamiyorum"

hepsinden kurtulacaz...

bloodlust! bloodlust![signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Sosyal ağlarda paylaş

evet halihazırda kullandığım set 10 küsur, eleştirdiğim set de 162 int filan içerdiğinden o alıntıları benim söylemiş olmam doğaldır doggy.. :-)

hayır doggy'nin bloodlust istemesinin nedeni muhtemelen şamanın armorunu filan düşürecek olması, şöyle bir ambush bir backstab'le indiririm sonra da "şamanlar kolay ölüyor yahu" diye hava atarım hesabında.. :-p[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

bana purge verin istiyosan iki kere at bloodlust hahaha. bi kere purge`un talent based bufflari kaldirmasi cok sacma. bknz: ice barrier/divine sprit. priestte magede 31 talent veriyor ona. benimkinin 2 dk cooldown var. adam instant buyuyu bi basliyor spam. geris malum :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
dooman, 01 Eylül 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
wc3'de shamanın en önemli özelliği olan bloodlust neden yok acaba wowdaki shamanda. shamanın başkasına direkt atabildiği bir buff yok malesef. Ama bloodlust bence bu oyundaki en büyük eksikliklerden biri olmuş. inşallah ilerki patch'lerde veya expansionda gelir.

Fazla büyük konuşmak istemem ama ben senin shaman olduğunu sanmıyorum. Bu konuyu da sadece yine böyle saçma sapan bir shaman tartışması olsun diye açtığına neredeyse eminim.[signature][hline]Sargas >> lvl45 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 01 Eylül 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
said:
Ondskan, 01 Eylül 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
said:
Darklight1903, 01 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
wc3 te warriorlar str/agility based. farkina varmissindir belki agility nin cunning ile ufaktan alakasi var

Bu mantıkla Intellect based olan herkes mage o zaman öyle mi ?

Cunning'in sözlük anlamı;

1. (s)., (i). kurnaz, şeytan, hilekar; marifetli; (A.B.D). cazibeli, şirin, sevimli (bebek); (i). kurnazlık, şeytanlık; marifet.,beceri/kurnazlık,sevimli/becerikli/kurnaz.
2. kurnaz. kurnazlık.
3. kurnazlık. hile. ustalık. kurnaz. tilki gibi. tilkilik.

Şimdi bir daha düşün, bu özellikler Rogue'u mu yoksa Warrior'ı mı çağrıştırıyor sana ?

Hatalı olabilirim ama söylediğin şekilde olduğunu hiç sanmıyorum.

cunning diye gecen heroları sayıyım ben sana sen beyen: warden blade master demon hunter, şimdi demon hunter'ın "hunter" olduğunu idda etmek zaten sacma olur warlock desen daha mantıklı, Blade masterın adı bellı cizsmi boyutu belli, whirwind'i belli o amcada warrior, bu uc karakter arasında en yavşak olan warden zaten oda blinki yuzunden gidin bakın full platele dolaşıyor kendisi.

Cunning'e oxford dictionaryden bakmak pek bişey acıklamıyo

Hatalı olabileceğimi söyledim zaten ama diğer arkadaşın söylediği şekilde değil dedim. Full Plate'le mi geziyor nedir bilmiyorum ama şuanki oyuna uyarlamaya çalışırsan kesinlikle Warrior değil ve bana en çok Rogue'u anımsattığından öyle dedim.

Diğer yandan bu skill'e Mage sahip şuan, Warden'la Mage arasında da bir ilişki kurarsınız siz şimdi bu yolla Battlemage'di o şeklinde. Ayrıca yorumu yapan arkadaşı rencide etmek değil amacım fakat "Agility Cunning'i çağrıştırıyo" gibi bir yoruma en iyi yanıt sözlük olurdu. Warcraft dünyası hakkında Uber bilgim olmadığı için bağışlayın ayrıca.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 02 Eylül 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
bana purge verin istiyosan iki kere at bloodlust hahaha. bi kere purge`un talent based bufflari kaldirmasi cok sacma. bknz: ice barrier/divine sprit. priestte magede 31 talent veriyor ona. benimkinin 2 dk cooldown var. adam instant buyuyu bi basliyor spam. geris malum :)

haha ice barrier'i de mi kaldırıyo purge ? muahah ii ki horde
olmuşum :D

yanlış anlaşılmasın shamans need more buffs! nerf pala , shield+hs imba !

