Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 çok gecikmeden söyle cunku bi sure sonra kız sana arkadaş gozuyle bakmaya başlarsa bunu daha sonradan değiştirmen çok zor olur. İmkanın varken soylemezsen daha sonrasından çekicegın zıdırap ve pişmanlığı düşün. Reddedilmek bile çook daha iyi bir duygudur bundan. Tebrik ederim aşık olarak en acı veren intahar yolunu seçmiş oldun.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 @Yeto ; kız olan bizim arkadaş zaten :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Boşa vakit harcama git açıl derim sonra pişman olursun benim gibi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 söyle.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kaç yaşındasın? git söyle bunda utanıcak bişi yok ben hiç bi zaman zorlanmadım söylemekte..(tmm bi kere zorlandım)yani o kız arkıyla gelse yanına..yanında öpse falan çok mu hoş olur? bunda utanıcak bişi yok...doru dürüs biriyse ii karşılar hoşlanmasa bile.. aşk sandığın şey gerçekten aşk olmayabilir..[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bir erkeğe ilk adımı sen atma... duygularını açık açık söyleme, hissettir birşeyler, odun değildir anlar ve o da birşeyler hissediyorsa cevap verir, ama açık açık konuşma... ;)[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Direk söyle en güzeli .. * ah birde ben söyleyebilsem !! *[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 söyleme ki zaten eğer erkek şu ana kadar sana pas atmamışsa budan sonrası içinde pek şansın kalmaz.. erkekler kendi seçtiği bayandan hoşlanırlar, kusura bakma ama eğer biraz alımlı değilsen pek şansın yok ki eğer eğer erkek birazda zoptirik bişiyse 7 aleme yayar : işte bu kız bana hasta falan diye. böle şeyleri sever erkekler. kısaca sana pas atmadıkça gitme derim, erkek teklif eder çapkın olur kız teklif eder..şeyy olur.. yani şeyy.. her ne ise işte.. yinede bol şans.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 cilve yap oyun oyna temas et aklını çel ben böyle tuzağa düştüm[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eğer kendine güveniosan fiziki olarakdirek git ama güvenmiosan.arkadaş gibi ol içli dışlı ol ve beraber çok eyleniosanız (aşık olduun kişinin off kurtulsam şundan gibidüşüncesi yoksa)git söle. bence...[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yaa genelde bu tip olaylarda kızların teklif etmesine garip bakıyo insanlar.kaşar gözüyle fln... nedense erkekler edince bişe olmuo ama kızlar edinca arkasndn konuşmayan kalmıyo...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BartSimpson Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ooooo güzeldir :tup: kıraç :tdown: ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 gecer gecer[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Olur öyle arada... =) Sukuneti korumak lazım..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 gecmez geçmez... işallah başına gelir bigünde anlarsın erkut :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bence deme bişe ben bana seni seviyorm dien kizi sevmem seviceğim varsa bile cunku bu tur seylerde genelde erkekler ilk adimi atar ne bilim garip kacar bana seni seviyorm dien bi kizi sevmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 SAOL EMİVOZ aslında sende haklısın zaten seni sewio boşwer fln dersin. sana elde edemedklern çekici gelir. sen o kızı daha çok elinin altında kullanılmaya hazır bi kız olarak görürsün.(belkide) :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 öyle olmasa bile aynen öle dü$ünüyosun i$te o yuzden erkekten bekle erkek çok çekingen deilse ve sana kar$ı bişe hissediosa mutlaka soyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Geçmiş olsun .[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 geçti geçti hersey yolunda :)öneriler için çook teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 geçmez aşk dediğin gelip geçici bişi değil aşk bu o zmn aşık değildin sen yalansın yani[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Nasıl geçti ya hemen ? Psikodinamik bozukluk mu yaşıyorsun sen ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bravo[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ona aşk denebılecegını sanmıyorum.olsa olsa ho$lanmadır.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar