Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşık oldummm!

dynasty

Öne çıkan mesajlar

çok gecikmeden söyle cunku bi sure sonra kız sana arkadaş gozuyle bakmaya başlarsa bunu daha sonradan değiştirmen çok zor olur. İmkanın varken soylemezsen daha sonrasından çekicegın zıdırap ve pişmanlığı düşün. Reddedilmek bile çook daha iyi bir duygudur bundan.
Tebrik ederim aşık olarak en acı veren intahar yolunu seçmiş oldun.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

kaç yaşındasın? git söyle bunda utanıcak bişi yok ben hiç bi zaman zorlanmadım söylemekte..(tmm bi kere zorlandım)yani o kız arkıyla gelse yanına..yanında öpse falan çok mu hoş olur? bunda utanıcak bişi yok...doru dürüs biriyse ii karşılar hoşlanmasa bile..

aşk sandığın şey gerçekten aşk olmayabilir..[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

bir erkeğe ilk adımı sen atma...
duygularını açık açık söyleme, hissettir birşeyler, odun değildir anlar ve o da birşeyler hissediyorsa cevap verir, ama açık açık konuşma... ;)[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
Sosyal ağlarda paylaş

Direk söyle en güzeli ..

* ah birde ben söyleyebilsem !! *[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

söyleme ki zaten eğer erkek şu ana kadar sana pas atmamışsa budan sonrası içinde pek şansın kalmaz..

erkekler kendi seçtiği bayandan hoşlanırlar,
kusura bakma ama eğer biraz alımlı değilsen pek şansın yok ki eğer eğer erkek birazda zoptirik bişiyse 7 aleme yayar :

işte bu kız bana hasta falan diye.

böle şeyleri sever erkekler.

kısaca sana pas atmadıkça gitme derim, erkek teklif eder çapkın olur kız teklif eder..şeyy olur.. yani şeyy..
her ne ise işte..

yinede bol şans.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...