hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 super be aynı benı anlatıyo :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bone hakli aslinda sadece balik burcu oldugumu ogrenince benden uzaklasan kisiler var :/[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: bLackcha0s, 01 Eylül 2005 01:27 tarihinde demiş ki: B Duygusallik ve romantizm sizin ozelliginiz. Mum isiginda yemek, ay isiginda yurumek sizin icin ideal. Sevgiliniz size hediye almak zorunda cunku bu tur numaralardan hoslaniyorsunuz. Iradeniz cok kuvvetli. Ozellikle seks konusunda. Ama sevginizi ifade etme kabiliyetini muazzam. Oha beni yazmış?[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ö yü O varsayarsak O bana %100 uyuyo[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bagimsizlik, sloganinizdir. Ama Allah icin son derece acik ve cekici bir insansiniz. budur[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 pek alakasız benimle[signature][hline]shinsetsu desu..
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya çevremdeki insanlara göre değerlenidirorum da %95 tutuo...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 adimin bas harfi E, boga burcu erkegiyim, egzotik irklarla baglantilarim var. hey kocum, ben olmusum sex machine.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kel başa şimşir tarak diyesim geldi.
Aphachee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ya bu yasıyı bı yerden hatırlıorum ama nerden yonja gıbı bır yerdenmı acab ? :D Daha yakın bı tarıhte aynısını okudumda :D *Populer Bısey OLsa gerek*[signature][hline]Jailden Naklen
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 benim adımın ilk harfi "N" ve hemen hemen uyuyor büyük bir kısmı. mükemmelliyetçilik gibi. seks konusunda yönümüde yeni keşfettim :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: bLackcha0s, 01 Eylül 2005 01:27 tarihinde demiş ki: T Tam bir romantik. Aska duskunsunuz. Flort icin ideal bir tipsiniz. Asik oldugunuzda romantiksiniz ve bu yuzden de kirilgansiniz. Ufak bir aksilik ayaklarinizin yere basmasini saglar. Aninda gercekci olursunuz. eh :P[signature][hline]Atam izindeyiz! [Bu mesaj -007- tarafından 01 Eylül 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir]
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ehoe hayatımda gördüğüm en bi taraftan sallama hedehodo. hedehodo dedim de, ne diyeceğimi bilemedim hakkaten. astroloji desek, değil; kehanet desek, değil; ne lan bu? özel bir adı var mı bu tarz saçmalıkların. hakkaten tek bir şey tutar be, tek bir şey ehoe. bayağı tutuyor diyen arkadaşlarla, bunu hazırlayan adamların arkadaş çevreleri aynı heralde. eheh[signature][hline]ben BombaciMulayim
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Benim baş harfim yok orda :([signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall)
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 uyusanıza 0_o[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Abi hepsi tam uyuyo da. bayağı bi de eksik var yane :horace:[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 O Oooo sekse cok duskunsunuz! Ama biraz da cekingensiniz. Enerjinizi baska alanlara yonlendirmeniz bu yuzden. Para ve guc sizin icin ciki yolu. Duskun olmaniza ragmen seksi ciddi bir is gibi goruyorsunuz, karsinizdakini de seksuel bir obje gibi. Bu yuzden itirazlar geliyor. bişey diicem o lar neden sekse düşkün acaba OOooohh !!! ile mi alakalı giriş öyle zaten ben Oooohhhsmann OooO[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 U pek uymuyo bana.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bana da D pek uymuyo. neyse zaten önemli deil. benim adım H ile başlıyo çünkü. iyiki adım D ile başlamamış eheuheuhauehuehaueh[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3; Class: Priest Level: 1x
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hmm ben de ikinci adıma göre şeyledim , göbekadıma göre de yapiyim ehaha.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ç yok yaa.. benım adım cağlar ben askısız prensmıyım sımdı ehueh[signature][hline]--Borgır--
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 e ewet e[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
eliptik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya benim iki adım var :) hangisinden bakıcam 1.denmii 2.denmi? bi yardım edin be :D
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 S Ama bir kere kalbinizi kaptirmaya gorun, dunyanin en sadik insani oluverirsiniz. sadece burası doğru geri kalanlarla alakası yok :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 alakasız[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Öne çıkan mesajlar