[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion

[Bu mesaj Deacon tarafından 02 Eylül 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi. simdi ubrs ye gidicem mesela. ylda shaman var. hic ugrasmadan kaciyim diyrum. mana shield ice barrier aciyorum. adam spami bi basiyor ne mana shield ne ice barrier ne dier bufflar kaliyor. frostnova blink tek care. yoldada bi rogue olur garanti sap atip dalga gecerler :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.

Sosyal ağlarda paylaş

BEnde koşuyorum mesela, yolda kecimle bi frost shock atıyolar, veya root veya fear, veya con shot, veya cripling posion, veya hede veya hödö direk ölüyorum napıyım chill'im yok frost nova'am yok blinkim yok bana yazık değilmi.

pardon ama 10 kişinin arasındanda kacmayı verin be[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

10 degil 1 shaman yetiyor :D abi adama dalmiyim diyorum gecen. saldirdi bana. ben sinirlendim ama bak simdi dedim adama bi nuke indim herifi kestim. sayili shaman killerimden biridir :) de simdi kacma olayina getirme kimse mageden iyi kacamaz druid falan yalan :) purge u konusuyoduk neguzel[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.

Sosyal ağlarda paylaş

shaman yeni özellik gelirse bizede bomba atarlı full ototmatik makineli tüfek (hatta ayaklı olsun yere kurulsun, yere kurulunca her atış kritik versin) ve elite dragon tame yapabilme gibi silah ve özellik verilsin ki oyun dengelensin efem, bu arada uzun zaman paticikte yazılanları okuyorum, takip ediyorum ilk mesajı böyle bir dumurdan sonraki şaşkınlıkla yazabilme gazı geldiki wow da ilk mesajım böle olsun istemezidim, bunu servarların down olmasındaki etkiside yadsınamaz derce bulanmakta.

selamlar.

:)[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country.

Patton
Sosyal ağlarda paylaş

said:
soldier1905, 01 Eylül 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
w3 de shamanla alakası olmayan yakın dovus bu oyunda neden shamanda var acaba....

:tup:[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

Shaman Bloodlust

We realize that Bloodlust is very much a part of the Warcraft universe and we fully intend to bring this spell into the game at some point and in some form. As soon concrete details become available, we will most certainly make an announcement.

kaynak: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-shaman&t=128739&p=1&tmp=1#post128739

windfury zaten bloodlust gibi bisey daha ne bloodlustı ya ayıp[signature][hline]Gaspard
Sosyal ağlarda paylaş

shamana bloodlust gelirse self buff gelir herhalde.ve flurry ile windfury nin kaldırılmasına sebep olur.fakat getiriside baya bir can yakıcı olur.ama gelmesi % 100 çünkü siteye yazdılar .sonraki patch de mage ve shamana buff gelir.olmadı 1.9 da shaman bufflanır[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rock, 02 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
said:
dooman, 01 Eylül 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
wc3'de shamanın en önemli özelliği olan bloodlust neden yok acaba wowdaki shamanda. shamanın başkasına direkt atabildiği bir buff yok malesef. Ama bloodlust bence bu oyundaki en büyük eksikliklerden biri olmuş. inşallah ilerki patch'lerde veya expansionda gelir.

Fazla büyük konuşmak istemem ama ben senin shaman olduğunu sanmıyorum. Bu konuyu da sadece yine böyle saçma sapan bir shaman tartışması olsun diye açtığına neredeyse eminim.

burning legion'da lvl 56 shamanım var. nickim hasheem shadow legion guildindenim. çok foruma takılmıyorum o yüzden tanımıyo olabilirsin ama bloodlust shaman için gayet gerekli bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Rofl bloodlust shaman a gerekli değil fakat warcraft'ta shamanlar ile bütünleşmiş bir büyü olduğundan başından eklenip dengelerin ona göre ayarlanması gerekiyordu o ayrı konu...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...