Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adınızın baş harfine göre aşk durumunuz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 01 Eylül 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
B
Duygusallik ve romantizm sizin ozelliginiz. Mum isiginda
yemek, ay isiginda yurumek sizin icin ideal. Sevgiliniz size hediye almak
zorunda cunku bu tur numaralardan hoslaniyorsunuz. Iradeniz cok kuvvetli. Ozellikle seks konusunda. Ama sevginizi ifade etme kabiliyetini muazzam.

Oha beni yazmış?[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
Bagimsizlik, sloganinizdir.

Ama Allah icin son derece acik ve
cekici bir insansiniz.

budur[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
Ya bu yasıyı bı yerden hatırlıorum ama nerden yonja gıbı bır yerdenmı acab ? :D Daha yakın bı tarıhte aynısını okudumda :D

*Populer Bısey OLsa gerek*[signature][hline]Jailden Naklen
Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 01 Eylül 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
T
Tam bir romantik. Aska duskunsunuz. Flort icin ideal bir tipsiniz. Asik
oldugunuzda romantiksiniz ve bu yuzden de kirilgansiniz. Ufak bir aksilik
ayaklarinizin yere basmasini saglar. Aninda gercekci olursunuz.

eh :P[signature][hline]Atam izindeyiz!

[Bu mesaj -007- tarafından 01 Eylül 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehoe hayatımda gördüğüm en bi taraftan sallama hedehodo. hedehodo dedim de, ne diyeceğimi bilemedim hakkaten. astroloji desek, değil; kehanet desek, değil; ne lan bu? özel bir adı var mı bu tarz saçmalıkların.

hakkaten tek bir şey tutar be, tek bir şey ehoe. bayağı tutuyor diyen arkadaşlarla, bunu hazırlayan adamların arkadaş çevreleri aynı heralde. eheh[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
O
Oooo sekse cok duskunsunuz! Ama biraz da cekingensiniz. Enerjinizi baska alanlara yonlendirmeniz bu yuzden. Para ve guc sizin icin ciki yolu.
Duskun olmaniza ragmen seksi ciddi bir is gibi goruyorsunuz, karsinizdakini de seksuel bir obje gibi. Bu yuzden itirazlar geliyor.

bişey diicem o lar neden sekse düşkün acaba OOooohh !!! ile mi alakalı giriş öyle zaten

ben Oooohhhsmann OooO[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
bana da D pek uymuyo. neyse zaten önemli deil. benim adım H ile başlıyo çünkü. iyiki adım D ile başlamamış eheuheuhauehuehaueh[signature][hline]Name: Buffy
Clan: B4LIf3;
Class: Priest
Level: 1x
Mesaj tarihi:
S
Ama bir kere kalbinizi
kaptirmaya gorun, dunyanin en sadik insani oluverirsiniz.

sadece burası doğru geri kalanlarla alakası yok :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

• Yeni Oluştur...