dooman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 wc3'de shamanın en önemli özelliği olan bloodlust neden yok acaba wowdaki shamanda. shamanın başkasına direkt atabildiği bir buff yok malesef. Ama bloodlust bence bu oyundaki en büyük eksikliklerden biri olmuş. inşallah ilerki patch'lerde veya expansionda gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet inşallah druide fly form ,mageye görünmezlik,paladinede herkesi resleme büyüsü gelir[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Razien tarafından 01 Eylül 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Razien tarafından 01 Eylül 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 - hanım koş shaman'a yenilik istiyolar. - öeh.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 İnşallah blink mage'lerden alınıp gerçek sahiplerine, rogue'lara geri verilir.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 w3 de shamanla alakası olmayan yakın dovus bu oyunda neden shamanda var acaba....[signature][hline]Silahlarla Degil, Yüreklerle Savasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Eyvah eyvah,shamana şimdiki özellikleri az diyende varmış demek...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Saeros, 01 Eylül 2005 20:54 tarihinde demiş ki: - hanım koş shaman'a yenilik istiyolar. - öeh. - Hanım koş silahı getir shamana yenilik istiyorlar. - Peki efem.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. [Bu mesaj zlorwf tarafından 01 Eylül 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: dooman, 01 Eylül 2005 20:48 tarihinde demiş ki: wc3'de shamanın en önemli özelliği olan bloodlust neden yok acaba wowdaki shamanda. shamanın başkasına direkt atabildiği bir buff yok malesef. Ama bloodlust bence bu oyundaki en büyük eksikliklerden biri olmuş. inşallah ilerki patch'lerde veya expansionda gelir. Seni yasatmazlar abi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 buyuk hata yaptin. ben basliyorum ozaman. birincisi shaman bloodlust gelirse ben invisibility ve slow isterim. ikincisi spell breakerin buyulerini isterim.immune to magic isterim feedback isterim devourmagic spellcontrol falan. summon water elemental isterim. brilliance aura isterim. blink demis bir arkadas rogue`a. warden ne zamandan beri rogue :D. warden gardiyan demektir koruyucu gibi olsa olsa warriora verilir zaten warriorda charge denen olay var onun yerine. o kadar cok yazarimki beni banlarla paticikten :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ypma kardeşim, yapma evladım olmuyor.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Esas blink warlocklara gelmeli. En azından bir defansif şeyimiz olur =P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aklima geldi ben heal da istiyorum. dispel istiyorum. resurrect istiyorum summon epic at istiyorum hemde beles quest yapmadan :D havuz yaratip icine girmek istiyorum.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 -bende paladin olarak instant cast DS+HS istiyorum bide ressurection istiyorum w3 te vardı herkesi resleyeyim böyle bide şu bide bu.. -öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bana war modedayken charge versinler ve mortal strike nerfden onceki %200 damage ve cooldown 0 halini versinler kalan herkes istediğini alabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 undead e obsidian statue istiyorum.ne ye moonwell istiyorum. Sw ye IF ye tower rush yapmak istiyorum.Etrafta peaonların dolasmasını istiyorum. Mercenary house istiyorum milyonlarca trollheadhunter satın almak istiyorum. 3 Undead butun humanları oldurmek istiyorum "DK-Lich-CL[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Darklight1903, 01 Eylül 2005 21:19 tarihinde demiş ki: buyuk hata yaptin. ben basliyorum ozaman. birincisi shaman bloodlust gelirse ben invisibility ve slow isterim. ikincisi spell breakerin buyulerini isterim.immune to magic isterim feedback isterim devourmagic spellcontrol falan. summon water elemental isterim. brilliance aura isterim. blink demis bir arkadas rogue`a. warden ne zamandan beri rogue :D. warden gardiyan demektir koruyucu gibi olsa olsa warriora verilir zaten warriorda charge denen olay var onun yerine. o kadar cok yazarimki beni banlarla paticikten :D Warrior'lar ne zamandan beri "Cunning" olarak adlandırılıyordu Wc3'te ?[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 wc3 te warriorlar str/agility based. farkina varmissindir belki agility nin cunning ile ufaktan alakasi var[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sizde isteyin sizede gelsin kıskanmayın :p blizz geç bile kaldı ben 1.7 de bekliyodum aslında bloodlust ı :), ama büyük ihtimal mage lerin invisiblity ile birlikte aynı patch de gelir gibi ve talent tan falan alınan bişi olur büyük ihtimal.[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN [Bu mesaj OmeN tarafından 01 Eylül 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Darklight1903, 01 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki: wc3 te warriorlar str/agility based. farkina varmissindir belki agility nin cunning ile ufaktan alakasi var Bu mantıkla Intellect based olan herkes mage o zaman öyle mi ? Cunning'in sözlük anlamı; 1. (s)., (i). kurnaz, şeytan, hilekar; marifetli; (A.B.D). cazibeli, şirin, sevimli (bebek); (i). kurnazlık, şeytanlık; marifet.,beceri/kurnazlık,sevimli/becerikli/kurnaz. 2. kurnaz. kurnazlık. 3. kurnazlık. hile. ustalık. kurnaz. tilki gibi. tilkilik. Şimdi bir daha düşün, bu özellikler Rogue'u mu yoksa Warrior'ı mı çağrıştırıyor sana ? Hatalı olabilirim ama söylediğin şekilde olduğunu hiç sanmıyorum.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 shaman'a bloodlust gelecek, sam intihar edecek, guild chat paladin aglamalarindan kurtulacak! umitliyiz :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paladinlere de shield actigin an Heartstone cooldownda olsa bile direk hs basma olayi ekleniyomus, aglamaz artik : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yat hanım shamandır shaman.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: HellHound, 01 Eylül 2005 23:06 tarihinde demiş ki: shaman'a bloodlust gelecek, sam intihar edecek, guild chat paladin aglamalarindan kurtulacak! umitliyiz :P şamana bloodlust geldiği gün paladine de 45sn süren, 1dk cooldown'lı divine shield gelecek, intihar etmek istersem bunu 15sn içinde başarmam gerekecek.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Ondskan, 01 Eylül 2005 22:49 tarihinde demiş ki: said: Darklight1903, 01 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki: wc3 te warriorlar str/agility based. farkina varmissindir belki agility nin cunning ile ufaktan alakasi var Bu mantıkla Intellect based olan herkes mage o zaman öyle mi ? Cunning'in sözlük anlamı; 1. (s)., (i). kurnaz, şeytan, hilekar; marifetli; (A.B.D). cazibeli, şirin, sevimli (bebek); (i). kurnazlık, şeytanlık; marifet.,beceri/kurnazlık,sevimli/becerikli/kurnaz. 2. kurnaz. kurnazlık. 3. kurnazlık. hile. ustalık. kurnaz. tilki gibi. tilkilik. Şimdi bir daha düşün, bu özellikler Rogue'u mu yoksa Warrior'ı mı çağrıştırıyor sana ? Hatalı olabilirim ama söylediğin şekilde olduğunu hiç sanmıyorum. seytan sevimli tutarlilik yokzaten gerci sen yazmiyosunda bunu sozlukte problem vardir belki :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Sam, 01 Eylül 2005 23:31 tarihinde demiş ki: şamana bloodlust geldiği gün paladine de 45sn süren, 1dk cooldown'lı divine shield gelecek, intihar etmek istersem bunu 15sn içinde başarmam gerekecek.. :-) uther olmus o 15 saniyede, sen mi olmeyecen :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" [Bu mesaj HellHound tarafından 01 Eylül 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar