Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşık oldummm!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok gecikmeden söyle cunku bi sure sonra kız sana arkadaş gozuyle bakmaya başlarsa bunu daha sonradan değiştirmen çok zor olur. İmkanın varken soylemezsen daha sonrasından çekicegın zıdırap ve pişmanlığı düşün. Reddedilmek bile çook daha iyi bir duygudur bundan.
Tebrik ederim aşık olarak en acı veren intahar yolunu seçmiş oldun.[signature][hline]FB Sailing Team
Mesaj tarihi:
@Yeto ;
kız olan bizim arkadaş zaten :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Mesaj tarihi:
Boşa vakit harcama git açıl derim sonra pişman olursun benim gibi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
kaç yaşındasın? git söyle bunda utanıcak bişi yok ben hiç bi zaman zorlanmadım söylemekte..(tmm bi kere zorlandım)yani o kız arkıyla gelse yanına..yanında öpse falan çok mu hoş olur? bunda utanıcak bişi yok...doru dürüs biriyse ii karşılar hoşlanmasa bile..

aşk sandığın şey gerçekten aşk olmayabilir..[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Mesaj tarihi:
bir erkeğe ilk adımı sen atma...
duygularını açık açık söyleme, hissettir birşeyler, odun değildir anlar ve o da birşeyler hissediyorsa cevap verir, ama açık açık konuşma... ;)[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
Mesaj tarihi:
Direk söyle en güzeli ..

* ah birde ben söyleyebilsem !! *[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
söyleme ki zaten eğer erkek şu ana kadar sana pas atmamışsa budan sonrası içinde pek şansın kalmaz..

erkekler kendi seçtiği bayandan hoşlanırlar,
kusura bakma ama eğer biraz alımlı değilsen pek şansın yok ki eğer eğer erkek birazda zoptirik bişiyse 7 aleme yayar :

işte bu kız bana hasta falan diye.

böle şeyleri sever erkekler.

kısaca sana pas atmadıkça gitme derim, erkek teklif eder çapkın olur kız teklif eder..şeyy olur.. yani şeyy..
her ne ise işte..

yinede bol şans.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mesaj tarihi:
cilve yap oyun oyna temas et aklını çel ben böyle tuzağa düştüm[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var
Mesaj tarihi:
yaa genelde bu tip olaylarda kızların teklif etmesine garip bakıyo insanlar.kaşar gözüyle fln... nedense erkekler edince bişe olmuo ama kızlar edinca arkasndn konuşmayan kalmıyo...:(
Mesaj tarihi:
bence deme bişe ben bana seni seviyorm dien kizi sevmem seviceğim varsa bile cunku bu tur seylerde genelde erkekler ilk adimi atar ne bilim garip kacar bana seni seviyorm dien bi kizi sevmem :)
Mesaj tarihi:
SAOL EMİVOZ aslında sende haklısın zaten seni sewio boşwer fln dersin. sana elde edemedklern çekici gelir. sen o kızı daha çok elinin altında kullanılmaya hazır bi kız olarak görürsün.(belkide) :-?
Mesaj tarihi:
geçmez
aşk dediğin gelip geçici bişi değil
aşk bu
o zmn aşık değildin sen
yalansın yani[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
  • Yeni Oluştur...