Natural Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 en haylaz öğrenci benim,dağıtırım!! kimse bnle kapışamaz ..[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 o kadarda abarılmaz ki hocam ya?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 @alwyn Evet her öğretmen saygı haketmiyor olabilir.İnan bana iğrenç öğretmenlerde tanıdım,muhteşem ötesi öğretmenlerde.Hele annem öğretmen olduğu için çok çok fazla öğretmen tanıdım ve annemin yanındada rahatlıkla söylerim iğrenç bi hoca fln diye.Ama öğretmeni geçtim hiçbir büyük hatta hiçbir canlı bi sürü kişinin önünde küçücük veletler tarafından dalga geçilmeyi haketmiyor![signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Biz alt kantinden çalıp üst kantine para iadesi yaptırıyorduk.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Punkçu öğretmen istemiyoruz.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 topicler karışmış diyerek iyi yönde bitirmek istiyorum:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 gözcübaba lisesi bizim eve 500 metre falan. fikirtepe sınırlarına dahil değil ama , gidenler oradan. belli değil mi ehhe.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 biz mi meleğiz adamlar mı şeytan anlamadım gitti. tek vukuatım yok ne ortaokulda ne lisede. hmm.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 02 Eylül 2005 08:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Redeagle, 02 Eylül 2005 01:05 tarihinde demiş ki: said: Othranx, 02 Eylül 2005 00:58 tarihinde demiş ki: bunu marifet gibi anlamak da bambaşka tabi, devletin malına zarar verince toplum seni adam yerine mi koyuyo ki? Kasıtlı kırmıyoruz heralde alla alla? Hulk musunuz? "Pardon açarken elimde kaldı. Biliyosunuz süper güç falam.. :( Yoksa kasıtlı kırmadım ekmek, kuran, nimet, kutsal soğan çarpsın" @HymnOfSnuk Melek değil de insan diyelim =)[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 02 Eylül 2005 08:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kavga gürültü oldu genelde bizimki, sakin duramadık bi türlü ne biliim yapmışızdır elbet bir şeyler ama ya yakalanmadıüımız için bir şey olmadı ya da dikkate deger bir şey değildi müdür yardımcısının arkasından kulak yaparken fotoğraf cektirmiştik(adam bir yere bakıyor, kulak yapıyorsun hocaya sesleniyorsun, poz veriyorum kralım ayagında geyik malzemesi oluyor) bunu yaparken de müdüre yakalanmıştık, kötü olmuştu=) basit şeyler bunlar, zaten anlık gülünecek tarzdalar hep, daha büyük bir şey gelmiyor aklıma ( psycoya sorup gelem, onlar votka içmişti mesela sınıfta galiba)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Mandoo, 02 Eylül 2005 00:48 tarihinde demiş ki: arkadaşlarla konuşuyorduk mahalle arasında..gözcübaba lisesinde okuyor bu..işte bunun 2 arkadaşı okul kapısınımı ne kırmış...müdür demiş alın kapının menteşelerini yaptırın getirin... sökmüşler kapıyı götürmüşler işte tamire..ama tamir ettirmek yerine kapıyı satmışlar! aradan 1 hafta geçmiş geçmemiş müdür sürekli soruyormuş...daha sonra zar zor kapıyı geri almışlar...yuh ya..adamların rahatlığa bakın..anadolu lisesinde harbi harcanıyoruz.. sen harcanıyosun valla ben kadıköy anadolu lisesinde okudum, trnin en kaliteli okullarından biri ordan biri için bu anlattığın şey hiçbirşet ifade etmiyor. Kapıyı kırmış sonra satmış eee? mal işte biz okulun son günü coşkuyla horde misali ordan oraya koştururken bir farkettik mi okulun çelik tellerini yıkmışız.[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Pöh, bizim arkadaşlarda okulu çevreleyen duvarın bir yerini çöp kutusunun altındaki betonla vura vura nerdeyse yıkmıışlardı.Niye deyince ''bizimde bi izimiz kalsın'' diyorlardı...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :lol: Örnekleri arttırabiliriz. Bizim arkadaşlar yıllık parasını yemişlerdı sınıfın. Sonrada vermediler parayı. O sınıfa yıllık çıkartamadılar.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Burak Bora A.L. 03-04 mezunları olarak yaptığımız şeyleri yazsam yörünge dışı olurum sanırım ha bu bununla gurur duyduğumuz anlamına gelmez demek istediğim isteyen istediği yerde kudurabilir kudurma olayı o kadar da zor değil sadece sınıf olarak topluca paça kurtarmayı bilmen lazım satış olmayan bir ortamda her türlü olayı yaparsınız Lise zaten tam kudurmalık yer :-p[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bazı öğrenciler vardır okullarda o yaptıkları tüm saçmalıklar hep bişeyleri ispat etmek,hava yapmak içindir. öğretmene çerme takan çocuğun sağlam bi ceza alması gerekirdi bence[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: insight, 02 Eylül 2005 11:24 tarihinde demiş ki: :lol: Örnekleri arttırabiliriz. Bizim arkadaşlar yıllık parasını yemişlerdı sınıfın. Sonrada vermediler parayı. O sınıfa yıllık çıkartamadılar. Çok acımasızlarmış demek ,ya da tam umursamaz...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bizim okulda da kapı kırılma olayı oldu.bir gün müdür odaya güveneceği kişileri çağırdı. sonra işte kağıda birşey biliyorsanız isminizle birlikte yazın merak etmeyin isimleriniz kimseye gösterilmeyecek disiplinlik bir olay olduğu için gerekiyor dedi.sonra kapıyı kıran oğlanın ismini birkaç kişi yazmış ve bizim p..t müdür bu yazanların kağıtlarını oğlana göstermiş felan baya bi olay olmuştu[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Aket-Atum, 02 Eylül 2005 10:31 tarihinde demiş ki: said: Mandoo, 02 Eylül 2005 00:48 tarihinde demiş ki: arkadaşlarla konuşuyorduk mahalle arasında..gözcübaba lisesinde okuyor bu..işte bunun 2 arkadaşı okul kapısınımı ne kırmış...müdür demiş alın kapının menteşelerini yaptırın getirin... sökmüşler kapıyı götürmüşler işte tamire..ama tamir ettirmek yerine kapıyı satmışlar! aradan 1 hafta geçmiş geçmemiş müdür sürekli soruyormuş...daha sonra zar zor kapıyı geri almışlar...yuh ya..adamların rahatlığa bakın..anadolu lisesinde harbi harcanıyoruz.. sen harcanıyosun valla ben kadıköy anadolu lisesinde okudum, trnin en kaliteli okullarından biri ordan biri için bu anlattığın şey hiçbirşet ifade etmiyor. Kapıyı kırmış sonra satmış eee? mal işte biz okulun son günü coşkuyla horde misali ordan oraya koştururken bir farkettik mi okulun çelik tellerini yıkmışız. aket dı sidik yarışı..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorpion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bnde bir tane anlatayım:)Fizik sınavındayız lise sonda,hoca dikkatimi çekti sürekli kı.çyla oynuyor.yanımdakine falan işaret ettim amma kaşınıyor lan bu diye:)meğer önceki ders adamın sandalyesine sakız yapıştırmışlar onu temizliyormuş:) tabi benim sınavın içine edilmişti:)En çok güldüğüm tarafı ise herifin sırıta sırıta oynamasıydı sakızla:)hem kaşıyıp hem gülmesi koparttı orada beni:)hakediyordu o herif herşeyi:)ama merdivenden yuvarlamak falan birz ciddi ve yanlış şakalar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 @Mandoo "haylazlık" ve "saygısızlık" farklı şeylerdir. devlet sevgisi taslayacak artisliği ise bilahare yaparım istersen..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Cem yılmazın askerlik muhabbeti gibi ben askerde suydum buydum paşa ile zıcmaya gidiodum fln[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: dasaaa, 02 Eylül 2005 08:05 tarihinde demiş ki: said: Redeagle, 02 Eylül 2005 01:05 tarihinde demiş ki: said: Othranx, 02 Eylül 2005 00:58 tarihinde demiş ki: bunu marifet gibi anlamak da bambaşka tabi, devletin malına zarar verince toplum seni adam yerine mi koyuyo ki? Kasıtlı kırmıyoruz heralde alla alla? Hulk musunuz? "Pardon açarken elimde kaldı. Biliyosunuz süper güç falam.. :( Yoksa kasıtlı kırmadım ekmek, kuran, nimet, kutsal soğan çarpsın" Belki öyleyiz. 4 okul değiştirdim ve kapısı kırılmayan okul görmedim. Hiç biride kasıtlı yapılmadı.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: cenin, 02 Eylül 2005 11:31 tarihinde demiş ki: Burak Bora A.L. 03-04 mezunları olarak yaptığımız şeyleri yazsam yörünge dışı olurum sanırım ha bu bununla gurur duyduğumuz anlamına gelmez demek istediğim isteyen istediği yerde kudurabilir kudurma olayı o kadar da zor değil sadece sınıf olarak topluca paça kurtarmayı bilmen lazım satış olmayan bir ortamda her türlü olayı yaparsınız Lise zaten tam kudurmalık yer :-p ulan.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mandoo iyi misin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar